inzercia, predaj, predám, bazár

Lodger deka fusak tenky

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predám decku ktorá sa dá použiť ako perinka alebo fusak do kocara ma suchý tipy veľkosť 94x91cm
Teplúčko!!
Lodger deka fusak tenky
Podobné inzeráty
Lehatko + hracia deka
Hracia deka Krásna hracia deka z mäkkej minky sa vyznačuje nežnými, jemnými farbami pre stimuláciu detského zraku. Deka obsahuje závesné hračky jemného vzhľadu, pískajúci mráčik, vtáčika s hrkálkou a spievajúcu ovečku. Lehatko Snuggle Duckling je lehátko s mäkkým polstrovaním, kde sa bude Vaše dieťatko hojdať za zvuku upokojujúcich melódií. Veľké plyšové sedadlo s polstrovaním a odnímateľnou podperou hlavy prinesie Vášmu bábätku maximálnu odpočinok Vibračné lehátko ponúka dieťaťu na počúvanie ako zvuky prírody, tak aj hudobné melódie. Na hrazdičke je umiestnený kolotoč s hračkami, ktorý je odnímateľný a ak tak urobíte, môžete lehátko prestavať na kresielko. Polohovať ho možno až v troch uhloch.
Montessori drevené chodítko a hracia deka
Posúvane v top stave hraciu deku. Plne funkčná, úžasná. Vydáva zvuk pri dotyku dieťatka. Malá ju zbožňovala a krásne sa s ňou prehrala. Montessori multifunkčné chodítko - chodúľka rozvíja zmysly od útleho veku a pri učení prvých krôčkov je príjemný pomocník a motivátor. Krásny stav, ako nové. Obe spolu ponúkam za 50€ / pri odbere zvlášť chodúľka 30€, deka 28€. Najlepšie osobný odber.
Predám decku hojdačku + hracia deka
Predám decku hojdačku asik 2 krát použitú + hracia deka
Chodítko,fusak, zateplený overal, prebaľovacia podložka
Predám chodítko 20 eur,fusak ako nový 20 eur, veľmi krásny teplý overal 10 eur, prebaľovacia podložka nová nepoužívana zabalená 10 eur.
Lehátko Ingenuity
Predám skvelé lehátko Ingenuity. Takmer nepoužívané. Keďže sme dostali ešte jedno. A toto nám stálo. Funkcie lehátka : - umožňuje manuálne húpanie dieťatka tam a späť, čím ho upokojí, alebo môže byť nastavené do pevnej pozície - plyšový materiál s dizajnovým vzhľadom a luxusnými materiálmi, ktoré sú ideálne pre citlivú pokožku dieťatka a vďaka ktorým sa bude cítiť ako v bavlnke - odnímateľná plyšová opierka hlavy a novorodenecká vložka - odnímateľný kolotoč s 2 plyšovými závesnými hračkami, ktoré upútajú a zabavia dieťatko - hračky je možné jednoducho odňať a hrať sa s nimi aj mimo húpatka - tenký skladací rám celého húpatka pre ľahkú prenosnosť a kompaktné uskladnenie - melódie, zvuky prírody a vibrácie na utíšenie a pobavenie dieťatka - možnosť nastavenia intenzity hlasitosti na 3 úrovne - polohovanie sedacej časti do 3 rôznych uhlov pre dosiahnutie maximálneho komfortu - 5-bodové popruhy pre bezpečie dieťatka - praktické skladanie pre kompaktné skladovanie a jednoduché prenášanie - vyžaduje 3 batérie typu C (LR14), ktoré nie sú súčasťou balenia Pc cena : 110€ Naša cena: 75 € Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť
Hojdacie ležadlo Ingenuity Cuddle Lamb
Hojdacie kreslo, hojdátko, húpatko, hojdacie ležadlo Ingenuity Hojdacie ležadlo vibrujúce s melódiou Cuddle Lamb 0m+, do 18kg, 2019 umožňuje manuálne hojdanie dieťatka tam a späť, čím ho upokojí, alebo môže byť nastavené do pevnej pozície plyšový materiál s dizajnovým vzhľadom a luxusnými materiálmi, ktoré sú ideálne pre citlivú pokožku dieťatka a vďaka ktorým sa bude cítiť ako v bavlnke odnímateľná plyšová novorodenecká vložka odnímateľný kolotoč s 2 plyšovými závesnými hračkami, ktoré upútajú a zabavia dieťatko hračky možno ľahko odňať a hrať sa s nimi aj mimo hojdačku tenký skladací rám celej hojdaky pre ľahkú prenosnosť a kompaktné uskladnenie melódie, zvuky prírody a vibrácie na utíšenie a pobavenie dieťatka možnosť nastavenia intenzity hlasitosti na 3 úrovne polohovanie sedadla do 3 rôznych uhlov pre dosiahnutie maximálneho komfortu 5-bodové popruhy pre bezpečie dieťaťa praktické skladanie pre kompaktné skladovanie a jednoduché prenášanie vyžaduje 3 batérie typu C (LR14), ktoré nie sú súčasťou balenia Rozmery výrobku: 43,7 cm x 78,1 cm x 74,2 cm