inzercia, predaj, predám, bazár

Lyže Head

Kategória: Lyžovanie

Predám nové nerozbalene lyže Head plus nové viazanie nezaložene v krabici.
Pôvodná cena 190€ teraz 140€
Dĺžka 170cm
Lyže Head
Podobné inzeráty
Predám jazdené lyže HEAD i.Speed Super Shape-184cm
Predám jazdené lyže v dobrom stave HEAD i.Speed SuperShape. Lyže majú jemné škrábance a ryhy od bežného používania. Sklznica aj hrany sú v super stave, bez poškodenia. Hrany sú hrubé minimálne brúsené. Na sklznici je spravený komplet servis brúsenie hrán, vyrezaná štruktúra... v hodnote 25€ Jedná sa o tuhé lyže, určené pre skúsených lyžiarov, ktorí milujú dynamický štýl jazdy. Samozrejmosťou je celodrevená, sandwichová konštrukcia, vystužená titánovou platňou. Lyže sú určené na dynamický štýl jazdy na upravených zjazdovkách. Vo vysokých rýchlostiach sú lyže pevné a stabilné. -Lyže majú technologiu ERA 3.0 S -Technológia Era 3.0: majstrovská zmes troch nezávislých dôležitých technológií pre výrobu vrcholne univerzálnych lyží. Nová éra začala. Rocker + Rádius + Odpruženie = Správne urobený rocker -Lyže majú novú KERS technologiu, ktorázaručuje perfektnu akceleráciu lyže z obluku. V praxi to znamená že lyže sú na konci oblúka vystavené maximálnemu ohybu. V tomto okamžiku aktívny mikročip uvoľní energiu do vlákien zadnej časti lyže. Tá následkom toho stuhne a okamžite sa zvýši prepruženie pre maximálnu akceleráciu na konci oblúka. Výška lyží je 184cm a rádius je 16,6m. Krojenie lyže je 120-67-99mm. Viazanie je originál HEAD PRO DIN 4-14 do 140kg. Viazanie je nadstavitelné na 255-378mm dĺžky podrážky lyžiarky. Cena lyží je 110€ ,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku +8€
Lyžiarsky set: lyže162+palice120+lyžiarky29,5+helma+rukavice
Top Stav (len 2x na svahu) - lyže s viazaním Rossignol 162cm + lyžiarky Head mondo 29,5cm + palice 120cm & helma Arcore + rukavice Salomon. Predám lyžiarsky set, ktorý bol kupovaný pre začiatočníka a bol na svahu len dvakrát. Celý set je v top stave; - prakticky žiadne známky používania. Cena celého setu 260 Eur. Lyže, lyžiarky a palice predávam len spolu. Cena je pevná. Osobný odber Spišské Vlachy. Kontakt: Volajte mi prosím len medzi 9:00 a 20:00; - ak neberiem, zavolám späť. Podrobnosti: --- Lyže: Rossignol Viper RC16 Carbon EZ drive concept Auto Turn Power Turn Diamond Shape Dĺžka: 162cm Carving: 116 - 72 - 100 Radius: R15 Viazanie: Rossignol Xelium LTD 100 B73 (model: RCCD047) s mechanickým nastavením - Zjazdové lyže Rossignol vhodné pre začiatočníkov a stredne pokročilých lyžiarov, ktorí hľadajú stabilné a ľahko točivé lyže. Tieto lyže s dreveným jadrom sú určené do nízkych a bežných rýchlostí.
V oblúku sú kľudné a tolerantné. Lyžiar sa môže viac koncentrovať na zdokonaľovanie techniky. Viper HP sú carvingové lyže vhodné aj pre začiatočníkov. - S Rossitop Cap konštrukciou a dreveným jadrom poskytujú tieto lyže zvýšenú stabilitu a spoľahlivé držanie na hranách. - Tvar vykrojenia Easy Drive umožňuje jednoduché a komfortné ovládanie. Jemné vykrojenie poskytuje lepšiu vodivosť v smere. Ovládanie, bezpečnosť a komfort.- Rocker 10% / Camber 90% : Power Turn Rocker je skonštruovaný s 90% tradičným priehybom lyže pod viazaním, ktorý dodáva lyžiam energiu tak isto ako vynikajúci cit pre terén a držanie na hrane v oblúku. 
Zvyšných 10% tvorí nízky Rocker priehyb na špičke. Vjazd do oblúku je jednoduchší a kontrolovateľnejší. - Systém - Xelium : systém Xelium je o 700g ľahší ako tradičné viazanie. 
Lyžiari môžu teraz dosiahnuť pokrok s bezpečným vysoko výkonnxy systémom, bez toho aby ich obmedzovala vysoká hmotnosť viazania. 
