inzercia, predaj, predám, bazár

Logitech

Kategória: Tablety, E-čítačky

Predám klávesnicu pre iPad.Novy,zabaleny.
Logitech
Podobné inzeráty
iPad Air M1 256 GB Modrý 2022 + Apple Pencil 2 + Combo Touch
Predám iPad Air M1 256 GB WiFi Modrý 2022 + Dotykové pero Apple Pencil 2 + Logitech ochranný kryt s klávesnicou Combo Touch. Všetky časti boli kupované pred rokom na alze a malle, viem poskytnúť faktúru a záruka je teda ešte 1 rok. IPAD iPad Air M1 je skvelý tablet pre prácu aj zábavu: - Má veľmi výkonný a úsporný čip od Apple - M1 - Má nádherný 10,9-palcový Liquid Retina displej s True Tone a širokou farebnou škálou (využil som na profesionálnu úpravu fotiek a strih videa) - Má kvalitný fotoaparát - 12 MPx zadný s 4K videom a 7 MPx predný FaceTime HD Má 2 stereo reproduktory, Touch ID senzor odtlačkov prstov a podporu pre Wi-Fi 6 iPad bol málo používaný, využil som ho hlavne na úpravy fotiek a strih videa. Je v perfektnom stave, bez škrabancov alebo poškodení - celý čas bol používaný v ochrannom obale. APPLE PENCIL 2 Spolu s iPadom predávam aj Apple Pencil 2, dotykové pero ktoré použitie iPadu posúva na nový level. - Pripája sa magneticky k iPadu a nabíja sa bezdrôtovo - Je presné, citlivý na tlak a náklon a má matný povrch pre pohodlné držanie - Je ideálne pre kreslenie, písanie, poznámky a ovládanie iPadu gestami LOGITECH COMBO TOUCH Logitech ochranný kryt s klávesnicou Combo Touch je praktické príslušenstvo pre iPad Air M1. Ide o podvietenú klávesnicu s trackpadom, ktorá umožňuje iPad premeniť na pracovný nástroj podobný notebooku. Pripája sa pomocou Smart Connectora a nemusí sa nabíjať ani párovať. Má skrátené klávesy pre rýchly prístup k funkciam iPadu a nastaviteľné úrovne podsvietenia. Podporuje gestá pre multitasking a presné ovládanie kurzora. Chráni iPad pred poškriabaním a nárazmi a má viacero polôh pre optimálny uhol pohľadu. Pozor, má malú chybu - funkčné tlačidlo pre zvýšenie úrovne podsvietenia klávesnice mi raz niekam vypadlo a už som ho nenašiel. Klávesa ďalej funguje, ide len o estetickú vadu. Na funkčnosť to nemá vplyv. Cena za celú sadu je 850 €. Možný osobný odber alebo poštou na dobierku. Ak máte záujem alebo otázky, neváhajte ma kontaktovať.
Bezdrôtová klávesnica Logitech Ultrathin iPad Air 2
Dobrý deň, ponúkam na predaj bezdrôtovú klávesnicu Logitech pre tablet iPad Air 2, mám 3ks. Cena dohodou, ponúknite. Ďakujem.
Logitech Folio Touch ipad Pro 11”
Na predaj klávesnica Logitech. Používaná s iPadom pro 11” 2021. Používaná sporadicky necelé 2 mesiace. Bez akýchkoľvek závad alebo poškodení. Dôvod predaja Prechod na Magic keyboard.
LOGITECH SLIM FOLIO klávesnica  pre iPad gen 7,8,9
Predám klávesnicu (nemecká) pre iPad 10.2" Nový, vôbec nepoužívaný. Dôvod predaja: zlý rozmer (mám iPad gen 6) Prosím nevolať, iba SMS alebo email Preferujem osobný odber v KN. ďakujem
Klávesnica - Logitech Ultrathin Keyboard mini
Ponúkam na predaj klávesnicu Logitech Ultrathin Keyboard mini Ako nová. Cena: 25 € s poštovným
Nerozbalený Logitech Ultrathin Keyboard Cover
Predám nový nerozbalený Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad 2, iPad (3. a 4. generácie). Bezdrôtová externá klávesnica Bluetooth. Osobne Rožňava sidlisko Juh. Poštou po úhrade na účet!