inzercia, predaj, predám, bazár

Loptičky, puk, pexeso, presýpacie hodiny, náramky, ...

Kategória: Hračky

Tenisové loptičky, hokejový puk, pumpa na loptu (autoventil, nenafúka loptu natvrdo), pexeso pokémon, gumený náramok na ruku, gumené loptičky, pingpongová, golfová loptička, fúkací rapkáč, vodotesné puzdro (telefón od šírky cca 7 cm sa nezmestí), presýpacie hodiny (2 min), náramky proti hmyzu. Aj osobný odber MT, BB.
Loptičky, puk, pexeso, presýpacie hodiny, náramky, ...
Podobné inzeráty
Predám retro karty a pexesá
Retro pexesá. Pexesá boli používané: 1. Pexeso hudobné nástroje, 32 párov, cena je 5€+poštovné, 2. Pexeso dopravné prostriedky, 32 párov, cena je 5€+poštovné, 3. Pexeso psy, 32 párov, cena je 5€+poštovné, 4. Pexeso nástroje, 31 párov + 1ks bez páru, 2 ks sú vystrihnuté krivo, cena je 4€+ poštovné, 5. Pexeso večerníček, 30 párov + 2 ks bez páru, cena je 3€+poštovné,predané 6. Pexeso Zornička, 20 párov, cens je 2€+ postovné, 7. Pexeso Fanta, 32 párov, pexeso nepoužívané, cena je 2€+poštovné, 8. Anglické pexeso Svet okolo, 32 párov, cena je 2€+ poštovné, 9. Anglické pexeso Dopravné prostriedky, 32 párov (pexeso je zle zostrihané), cena je 1,50€+poštovné, 10. Anglické pexeso Svet okolo, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 11. Nemecké pexeso V dome, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 12. Nemecké pexeso Dom, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 13. Nemecké pexeso V meste, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 14. Nemecké pexeso Dom, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 15. Anglické pexeso Doprava, 32 párov, cena je 2€+poštovné. Pirátske karty - Hra obsahuje 32 kariet, ktoré sú rozdelené do 8 skupín po štyroch kartách, ktoré k sebe patria (kvarteta). Karty sú v originálnej krabičke z papiera. Karty boli nepoužívané. Cena je 2,50€+poštovné. Karty UNO od Mattela v originálnej krabičke (krabička je natrhnutá). Krabička obsahuje 108 kariet a pravidlá hry. Karty boli nepoužívané. Cena je 3€+poštovné. Aj osobný odber v Prešove.
GuideCraft 3D hmatové pexeso / 3D Feel and Find
Montessori 3D pexeso je vhodné pre deti od 3 rokov. Pexeso je vo vrecúšku, do ktorého sa zmestia všetky drevené časti. Na každej drevenej podložke je vytvarované zviera, rastlina, alebo vec.Tá istá vec, rastlina a zviera sú súčasťou vrecúška a úlohou dieťaťa je po hmate k nemu nájsť drevené podložky. Tvary sú v rôznych farbách, takže môže sada slúžiť aj k precvičovaniu farieb, spájanie farieb s ostatnými vecami a premýšľaní o ďalších predmetoch rovnakej farby. Farby sú zdravotne nezávadné. Pexeso je ako nové. Vek: 3+
Canpol babies mäkké senzorické loptičky 6ks
Predám úplne nové, neotvorené loptičky zn. Canpol babies. Popis:Tieto loptičky pomáhajú rodičom podporiť vývoj ich bábätiek vo veľmi rannej fáze. Rozmanité tvary a materiály poskytujú rôznorodé senzorické vnemy. Výhody produktu Neobsahujú BPA. Pomáhajú trénovať uchopenie a rozvíjať motorické zručnosti - rôzne tvary a textúry vytvárajú odlišné senzorické efekty. Veselé, žiarivé farby povzbudia deti k aktívnej hre. Loptičky sú atraktívnym doplnkom pre jemnú masáž bábätka. Odporúčané použitie Určené na hranie a precvičovanie úchopu. Množstvo v balení Balenie obsahuje 6 loptičiek rôznych farieb, ktoré sú zabalené v atraktívnej darčekovej krabici.
Predám pexeso
Predám detské pexeso spiderman za 4€ a pexeso pamiatky za 5€+poštovné.
Krtko - anglicko-slovenske pexeso + knizka
Predame detcske pexeso - Krtko - anglictina pre najmensich. set obsahuje pexeso 9 (karticky v anglictine a slovencine) a knizku. Mame 2 diely: Krtko a kamarati, Krtko a rok. Kazdy set za 5e + doprava - osobny odber. Knizky a karticky su bez zavad. Obaly su poskodene / zalepene.
Spoločenské hry, detské stolné hry
Predám tieto detské hry: Kvido pexeso pre bystré hlavičky - 3,-€ - predané Autá Pexeso/domino 3,-€ Piston cup race (podobné ako Človeče, nehnevaj sa) 3,-€ - krabica trošku polepená Príbeh hračiek /toy story 3 pexeso - 3,-€ - krabica polepená Všetky v dobrom stave