Montáž a nastavenie viazania nevyžaduje žiadne náradie. Nastavenie je jednoduché a rýchle a vyžaduje len malú dávku námahy, čo predurčuje tento systém aj do požičovní. Vzhľad viazania je koordinovaný s dizajnom lyží.Použité materiály sú pevné a majú dlhú životnosť. - Konštrukcia - CAP : Konštrukcia lyže bez bočných stien okolo jej jadra. CAP spevňuje lyže, je odolný, zvyšuje životnosť a reakcie schopnosť lyží. - Jadro lyže : Drevo. - Palice: Arcore - Alu (6061)-18mm dĺžka 120cm - Lyžiarky: Head Carve 7.5 Veľkosť Mondo 29,5cm (~EU 45-46) ! Pre premeranie: Postavte sa na čistý biely papier, uložený na doraz k stene. Vaša päta musí byť opretá o stenu a všetka váha prenesená na chodidlo, ktoré sa snažíte zmerať. Následne zaznačte čiaru na špičke veľkého palca. Merajte dĺžku papiera po zaznačenú čiaru. - Helma: Arcore GAD Hard Shell Veľkosť: S/M obvod hlavy: 51-53cm - Rukavice: Salomon s technológiou Gore-Tex veľkosť XL
Poškodené lyže HEAD Supershape i.Magnum - 149cm
Predám jazdené, poškodené lyže Head SuperShape i.Magnum. Jedná z lyží je prešlapnutá. Lyže majú škrábance a ryhy od používania, je to vidieť na fotkáh, kôli týmto poškodeniam je znížená cena. Viazanie je nepoškodené, plne funkčné, so škrábancami od používania. Sklznica aj hrany sú v dobrom stave, bez poškodenia. hraný sú hrubé, málo brúsené. -Lyže majú technologiu ERA 3.0 S -Technológia Era 3.0: majstrovská zmes troch nezávislých dôležitých technológií pre výrobu vrcholne univerzálnych lyží. Nová éra začala. Rocker + Rádius + Odpruženie = Správne urobený rocker -Lyže majú novú KERS technologiu, ktorázaručuje perfektnu akceleráciu lyže z obluku. V praxi to znamená že lyže sú na konci oblúka vystavené maximálnemu ohybu. V tomto okamžiku aktívny mikročip uvoľní energiu do vlákien zadnej časti lyže. Tá následkom toho stuhne a okamžite sa zvýši prepruženie pre maximálnu akceleráciu na konci oblúka. Sú to lyže určené pre pokročilých lyžiarov, prevažne na krátke a rýchle oblúky. Výška lyží je 149cm a rádius je 9.9m. Krojenie lyže je 125-70-104mm. Viazanie je originál HEAD PRX DIN 3.5-12 do 120kg. Viazanie je nadstavitelné na 255-378mm dĺžky podrážky lyžiarky. Cena lyží je 60€ ,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)
Používané lže Stockli Laser CX Super stav 163 cm
Predám používané lyže Stockli Laser CX. Lyže sú vo výbornom stave, skĺznica a hrany bez poškodenia. Lyže majú len malé známky používania. Laser CX sú univerzálne lyže od firmy Stöckli. Vďaka svojej šírke v strede 68 mm by sa tento model dal nazvať svižnou univerzálkou s naozaj rýchlym a dynamickým prehranením. Jedinečná drevená konštrukcia, najlepšie materiály použité pri výrobe a dva titanalové pláty u tejto lyže zaručujú jej vynikajúce jazdné vlastnosti. Odporúčame tým lyžiarom, ktorí majú radi dynamickú jazdu bez kompromisu, čo znamená bez rockeru. Geniálne lyže na dlhé a stredné, ale aj krátke oblúky, lyže sú pri pomalšej jazde ľahko ovládateľné a naopak, čím sa Vaše tempo zvyšuje, lyža sa chová viac športovejšie. Model CX sa hodí na všetky typy zjazdoviek a hravo si poradí so všetkými snehovými podmienkami. Najviac ale jej skvelé jazdné vlastnosti vyniknú na upravenej, či zľadovatenej zjazdovke. S ľadom si hravo poradí a to aj vďaka novej technológii Turtle Shell Racing, ktorá Vám dodá ešte viac istoty pri jazde na tvrdých zjazdovkách. