inzercia, predaj, predám, bazár

Ľudské telo

Kategória: Pre mládež

Predam knihu -encyklopedia školaka Ľudské telo-svaly, kosti, rozmnožovanie
Ľudské telo
Podobné inzeráty
Ľudské telo
Ľudské telo
rozne mladežnícke knihy
krista bendová - v tejto knižke rapoce straka - 2e martin hranko - furko a murko - 2e zuzana zemanikova - pesničkové nevesty - 2e h beecherová stoweová - chalúpka strýčka Toma - predane Asen Bosev - Hádajme a zahrajme sa - 3,3 hana ferková - honzíkove husličky - 2e hana zelinová - jakubko - 2e jan andel - čerešničky - 2e maria haštová - zvončeky -2e feketeová / ward - ludské telo - 3e hľadaj a najdi v škole - 3e ludo ondrejov - africký zápisník - predane marta šurinová - deti v zelenom - 3e maria ďuríčková - biela kňažná - 5e rozmarínový kríček - 4e karavana zázrakov - 4e rozprávky na celý rok - 6e bamberger - snehulienka a iné rozprávky - 4e zvierata celého sveta - 3e glocko - kominárík - 3e prvé riekanky pre najmenších - 3e domáce zvieratá u nas a vo svete - 3e giliverove cesty - 3e rozprávky boženy nemcovej - predane cita - maťo a klinček - 5e obor z kamenných hor - 3e rozprávky z ďaleka a blízka - 5e slovenské dejiny v obrázkoch - 4e comapasito - príručka vychovy a vzdelávanie detí k ludským právam - 8e tarzanove šelmy - 2e tarzanov syn - 2e a zasa preskakujem kaluže - 1e belasý majak - 2e 3x leporelo - spolu 6e krtko a jesen - rezerve krtko a jar - rezerve muller priatelia zeleneho udolia - 2e feldek - lapajova šlapaj - 3e babička - 2e zarecituj si basničku - 3e dievčatko a medved - 2e nedočkavý prvák - 2e tap tap tapušky - 3e toby a jahniatka - 2,5e capek - devatoro rozprávok - 2e radili sa zvierata v pralese - 2e záhrada - 13,3e čierny krásavec - 2,5e tigrí tím - 2e lienka anulienka - predane do videnia zuzanka - 2e o mačičke ktorá sa chcela stat psikom - 2e kontaktovat mailom, číslo je vymyslené
Interaktívne knihy pre deti a mládež
Knihy majú vysúvacie časti stránok a rôzne zábavné pohyblivé prvky. Piráti, Egypt - Ríša faraónov. Ako funguje neuveriteľné ľudské telo očami zvedavcov je úplne nová nečítaná. Knihy sú ako nové. Cena za kus je 6€ + poštovné, možný osobný odber v okolí Trnavy. Pozri aj ostatné inzeráty.
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-2
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.,Jabloňová panna-K.J Erben-1971- 2,.Divá Bára-B Němcová-1968-Příběh vesnické dívky, které její okolí přezdívalo „Divá Bára“. Němcová v ní ukazuje, že dobrota srdce a ryzí povaha člověka nesouvisí ani s jeho vzhledem, ani se společenským postavením. 3.Traja mušketieri-Alexandre Dumas-1970-ktorý prichádza do Paríža a vďaka trojitému súboju sa stáva ich neodlúčiteľným spojencom, sa stali symbolom priateľstva, odhodlanosti a obetavosti, ale aj dobrodružného života. 4.Poklad na striebornom jazere-Karl May-1966-Jeden z nejslávnejších príbehov z Divokého západu... 5.,800 míl po Amazone-Jules Verne-1967-Dcéru farmára Joama Garrala, Minu, požiada o ruku mladý lekár Manoel. Z osady Iquitos sa celá Garralová rodina so služobníctvom vydáva na obrovskej plti do Beléma k Manoelovej matke, kde sa má konať svadba. Po ceste natrafia na záhadného Torrésa a tajomná minulosť Joama Garrala je vyzradená. Podarí sa Garralovi dokázať svoju nevinu ? 6.,Maják na konci sveta denník stroskotanca-J.Verne-1975-Prvou je príbeh o statočnom strážcovi majáku na malom ostrove v Atlantickom oceáne, ktorý je obývaný pirátmi. Druhou je príbeh písaný formou denníka, v ktorom sa píše o priebehu plavby lode, na ktorej vypukne požiar... 7.,Jakubko-Hana Zelinová-1987.Zachytáva obdobie druhej svetovej vojny a SNP, dojímavý príbeh malého cigánskeho chlapca, ktorý sa ocitol u staršej osamelej ženy s veľkým srdcom. Ich očami sa detskí čitatelia môžu zoznámiť s neľahkými časmi našej nedávnej minulosti a jej tragickom vplyve na mnohé ľudské osudy. 8.,Čuk a Huk-Arkadij Gajdar-vyd.1989-Príbeh dvojičiek Čuka a Huka, ktoré žijú s mamou v Moskve a na pozvanie otca cestujú cez celé Rusko na Sibír. Zachovalá. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 3€ Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Serafína Skrytá tvár
