inzercia, predaj, predám, bazár

Lotus SmartTime 50024

Kategória: Inteligentné hodinky

Predám inteligentne hodinky Lotus od Festiny

ako nové, top stav, bez škrabancov, komplet prislusenstvo

Pánske, smart hodinky Lotus majú veľký dotykový displej, ktorý umožňuje prehľadné zobrazenie všetkých funkcií, s prispôsobiteľným rozhraním hlavnej obrazovky. Pohodlie je zaistené vodotesnosťou a súčasťou balenia sú dva remienky. Veľmi ľahkým spôsobom si ich môžete sami meniť.

Lotus SmarTime, má integrované senzory ako monitor krvného tlaku a srdcovej frekvencie a disponuje ďalšími funkciami zameranými na komfort používateľa, ako je sledovanie a analýza spánku. Taktiež Vám pripomenie, kedy je potrebné dodržiavať pitný režim alebo kedy je potrebné sa začať hýbať a spaľovať kalórie.

Ich multi-športový režim zahŕňa basketbal, fotbal, horolezectvo, cyklistiku, turistiku a beh v telocvični i vonku. S tým súvisia aj dostupné informácie o počasí, tlaku vzduchu, nadmorskej výške. Okrem toho môže používateľ sledovať všetku svoju aktivitu a plnenie vytýčených cieľov v mobilnej aplikácii. Nechýbajú ani plnohodnotné notifikácie vašich správ alebo zmeškaných hovorov. S niektorými modelmi môžete taktiež volať, uložiť si až 400 kontaktov, využívať kalendár a ďalšie moderné inteligentné funkcie.

Funkcie bluetooth smart hodinky monitoring - krvný tlak a srdcový tep možnost vybrať si číselník hodiniek vodotesnosť ip68 stopky ovládanie hudby funkcia nájdi telefón, kalendár, notifikácie rôzne športové režimy (chôdza, beh, cyklistika, horolezectvo, plávanie, futbal, basketbal, stolný tenis, badminton) pripomenutie dlhého sedenia / neaktivity krokomer ovládanie kamery v mobile monitoring spánku a jeho kvality kalkulačka ovládanie cez celý dotykový displej
Lotus SmartTime 50024
Podobné inzeráty
Lotus wowme
Na predaj hodinky lotus wowme,kupovane na
Lotus Smartime 5007
predám inteligentne hodinky Lotus od Festiny nové ešte nerozbalene, komplet prislusenstvo + remienok