inzercia, predaj, predám, bazár

Loreal SteamPod 3.0

Kategória: Fény, Kulmy

Predám málo používanú parnú žehličku Loreal vo výbornom stave
Loreal SteamPod 3.0
Podobné inzeráty
Parná žehlička na vlasy Loréal Professionnel SteamPod 3.0 -
Dobrý deň, predám z dôvodu, že bola kúpená ako nevhodný darček, LEN 2x použitá Profesionálna parná žehličku na vlasy Loréal kupovaná 30,8.2022 stále v záruke, faktúru mam. Nova stala 279,96- Eur, Predám za 199,- EUR SteamPod L'Oréal Professionnel predstavuje 3. generáciu pôvodné patentované profesionálne parné žehličky, ktorá vo svojom jadre využíva silu a zároveň šetrnosť pary k premene vašich vlasov. Ak sa vám páčil SteamPod 2.0, potom si SteamPod 3.0 doslova zamilujete. Vďaka ľahšiemu a tenšiemu dizajnu je styling vlasov jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Žehlička na vlasy s parou Loréal SteamPod 3.0 v kombinácii vysokého tlaku pary a Pro-Keratin technológie zanecháva vlasy hladké a lesklé. Vyžehlenie vlasov je 2x rýchlejšia a zanecháva vlasy 2x hladšie oproti bežnej žehličke. Žehlička má integrovanú nádržku na vodu a vyžehlí až 192 metrov vlasov na jedno naplnenie. Automatické prispôsobenie teploty podľa potrieb vlasov, inteligentná kontrola teploty 2x za sekundu. Eloxovaný povrch žehliacich plôch s vysokou odolnosťou pre lepší sklz po vlasoch, horná žehliaca plocha je pohyblivá pre ideálny kontakt s vlasmi. Farba: biela Vlastnosti: - kombinácia vysokého tlaku pary a Pro-Keratin technológia pre ešte hladšie a lesklejšie vlasy - 2x rýchlejšie a 2x hladšie vlasy oproti bežnej žehličke - integrovaná nádržka na vodu - ergonomický dizajn - inteligentná kontrola teploty 2x za sekundu - automatické prispôsobenie teploty podľa potrieb vlasov (180 °C - 210 °C) - nádržka vyrdží až na 192 metrov vlasov - žehliacej plochy 25 x 90 mm - eloxovaný povrch žehliacich plôch s vysokou odolnosťou - horná žehliaca plocha je pohyblivá - hĺbková regenerácia, rekonštrukcie a hydratácia vlasov - odnímateľný hrebienok - vysoký a plynulý prúd pary 0,8g vodnej pary za minútu - otočný kábel - balenie obsahuje fľaštičku pre plnenie nádržky volajte len vážni záujemcovia
Loreal Steampod 3.0
Predám profesionálnu parnú žehličku na vlasy Loreal Steampod 3.0. Neničí vlasy, vyhladí aj mimoriadne kučeravé vlasy ako žiadna iná. Žehličku predávam bez krabice, bez bloku. Preto cena nižšia. Možný aj osobný odber Nitra.
Loreal Steampod 3.0
Predám profesionálnu parnú žehličku na vlasy Loreal Steampod 3.0. Neničí vlasy, vyhladí aj mimoriadne kučeravé vlasy ako žiadna iná. Cena v obchodoch 250€. Žehličku predávam bez krabice, bez bloku. Preto cena nižšia. Možný aj osobný odber Nitra.
Loreal Steampod 3.0
Predám žehličku na vlasy Loreal Steampod 3.0 parná žehlička na vlasy, použitá maximálne 5x, funkčná. Pribalím k nej aj destilovanú vodu 2l. Najlepšie osobný odber Topoľčany a okolie.
Loreal Steampod 3.0
Úplne nová žehlička na vlasy Loreal Steampod 3.0. V ošiali som ju kupila a nikdy nakoniec nepoužila. Ešte vo fóliách viď foto. Dostala som k nej aj vyhladzovacie mlieko, pridávam k žehličke. Kontakt cez email alebo SMS.
Loreal Steampod 3.0 Barbie
Na predaj žehlička Loreál Steampod 3.0 v edícii Barbie s parnou technológiou. Stav je výborný, málo používaná, plne funkčná. Možný osobný odber Nitra.