Ani štyri desaťročia udržiavaného mieru nepomohli ľuďom a drakom kráľovstva Gored k prehlbovaniu vzájomnej dôvery. Draci, schopní brať na seba ľudskú podobu, sa ako vyslanci zúčastňujú súdov a ako bytosti s neobyčajne prenikavým rozumom odovzdávajú svoju múdrosť univerzitám sťaby učenci a učitelia. Napriek tomu však pre nich ľudské emócie zostávajú záhadou a s blížiacim sa výročím vzájomnej dohody vzrastá napätie. Serafína Dombeghová sa obáva oboch strán. Ako neobyčajne nadaná hudobníčka sa ocitne na kráľovskom dvore, nanešťastie práve vo chvíli, kedy je za veľmi podozrivých okolností zavraždený člen kráľovskej rodiny a podozrenie padne na drakov. Dochádza k vyšetrovaniu a Serafína, vtiahnutá doprostred, sa musí spojiť s kapitánom Kráľovninej gardy, ktorým je nebezpečne vnímavý princ Lucian Kiggs. Popri spoločnom odhaľovaní náznakov sprisahania s cieľom zničiť mier, sa Serafína snaží uchrániť svoje vlastné tajomstvo. Tajomstvo tak strašné, že jeho odhalenie by ju mohlo stáť život. Mladá autorka Rachel Hartman vo svojom knižnom fantasy debute vytvorila bohatý, komplexný a úplne originálny svet. Serafínina strastiplná cesta k sebaprijatiu bude v čitateľoch doznievať ešte dlho po tom, čo otočia poslednú stránku. Jedna z najlepších fantasy o drakoch, akú som kedy čítal. 356 stran 509 g
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-2
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.,Jabloňová panna-K.J Erben-1971- 2,.Divá Bára-B Němcová-1968-Příběh vesnické dívky, které její okolí přezdívalo „Divá Bára“. Němcová v ní ukazuje, že dobrota srdce a ryzí povaha člověka nesouvisí ani s jeho vzhledem, ani se společenským postavením. 3.Traja mušketieri-Alexandre Dumas-1970-ktorý prichádza do Paríža a vďaka trojitému súboju sa stáva ich neodlúčiteľným spojencom, sa stali symbolom priateľstva, odhodlanosti a obetavosti, ale aj dobrodružného života. 4.,800 míl po Amazone-Jules Verne-1967-Dcéru farmára Joama Garrala, Minu, požiada o ruku mladý lekár Manoel. Z osady Iquitos sa celá Garralová rodina so služobníctvom vydáva na obrovskej plti do Beléma k Manoelovej matke, kde sa má konať svadba. Po ceste natrafia na záhadného Torrésa a tajomná minulosť Joama Garrala je vyzradená. Podarí sa Garralovi dokázať svoju nevinu ? 5.,Maják na konci sveta denník stroskotanca-J.Verne-1975-Prvou je príbeh o statočnom strážcovi majáku na malom ostrove v Atlantickom oceáne, ktorý je obývaný pirátmi. Druhou je príbeh písaný formou denníka, v ktorom sa píše o priebehu plavby lode, na ktorej vypukne požiar... 6.,Jakubko-Hana Zelinová-1987.Zachytáva obdobie druhej svetovej vojny a SNP, dojímavý príbeh malého cigánskeho chlapca, ktorý sa ocitol u staršej osamelej ženy s veľkým srdcom. Ich očami sa detskí čitatelia môžu zoznámiť s neľahkými časmi našej nedávnej minulosti a jej tragickom vplyve na mnohé ľudské osudy. 7.,Čuk a Huk-Arkadij Gajdar-vyd.1989-Príbeh dvojičiek Čuka a Huka, ktoré žijú s mamou v Moskve a na pozvanie otca cestujú cez celé Rusko na Sibír. Zachovalá. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 3€ Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.