inzercia, predaj, predám, bazár

Lukratívny 5 izb.RD + sauna + fitnes + garáž PRIAME CENTRUM

Kategória: Domy

NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj lukratívny 5 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v centre mesta ZVOLEN.

Nielen poloha v tichej ulici v centre mesta, ale aj nadštandardné vybavenia a zariadenie domu s celkovou úžitkovou plochou 340 m2, robí z tejto nehnuteľnosti jedinečnú ponuku.
Nadštandardné vyhotovenie – nízkoenergetická stavba, teplovodné podlahové kúrenie, krb, jedinečná hypokaustová kachľová pec, fitnes s parnou saunou, centrálny vysávač, 3 x kúpeľňa s wc
Dom sa v prípade záujmu predáva kompletne zariadený.

Dispozícia domu:
Prízemie – 81 m2 – predzáhradka, garáž, vonkajšie parkovacie miesto, WC, chodba, fitness/jógovňa s krbom, parná sauna, záhrada
1.poschodie – 87 m2 – kuchyňa (spotrebiče Miele), jedáleň, obývačka s terasou a krásnym hypokaustovým krbom
2.poschodie – 87 m2 - spáleň s walk-in šatníkom a samostatnou kúpeľňou s wc, balkón, detská izba, kúpeľňa s wc,
Podkrovie – 87 m2 - ateliér, 2 x detská izba, kúpeľňa s wc,

