inzercia, predaj, predám, bazár

Longboard LandYachtz Bamboo Totem

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám pintail longboard.
Je to bambus, ideálny cruiser do mesta ;)
Dĺžka cca 110 cm.

Setup:
Trucks: Bear Grizzly 852
Wheels: Hawgs 69mm
Bearings: Speedballs Abec 7

Cena 149 eur, osobný odber KE

V prípade záujmu kontakt e-mailom, číslo je vymyslené.

Pozri aj moje ďalšie inzeráty ;)
Longboard LandYachtz Bamboo Totem
Podobné inzeráty
Longboard Landyachtz
Predám tento longboard - landyachtz hammer - kupovaný minulí rok. Bolo na ňom veľmi málo jazdené a je ako nový - dobré vidieť. Kolieska má 70mm Je to stabilný a rýchli longboard vhodný na presuny, dlhšie traťe ale aj downhil.
Arbor Pilsner Bamboo
Predám asi raz alebo 2x vyskúšaný cruiser mini longboard Arbor Pilsner Bamboo ( skateboard, longboard ) asi je to tento:
Longboard Tempish Flow 46” Bamboo
Predám longboard Longboard Tempish Flow 46” Bamboo. Párkrát použitý.
Longboard LandYachtz Bamboo Totem
Predám pintail longboard. Je to bambus, ideálny cruiser do mesta ;) Dĺžka cca 110 cm. Setup: Trucks: Bear Grizzly 852 Wheels: Hawgs 69mm Bearings: Speedballs Abec 7 Cena 169 eur, osobný odber KE V prípade záujmu kontakt e-mailom, číslo je vymyslené. Pozri aj moje ďalšie inzeráty ;)
Landyachtz Rally cat longboard
Predám longboard značky landyachtz, vhodný aj pre začiatočníkov. Zvláda downhill ale aj jazdu po meste. Používaný bol aktívne pol roka, okrem pár škrabancov je v dobrom stave. Kontakt emailom alebo telefonicky.
Longboard Landyachtz Drop Cat 38
Dobrý deň, mám na predaj longboard Landyachtz Drop Cat 38. Veľmi málo používaný, resp. bol som na ňom 3x, a zistil som, že na to nemám veľmi čas. Poprosím kontaktovať e-mailom hajicek.pavol@ Preferujem osobný odber, ale som ochotný po dohode poslať aj Packetou. Parametre: dĺžka: 38,6" (98 cm) šírka: 9,9" (25 cm) wheelbase: 29,3" (74 cm) materiál dosky: kanadský javor konkáva: stredná Drop Thru trucky: BEAR GEN 6 - 180MM 50 DEGREE kolieska: Plow King 72 mm dizajn: David Hale Skateboard, Surfskate, Pennyboard, Cruiserboard