inzercia, predaj, predám, bazár

Long Cast 6500

Kategória: Rybolov

Tieto navijaky sa určite hodia na feeder prúty ako Team Feeder Master Carp Long Cast. Navijak Long Cast je robustný ale zároveň ľahký. Najväčší navijak tejto série váži iba 565 gramov. Má zaujímavú rýchlu prednú brzdu ktorá je celkom povolená alebo celkom utiahnutá iba pol otočením matice. Prečo práve taká brzda? Pri nahadzovaní do diaľky ak je náhodou brzda navijaka nie celkom utiahnutá tak náš palec môže poraniť šoková šnúra. Pri tomto navijaku stačí maticu brzdy iba do polky otočiť a už sa nestane žiadny úraz pri nahadzovaní. Cievka navijaka obsahuje aj filcové lamely ktoré chránia brzdu od toho aby sa tam dostal prach alebo znečistenie a tým pádom brzda ostáva jemne nastaviteľná aj po rokoch používania. Navijak má aj brzdu rotora ktorá zabezpečí pri nahadzovaní aby sa preklápač pri nahadzovaní preklopil. Robustný červeno-sivý navijak má prevodový pomer 4,6:1 a je vybavený 5+1 ložiskami ktoré zabezpečia ľahký chod navijaka. Navijak je vybavený kvalitným ( wormshaft ) šnekovým prevodom. Kónusová cievka s priemerom 65 milimetrov zabezpečí ďaleké náhody. Klasické navijaky pri navíjaní nedošponovaného vlasca môžu vlasec natočiť pod cievku na os ale tento navijak má ochranu tohto priestoru a nikdy sa vlasec nenamotá pod cievku. Na cievke navijaka sa nachádzajú 2 kovové klipy na vlasec. Na preklápači vo vodiacom očku na nachádzajú ložiská ktoré zaručene nekrútia vlasec.

Tento naviják bol vyvinutý hlavne pre použitie na dlhšom feedrovom prúte pri love na väčšie vzdialenosti. Vyznačuje sa veľkou, kovovou cievkou, z ktorej sa vlasec odvíja ľahko, rýchlo a takmer bez trenia, preto sa ním dosahuijú dlhé hody.

Vo vnútri navijáka nájdeme už klasický šnekový prevod, ktorý je mimoriadne odolný a zaručuje navijáku hladký chod a popri tom zabezpečí precízne navíjanie vlasca na cievku. Vo vnútri sa nachádzajú ešte dve novinky alebo vylepšenia.

Nový naviják Long Cast LCS je vhodný hlavne na dlhšie a silnejšie feedrové prúty.

Váhu navijáka sa podarilo zredukovať aj pomocou toho, že na cievky boli vyrobené s menšími dierami.Tento naviják má stredne citlivú brzdu, čo znamená, že na úplné uvoľnenie alebo zatiahnutie sú potrebné tri otočenie brzdy. Baitrunner sa nachádza na spodnej strane navijáka, na kovovej cievke sa nachádzajú dva kovové klipy.

Technické parametre: 6500:

Predná brzda s rýchlym zaistením, alebo uvoľnením

CNC hliníková kľuka

Perfektné ukladanie vlasca na cievku

Dvojitý hliníkový klip na cievke

Plytká cievka na ďaleké hody

Náhradná cievka: nie je v balení

Telo grafit hybrid

Zosilnený preklápač

Systém zabraňujúci preklopeniu preklápača pri nahadzovaní

Ložiská 5+1

Prevod: 4,6:1
Kapacita cievky veľkosť 6500: 0,30mm / 350m
5500:

