inzercia, predaj, predám, bazár

Líška paličkovaná

Kategória: Umelecké predmety

Hand Made - paličkovaná líška - v sklenenom ráme :)
Líštička je veľmi milá, priateľská, má rada deti a rada spríjemní Váš domov niečím originálnym :)

Jediný originál :)

Rozmer obrazu 15*21cm
Líška paličkovaná
Podobné inzeráty
paličkovaná čipka ruža-obraz
predám obraz-paličkovaná čipka 1 ks od autorky Julie Olexikovej, rozmer s rámom 30 x 41 cm v obľúbenej hnedej farbe autorky cena za ks 25 eur slnečnica predaná
Rámik líška, pre deti do detskej izby
Mám na predaj Vintage rámik líška. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 21,5 cm x 16 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Prosím píšte na e - mail.
Rámik líška, rámik včielka
Mám na predaj Vintage rámik líška. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 21,5 cm x 16 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Prosím píšte na e - mail. Mám na predaj aj rámik včielka. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 17,5 cm x 12,5 cm. Hrúbka rámiku je 3,5 cm. Rám drevo, predná časť sklo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Obrazy s polovnickou tematikou-lacno
Predám 3 obazy s polovnickou tematikou:medveď,srnec,liška.olej na plátne.rozmery:medveď a líška 50x70,srnec 50x60 cm.kus po 10€.
cipka
predam obraz palickovaná čipka cena dohodou
Paličkovaná čipka
Predám výrobky z paličkovanej čipky. Všetko vyrábala moja maminka. Mám toho viac, celú ponuku môžem poslať e-mailom alebo sa dá prísť osobne si vybrať. Ceny sú uvedené na foto. Pri odbere viacerých kúskov dohoda na cene je možná.