Prejdite sa aj po tejto jedinečnej ponuke vďaka 3D virtuálnej obhliadke:
prípade záujmu vám zabezpečíme financovanie kúpy danej nehnuteľnosti spolu so znaleckým posudkom. (spolupracujeme so všetkými bankami).
Pre viac informácií a termín obhliadok prosím kontaktujte:
Lukratívny 5 izb.RD + sauna + fitnes + garáž PRIAME CENTRUM
Podobné inzeráty
Lukratívny 5 izb.rodinný dom + fitnes + sauna CENTRUM
Luxusný 5 izbový rodinný dom + fitnes + sauna PRIAME CENTRUM ZVOLEN NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj lukratívny 5 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v centre mesta ZVOLEN. Nielen poloha v tichej ulici v centre mesta, ale aj nadštandardné vybavenia a zariadenie domu s celkovou úžitkovou plochou 340 m2, robí z tejto nehnuteľnosti jedinečnú ponuku. Nadštandardné vyhotovenie – nízkoenergetická stavba, teplovodné podlahové kúrenie, krb, jedinečná hypokaustová kachľová pec, fitnes s parnou saunou, centrálny vysávač, 3 x kúpeľňa s wc Dispozícia domu: Prízemie – 81 m2 – predzáhradka, garáž, vonkajšie parkovacie miesto, WC, chodba, fitness/jógovňa s krbom, parná sauna, záhrada 1.poschodie – 87 m2 – kuchyňa (spotrebiče Miele), jedáleň, obývačka s terasou a krásnym hypokaustovým krbom 2.poschodie – 87 m2 - spáleň s walk-in šatníkom a samostatnou kúpeľňou s wc, balkón, detská izba, kúpeľňa s wc, Podkrovie – 87 m2 - ateliér, 2 x detská izba, kúpeľňa s wc, Prejdite sa aj po tejto jedinečnej ponuke vďaka 3D virtuálnej obhliadke: Cena vrátane kompletného zariadenia a vybavenia: 665.000,- Eur (dohoda na cene možná) V prípade záujmu vám zabezpečíme financovanie kúpy danej nehnuteľnosti spolu so znaleckým posudkom. (spolupracujeme so všetkými bankami). Pre viac informácií a termín obhliadok prosím kontaktujte:
Rodinný dom - lukratívne bývanie v centre mesta ZVOLEN
Luxusný 5 izbový rodinný dom + fitnes + sauna PRIAME CENTRUM ZVOLEN NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj lukratívny 5 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v centre mesta ZVOLEN. Nielen poloha v tichej ulici v centre mesta, ale aj nadštandardné vybavenia a zariadenie domu s celkovou úžitkovou plochou 340 m2, robí z tejto nehnuteľnosti jedinečnú ponuku. Nadštandardné vyhotovenie – nízkoenergetická stavba, teplovodné podlahové kúrenie, krb, jedinečná hypokaustová kachľová pec, fitnes s parnou saunou, centrálny vysávač, 3 x kúpeľňa s wc Dispozícia domu: Prízemie – 81 m2 – predzáhradka, garáž, vonkajšie parkovacie miesto, WC, chodba, fitness/jógovňa s krbom, parná sauna, záhrada 1.poschodie – 87 m2 – kuchyňa (spotrebiče Miele), jedáleň, obývačka s terasou a krásnym hypokaustovým krbom 2.poschodie – 87 m2 - spáleň s walk-in šatníkom a samostatnou kúpeľňou s wc, balkón, detská izba, kúpeľňa s wc, Podkrovie – 87 m2 - ateliér, 2 x detská izba, kúpeľňa s wc, Prejdite sa aj po tejto jedinečnej ponuke vďaka 3D virtuálnej obhliadke: Cena vrátane kompletného zariadenia a vybavenia: 665.000,- Eur (dohoda na cene možná) V prípade záujmu vám zabezpečíme financovanie kúpy danej nehnuteľnosti spolu so znaleckým posudkom. (spolupracujeme so všetkými bankami). V prípade neschválenie hypotéky, zálohu v plnej výške vraciame. Pre viac informácií a termín obhliadok prosím kontaktujte:
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.
LUKRATÍVNY 5.IZB RODINNÝ DOM S GARÁŽOU / CENTRUM SENEC / VÝB
SHARK REAL si Vám dovoľuje ponúknuť krásny 5.IZB Rodinný dom s garážou a prislúchajúcim pozemkom o výmere 484 m2 v Senci v samotnom centre mesta,ktorý stojí za pozornosť vidieť,ponúka domov pre rodinu s deťmi a ponúka pokojné,pohodlné a príjemné bývanie s bezproblémovými susedmi a zároveň má dobrú dostupnosť do okresného mesta Bratislava,na skok do obchodných reťazcov potrebných k dennnému životu. Tento Rodinný dom svojim umiestnením poskytuje dostatok súkromia, pozemok je oplotený murovaným plotom s bránou na diaľkové ovládanie. Po obvode pozemku sú vysadené 5 m tuje,ktoré zaručujú dostatok nerušeného súkromia Z domu je krásna podívana na nádherné udržiavanú záhradu,ktorú lemujú vysadené 5 m tuje,po obvode pozemku,a zaručia dostatok ničím nerušeného maximálného súkromia . Uvolnenú atmosféru s rodinou a priateľmi Vám zaručí slnečná terasa,ktorá má výstup z obývačkového priestoru a určite poteší aj náročného klienta. Rozmýšlate kúpiť vysnívaný rodinný dom? Máme jeden pre Vás ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA -Výmera domu zastavaná plocha ( 120m2),úžitková plocha ( 200m2) -Plocha pozemku 484 m2 -Zateplenie Áno -Kolaudácia v roku 2000 -Konštrukcia domu Tehla -Podlahové kúrenie plynové/ na poschodí radiátory -Plastové okná s vonkajšími roletami -Prízemie na podlahe/ Dlažby -Poschodie parkety -Oplotenie pozemku -Garáž s rozmermi 7x3m2 -Dom je čiastočne podpivničený .Parkovanie na pozemku vo dvore je výhodou,Vaše auto ostane po celý čas v bezpečí a eliminuje sa tým možnosť jeho odcudzenia,alebo poškodenia DISPOZÍCIA: Dom pozostáva: -Prízemie: - Vstupná hala s krásnym otvoreným schodišťom na poschodie, -Kuchyňa s kuchynskou linkou so spotrebičmi spojená s Velkorysou obývačkou s východom na terasu -Hosťovská izba -WC -Špajza Poschodie: -Veľká priestranná izba s balkónom,,vhodná ako átrium,poprípade otvorená pracovňa -Detská izba -Spáľňa - Kúpeľňa s vaňou a s WC. - Moderné bývanie kúsok od hlavného mesta Bratislava LOKALITA: Senec je veľmi obľúbená lokalita pre svoju dobrú dostupnosť do hlavného mesta Bratislava a zároveň táto krásna nehnuteľnosť sa nachádza len pár minút pešou chôdzou od SENECKÝCH JAZIER OBČIANSKÁ VYBAVENOSŤ: Senec disponuje veškerou občianskou vybavenosťou: lekár, škola, škôlka, obchody, reštaurácie, pošta.Lidl,Bila,Kaufland,Mestské kultúrne stredisko a kino.Zároveň je okresným mestom na Slovensku ležiace v Bratislavskom kraji (Západ). Je to štvrté najviac turisticky navštevované miesto na Slovensku. Pre svoju polohu a bohaté kultúrno-spoločenské vyžitie je veľmi častou voľbou pre bývanie či dovolenkovú rekreáciu nielen u Slovákov a patrí medzi vinárske mestá Malokarpatského regiónu. Tento Jedinečný a Lukratívny 5.IZB Rodinný dom,ktorému určite jeho nastávajúci majitelia vdýchnu novú dušu,podčiarknu jeho jedinečnosť a vytvoria domov pr
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Na predaj Apartmánový dom (12-izieb, 360m2), Podhájska,  okr
Realitná kancelária Re/max Vám ponúka na predaj dvanásť izbový Apartmánový dom s výmerov domu 360‬m2 a s výmerov pozemku 1508m2 v tichom a pokojnom prostredí v blízkosti Termálne kúpalisko Podhájska s wellness centrom a masážami, v blízkosti lesa a rybníka. V celom areáli sa nachádza mnoho zelene, ktorá vytvára dokonalé miesto pre relaxáciu a oddych, veľkou výhodou apartmánového domu je vybavený vonkajší bazéne vyhrievaný slnečnými kolektormi vďaka čomu sa teplota vody udržiava na teplote 25-26 °C a systémom so slanou vodou, ktorý zaručuje vysokú kvalitu vody a pôsobí na zdravie priaznivo ako morská voda. Hĺbka bazéna je 120cm. Záhradný gril s krytým posedením a záhradnou hojdačkou. Veľký tenisový kurt s nádhernou udržiavanou záhradou. V apartmáne sa nachádza vinotéka, jakuzza, sauna, krb, fitnes miestnosť ( ručné činky, multifunkčná veža, stacionárny bicykel, steper, bench press), dvoma balkónmi, veľké vlastné parkovisko s štrkovým podkladom. V apartmánovom dome sa nachádza 12 izieb, vrátane priestranného rodinného apartmánu. Všetky izby sú orientované smerom k bazénu. Kapacita zariadenia je 24 osôb. Všetky izby pozostávajú z obytnej miestnosti s plne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, varná doska, mikrovlnná rúra, varná kanvica) a vlastným sociálnym zariadením (WC, sprchový kút). Každá izba je vybavená moderným nábytkom, TV so satelitom a veľkou pohodlnou manželskou posteľou. Izba Klasik na prízemí(3×2+1, 2×2): Dve pevné lôžka s možnosťou prístelky. Veľká výhoda týchto izieb spočíva v bezbariérovom prístupe. Izba Klasik na poschodí (2×2, 1×2+1). Dve pevné lôžka s možnosťou prístelky. Veľký balkón umožňuje posedenie priamo pred izbou. Rodinná izba (2+2): Veľká rodinná izba pozostáva z manželskej postele a dvoch prístelkou. Táto najväčšia izba je vhodná najmä pre rodiny s malými deťmi. Okrem kompletne vybavenej kuchynskej linky sa v tejto izbe nachádza aj sporák s trúbou a jedálenskou časťou. Kúpeľňa je priestrannejšia ako v klasických izbách. V našom apartmáne sa nachádza vinotéka, jakuzza, sauna a fitnes miestnosť ( ručné činky, multifunkčná veža, stacionárny bicykel, steper, bench press), technická miestnosť, kotolňa, práčovňa. Návratnosť investície pri krátkodobých prenájmoch s 50%-60% návštevnosťou je okolo 10 rokov. Dom je postavený z Porfixu a zateplený polystyrénom, strecha z asfaltového šindla, apartmánový dom je napojený na všetky IS okrem kanalizácie, odpad je vedený do žumpy. Kúrenie je riešené plynovým kotlom s kombináciou slnečnými konektormi. 3d prehliadka: Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, finančného poradenstva a autorizovaných zmlúv spojených s prevodom vlastníckych práv.