inzercia, predaj, predám, bazár

Luxusný set Fendi

Kategória: Športové oblečenie

Predám luxusný športový set na cvičenie Fendi veľkosť M Kuriér 5 €
Luxusný set Fendi
Podobné inzeráty
fendi súprava Nová
krasna suprava fendi na leto stvorená
Nike Tech Fleece Brown Cacao set
Ahoj, predám Nike Tech Fleece set Stav : 10/10 čisto nový, nepoužívaný Veľkosť : full set L Neposielam na dobierku, iba prevodom na účet Osobný odber Nitra a okolie Pre viac info píš alebo volaj :) Cena : 185 € pri rýchlom jednaní možná zľava čiapka adidas jordan nike louis vuitton dior gucci chanel palace supreme bape prada kenzo yvessaintlaurent balenciaga burberry fendi versace hermes
LUXUSNÝ LYŽIARSKY OVERAL značky SPORTALM, PC vyše 1000 EUR
Predam tento brutalne luxusny kusok znamej znacky SPORTALM vo velkosti S/36. Kombineza povodne stala vyse 1000 EUR, kto pozna tuto znacku, viec v akych cenovych relaciach sa pohybuju ich veci. Ja som ju nemala ani raz, iba mi stoji v skrini. Je to softshellova lyziarska kombineza, ktora je zvnutra zateplena. Je vetru a vodeodolna, ma mnoho krasnych detailov, prvky kozenky po celej kombineze, vyzera naozaj luxusne plus je este aj vysoko funkcna. Predavam za menej ako polovicu ceny. CENA: 400 EUR plus pošta alebo zásielkovňa alebo osobný odber v Nových Zámkoch a Nitre PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Lyžiarsky overal luxusny
Predam lyžiarsky overal bronzovej farby s pravou kožušinou veľkosť S, veľmi luxusny, páperový, pôvodná cena 999€.
LUXUSNÝ LYŽIARSKY OVERAL značky SPORTALM, PC vyše 1000 EUR
Predam tento brutalne luxusny kusok znamej znacky SPORTALM vo velkosti S/36. Kombineza povodne stala vyse 1000 EUR, kto pozna tuto znacku, viec v akych cenovych relaciach sa pohybuju ich veci. Ja som ju nemala ani raz, iba mi stoji v skrini. Je to softshellova lyziarska kombineza, ktora je zvnutra zateplena. Je vetru a vodeodolna, ma mnoho krasnych detailov, prvky kozenky po celej kombineze, vyzera naozaj luxusne plus je este aj vysoko funkcna. Predavam za naozaj super cenu vzhľadom na pôvodnú cenu. CENA: 300 EUR plus pošta alebo zásielkovňa alebo osobný odber v Nových Zámkoch a Nitre PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
MET IN JEANS luxusný kožený overal
Ponúkam na predaj luxusný kožený overal značky MET IN JEANS, číslo 24. Je nový, nepoškodený, cena symbolických 40€. Možný osobný odber Bratislava Nové mesto. Kontaktujte ma prostredníctvom formulára.