inzercia, predaj, predám, bazár

Luxusny box Luxury flowers Javotka 7 ks ruzi

Kategória: Ostatné

Krasne trvacne ruze Luxusny box značky Luxury flowers Javorka zaručuje pri príležitosti veľkolepí efekt a zanechá trvalý dojem.
Nechcete darovať obyčajnú kyticu ktorá zvädne za pár dni ? Ale chcete potešíť niečím luxusným a trvácným od Luxury flowers Javorka čo Vám vydrží viac ako 1 rok ? Kvety od Luxury flowers Javorku nemajú konkurenciu v kvalite-všetky kvety voňajú prirodzenou vôňou z výťazkou kvetou. Najkvalitnejšie kvety ktoré dostali ocenenie v Európe.
Podrobnosti o Luxusnom Boxe od značky Luxury flowers Javorka
•Box v semišovom objatí
• Veľkosť škatule: 15″ x 20“
• Zakonzervované kvety : 7x cyklamenových trvácné ruže
• Kvetinová životnosť: viac ako 1 rok + ( pri správnej starostlivosti kvety vydržia aj niekoľko dlhých rokov)
Predavam,pre mna nevhodny darcek. Predam za 30€. Prosim len osobne odber v Trnave.
Luxusny box Luxury flowers Javotka 7 ks ruzi
Podobné inzeráty
Luxusny box Luxury flowers Javotka 7 ks ruzi
Krasne trvacne ruze Luxusny box značky Luxury flowers Javorka zaručuje pri príležitosti veľkolepí efekt a zanechá trvalý dojem. Nechcete darovať obyčajnú kyticu ktorá zvädne za pár dni ? Ale chcete potešíť niečím luxusným a trvácným od Luxury flowers Javorka čo Vám vydrží viac ako 1 rok ? Kvety od Luxury flowers Javorku nemajú konkurenciu v kvalite-všetky kvety voňajú prirodzenou vôňou z výťazkou kvetou. Najkvalitnejšie kvety ktoré dostali ocenenie v Európe. Podrobnosti o Luxusnom Boxe od značky Luxury flowers Javorka •Box v semišovom objatí • Veľkosť škatule: 15″ x 20“ • Zakonzervované kvety : 7x cyklamenových trvácné ruže • Kvetinová životnosť: viac ako 1 rok + ( pri správnej starostlivosti kvety vydržia aj niekoľko dlhých rokov) Predavam,pre mna nevhodny darcek. Predam za 35€. Prosim len osobne odber v Trnave.
Macko z ruží 40 a 25 cm - všetky farby  - ihneď k odberu
Viac medvedíkov na stránke: /medvedik-z-ruzi/ ------------------------------------- Medvedík z ruží je jedinečný darček, ktorý je na úplne inej úrovni. Každý kus je výnimočný, jemný a ručne vyrobený. Potešte svoju drahú polovičku darčekom vyrobeným z ruží, ktoré nikdy nezvädnú! Podarujte jej krásneho medvedíka vyrobeného z mäkkých syntetických ruží v romantickej farbe. O medvedíka nie je potreba sa starať a bude robiť radosť svojmu majiteľovi. Je to ideálny a originálny darček pre každú príležitosť. Dokonale sa hodí na Valentína, Medzinárodný deň žien, narodeniny, svadby a na ďalšie výnimočné chvíle. Vďaka vlastnostiam použitého materiálu sú medvedíky vhodné ako darček aj pre tie najmenšie z detí! Deti sa s nimi môžu hrať bez obáv, pretože všetky časti sú pripevnené a materiál z ktorého sú ruže vyrobené je absolútne bezpečný pre ich zdravie. Medvedíky vyrobené z farebných ruží nie sú len skvelým nápadom na darček! Vďaka ich pútavému vzhľadu a modernému prevedeniu môžu byť použité aj ako dekorácia alebo interiérový doplnok. Medvedík z ruží sa rozhodne stane objektom záujmu ako dekorácia domácnosti alebo ako estetický detail na svadbe, ktorý pomôže dotvoriť atmosféru emócií alebo hravosti. Medvedíky z ruží sa môžu zmeniť na oveľa viac ako len na očarujúci darček!
Jednorožec z ruží - 25 cm | Ihneď k odberu
Biely s ružovým - /product/biely-s-ruzovym-jednorozec-z-ruzi-25-cm/ Červený - /product/cerveny-jednorozec-z-ruzi-25-cm/ Modrý - /product/modry-jednorozec-z-ruzi-25-cm/ Ružový - /product/ruzovy-jednorozec-z-ruzi-25-cm/ _____________________________ Jednorožec z ruží je jedinečný darček, ktorý je na úplne inej úrovni. Každý kus je výnimočný, jemný a ručne vyrobený. Potešte svoju drahú polovičku darčekom vyrobeným z ruží, ktoré nikdy nezvädnú! Podarujte jej krásneho jednorožece vyrobeného z mäkkých syntetických ruží v romantickej farbe.
Box z dlhotrvácnych mydlových ruží Macko z penových ruží
Box z ruží, darček z dlhotrvácnych voňavých a mydlových ruží menší box 39€ väčší box 45€ Macko z penových ruží 30 cm cena 40€ 65 cm 120€
Kvetinový box srdiečko - Veľký výber ruží v boxe
Môžete objednať na stránke: /box-z-ruzi/ --------------------- Luxusný kvetinový box srdiečko plný umelých a saténových ruží, ozdobený stuhou vo farbe kvetov. Kvetinové boxy vyrábame z ruží, ktoré pôsobia ako živé, ale majú výhodu, že nikdy nezvädnú a vydržia navždy. Krásne balené umelé kvety v darčekovej krabičke sú perfektným darčekom k sviatku, k narodeninám, na Valentína, na Deň matiek – jednoducho pre každú príležitosť.
Luxury flowers Javorka
Luxusný box ruže znacky Luxury flowers zanechá trvaly dojem. ( nevhodný darček)