inzercia, predaj, predám, bazár

Luxusný set príborov Solingen SBS Bestecke

Kategória: Starožitnosti

Predám kompletnú 70ks sadu príborov pre 12 osôb značky SBS Bestecke v nadčasovom dizajne, v koženom kufríku, s dvoma organizérmi, ktoré je možné preložiť priamo do príborníka. Kvalitný príbor je vyrobený s vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele Cromargan 18/10, dozdobený 23/24 karátovým zlatom. 40 -50 ročná sada príborov je vo výbornom stave, ako nová preverená časom. Porcelánová obedová súprava zlatá s týmto príborom získa na luxuse. Na spôsobe dodania sa vieme dohodnúť.
Luxusný set príborov Solingen SBS Bestecke
Podobné inzeráty
Luxusný set príborov Solingen SBS Bestecke
Predám kompletnú 70ks sadu príborov pre 12 osôb značky SBS Bestecke v nadčasovom dizajne, v koženom kufríku. Sada je vyrobený s vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10, dozdobená 23/24 karátovým zlatom. Je vo výbornom stave, ako nová preverená časom. Pôvodná cena 1484Eur. Ideálny k porcelánová obedová súprava zlatá.
Luxusný set príborov Solingen
Predám kompletnú 70ks sadu príborov pre 12 osôb značky Solingen Esmeyer, model 4900 "München", v koženom kufríku s certifikátom kvality. Sada je vyrobený s vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10, dozdobená 23/24 karátovým zlatom. Povodná cena 2808 nemeckých mariek, takmer 1400Eur. Ide o veľmi vzácny model. Ideálny k porcelánová obedová súprava zlatá.
Luxusný set príborov Drache Solingen
Predám kompletnú 80ks sadu príborov pre 12 osôb značky Drache originál Solingen Nemecko, stav ako nový. Vzor tvrdo pozlátený 23 karátovým zlatom, vhodný aj do umývačky riadu. 60 ročná sada, kvalita preverená časom. Dobová porcelánová obedová súprava zlatá s týmto príborom získa na luxuse. Na spôsobe dodania sa vieme dohodnúť.
Luxusný set príborov Nivella Solingen
Predám kompletnú 70ks hrubo pozlátenú sadu príborov pre 12 osôb značky Nivella Solingen Nemecko, v kvalitnom kufríku, vo výbornom stave, niektoré diely ešte zabalené, pôvodom z Británie. Je to najluxusnejší model tohto výrobcu pozlátený. Kvalitný príbor je vyrobený s vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele Cromargan 18/10, hrubo 2,5my pozlátený 24 karátovým zlatom. Je to kvalita preverená časom. Porcelánová obedová súprava so zlatom by s týmto príborom dosiahla maximu luxusu. Cena v tej dobe bola 3445DM, dnes sa podobné predávajú za (EPOQUE ORO 4-5tis Eur). Na spôsobe dodania sa vieme dohodnúť.
Set príborov Solingen strieborno zlatý
Predám kompletnú 72ks sadu príborov pre 12 osôb značky Solingen, v koženom kufríku, je ako nová. Sada je dozdobená zlatom. Veľmi pekne dozdobí porcelánovú obedovú súpravu.
Set príborov Nivella Solingen strieborno zlatý
Predám kompletnú 70ks sadu príborov pre 12 osôb značky Nivella Solingen, v koženom kufríku, je ako nová. Sada je dozdobená zlatom. Veľmi pekne dozdobí porcelánovú obedovú súpravu.