Predná brzda s rýchlym zaistením, alebo uvoľnením

CNC hliníková kľuka

Perfektné ukladanie vlasca na cievku

Dvojitý hliníkový klip na cievke

Plytká cievka na ďaleké hody
Long Cast 6500
Podobné inzeráty
Garmin Nahadzovací sonar STRIKER Cast GPS
Celkom nový nahadzovací sonar STRIKER Cast od spoločnosti Garmin s aplikáciou pre smartfóny Vám to zjednoduší. Stiahnite si bezplatnú aplikáciu pre smartfóny - Striker Cast App, pripojte nahadzovací sonar a vyrazte na ryby. STRIKER Cast - nahadzovací sonar vysiela sonarové dáta z pod vodnej hladiny v reálnom čase do pripojeného smartfónu alebo tabletu. Dosah sonaru je do 60 metrov od smartfónu a pracuje rovnako v sladkých aj slaných vodách, prípadne ho dokážete používať aj rýbarčení na ľade (ice-fishing). Hlavné prednosti modelu s GPS GPS verzia sonaru STRIKER Cast Vám umožní pri používaní sonaru vytvárať vlastné mapy hĺbkových vrtevníc (s rozostupom 30cm) s použítím aplikácie Striker Cast App. Takto vytvorené mapy môžete použiť iba pre svoju potrebu alebo môžete prispieť do komunity Quickdraw a sprístupnite ich aj pre ďalších používateľov. Vďaka parametrom a výbave dokáže STRIKER Cast interpretovať sonarové dáta v jednoduchom a ľahko čitateľnom formáte s vysokým rozlíšením a detailami. Na výber je zobrazenie v tradičnom formáte 2-D sonaru s podporou "kruhového" náhľadu pre rybárčenie na ľade. Dostupné nastavenie umožňuje upraviť parametre sonaru podľa aktuálnych potrieb - dosah a pod. V rámci aplikácie Striker Cast App máte o.i. prístup aj ku komunitnej datábaze Garmin Quickdraw™ Community pre stiahnutie a použitie máp s hĺbkovými vrstevnicami, ktoré sú dostupné na základe zdielania ďalších používateľov zariadení s poporoou Garmin Quickdraw™ Bluetooth new Bezdrôtová technológia Bluetooth pre vysielanie sonarových dát do vzdialenosti 60m k pripojenému smartfónu v reálnom čase. Pre použitie so smartfónmi Apple® alebo Android™ dostupná bezplatná aplikácia Striker Cast App. IPX7 new Robustné púzdro (pláva na hladine) s vodotesným a nárazuvzdorným vyhotovením IPX6 & IPX7, tak aby odolávalo nepriaznivým podmienkam na vode aj pri nízkym teplotách. Dobíjateľná batéria Napájanie je zabezpečené integrovanou nabíjateľnou lítium - iónovou batériou s výdržou min. 10 hodín (v závislosti od použitia).
Prologic Kreslo Prologic Inspire Daddy Long Recliner
Používané, bez poškodenia. Ak je pre vás pri výbere kresla podstatné najmä pohodlie, odolnosť a dlhá životnosť, zrejme ste práve našli kreslo, ktoré hľadáte. Prologic Daddy Long Recliner je totiž perfektnou voľbou pre dlhšie rybárske výpravy, na ktorých oceníte extrémne pohodlie, ktoré ponúka. Toto kreslo je vyrobené z vodeodolného materiálu MCP (Mimicry Camo Pattern), ktorý je ale plne priedušný a jemný na dotyk. Čo je ale podstatnejšie, kreslo Inspire Daddy Long Recliner ponúka komfortné polstrovanie s perfektnou oporou tela vďaka rozdeleniu na rôzne sekcie. Látka Air-Tex pomáha udržiavať kreslo v rovnakej teplote ako vaše telo, čo oceníte v lete, kedy sa na kresle nebudete potiť, ako aj v zime, kedy vás zahreje. K pohodliu prispieva aj integrovaný mäkký neoprénový vankúš a polohovateľné operadlo s rúčkami. Samozrejmosťou sú výškovo nastaviteľné nohy s pätkami proti zabáraniu do blata. Technické parametre: - materiál: MCP, neoprén, Air-Tex, - polohovateľné operadlo a rúčky, - neoprénový vankúš, - výškovo nastaviteľné nohy, - pätky proti zabáraniu, - výška sedacej časti: 40 - 52 cm, - rozmery: 61 x 55 cm, - výška operadla: 73 cm, - hmotnosť: 7 kg.
Tica Long Cast GLAT 5000
Predám 2 ks navijákov zn. Tica Long Cast GLAT 5000, používané na feeder 1 sezónu, dôvod predaja prechod na tvrdú kaprarinu :)))
BY DOME TEAM FEEDER LONG CAST LCS 5500
Predám navijáky na ďaleké hody BY DOME TEAM FEEDER LONG CAST LCS 5500, priemer cievky: 67mm, ložiská: 6, prevod: 4,6:1, váha: 560g, kapacita: 0,20mm/300m, 0,25mm/190m. Stav: kupované minulý rok, max. 4-krát použité, ako nové. Počet kusov: 2ks. Cena za kus: 75€/ks. Označenie: A3. K tomuto navijáku sa hodí udica a máte Feeder komplet na ďaleké hody.
Shimano Big Baitrunner XT-A Long Cast
Ponúka na predaj navijaky Shimano Big Baitrunner XT-A Long Cast. Navijaky sú v 100% stave, stav nových. Ku každému navijáku je náhradna cievka. Na jednej cievke je navinutý vlasec AWAS ION Power Reflector LCS 0,309 cca 550m + shockový vlasec 0,50 CARP“R“US cca 20m. Ponuka platí do zmazania. Predám iba všetko spolu. V cene je zahrnutá doprava. Osobný odber na trase BJ-PO.
Navijaky SHIMANO Big Baitrunner XT-A Long Cast
Predám tieto veľmi zachovalé a trvácne navijaky,SHIMANO Big Baitrunner XT-A Long Cast. Na navijakoch sú vymenené karbónové podložky v cievkach plus skrátené brzdy. Na cievkach je šnúra o priemere 0,13mm +- 1000m. Navijaky nosené len v puzdrách na prúty.Predaj len obe nie osobitne, uvádzaná cena je za obe navijaky. Cena:310€