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI: ľahké zahájenie oblúku rýchle prehranenie v oblúkoch presnosť a čitateľnosť vedenia lyže skvelé jazdné vlastnosti lyže na ľade Konštrukcia: TURTLE SHELL - TECHNOLÓGIA korytnačieho panciera Inšpirovaní korytnačím pancierom sme vyvinuli technológiu Stöckli Turtle Shell. Prncip je veľmi jednoduchý: Medzery medzi jednotlivými plátmi panciera korytnačky umožňujú jeho flexibilitu, takže korytnačka v tomto pancieri môže voľne dýchať. Pokiaľ ale príde náhly tlak na pancier, tieto pláty sa zamknú do seba, a vytvoria tvrdý ochranný štít. A presne tak reaguje lyže s technológiou Turtle Shell. Menia svoje správanie v závislosti na rýchlosť jazdy a zaťaženie lyže. Výsledok: lyže s obrovským rozsahom nasadenia, torzne neutrálne v pomalej jazde, športové a tvrdé pri vysokej rýchlosti a veľkom zaťažení SOLID METAL EDGE - ŠIRŠIE HRANY Produkcia Stöckli začala zaraďovať širšie hrany u všetkých modelov lyží. Táto vlastnosť výrazne predlžuje životnosť lyže. Výnimočne robustné materiály a šikovný dizajn chránia povrch lyže pred poškodením. SANDWICH SIDEWALL TECHNOLOGY - SENDVIČOVÁ konštrukcia
Používané Lyže Head Supershape I. Speed  163 cm
Predám používané TOP lyže HEAD SUPERSHAPE I.Speed samozrejme s KERS systémom . Skĺznica a hrany v bezchybnom stave! Hrany sú hrubé a skĺznica je bez poškodenia. Lyže majú len klasické známky používania z vrchnej strany. Samozrejme nie sú nové čiže škrabance sa nájdu. Po servise, pripravené na zimu. Dĺžka: 163 cm: 123/68/103 rádius: 12.7 m Prvý kontakt poprosím cez email. Zjazdové lyže Head Supershape i.Speed sú úzke, závodne orientované carvingové lyže, pre pokročilých lyžiarov, ktorí majú radi rýchlu a svižnú jazdu. Model Supershape i.Speed sú úzke závodne orientované carvingové lyže pre pokročilých lyžiarov. Kvalitná drevená konštrukcia s titanalovou a graphenovou výstuhou ponúka optimálnu tvrdosť a zvýšenú kontrolu nad lyžami. Technológie: ERA 3.0 Kombinuje tri technológie (Allride Rocker, Progresívny rádius a odpruženie Intellrise) aby uľahčila lyžovanie a poskytla väčšiu šírku výkonného pásma. Profil Speed Rocker Speed Rocker má mierne ohnutú špičku pre ľahší vjazd do oblúka. Konštrukcia Graphene World Cup Sandwich Cap Konštrukcia lyže vyvážene kombinuje ľahký materiál Graphene s tvrdým Titanolom. Vďaka tejto konštrukcii majú lyže extrémnu pružnosť. KERS Technológia KERS funguje ako turbo dúchadlo na aute, ktoré poskytuje dodatočnú akceleráciu zvyšovaním tuhosti zadnej časti lyže v oblúkoch. Majú veľmi rýchlu skĺznicu, ručne vyrobenú sendvičovou konštrukciu, mrštnosť a silu generovanú technológiou pridaného materiálu Graphane, ktorý zaručuje ľahkosť a harmonizovaný flex pre ľahšie splynutie s podložkou a reakciou lyžiarov. Najlepšie osobný odber ale pošlem aj na dobierku.
HEAD EPIC Joy SLR Joy Pro + viazanie - dĺžky 158cm a 163cm
Predám nové nejazdené dámske lyže Head EPIC Joy SLR - ide o špičkové lyže, druhý najvyšší model HEAD dámskej rady - spolu s viazaním JOY 11 GW, mám dve dĺžky - 158cm a 163cm. Katalógová cena tohto modelu je 650 eur. Lyže sú stelesnením elegancie v spojení s vysokým výkonom - jadro je drevo-karbónové s použitím grafénu . Ako môžete vidieť aj na fotkách v inzeráte, lyže sú nové, nikdy nepoužité, originálne zabalené. Viac info cez email alebo na mobile, inzerát je platný do jeho zmazania. Pri vážnom záujme a serióznej dohode je možné poslať aj kuriérom - poštovné je v takomto prípade 10 eur. Head Fischer Salomon Rossignol Atomic Blizzard Dynastar Elan Sporten Volkl Nordica K2 Kastle Sulov Armada Egoe G3 Lusti ......................................................................................................... Lyže Epic Joy nie sú len super ľahké, ale stelesňujú čistú eleganciu. S týmito vysoko výkonnými lyžami môžete svojmu lyžovaniu dodať štýlový akcent. Lyže naplno využívajú svoj potenciál na svahoch. Keď sa tempo zvýši, lyže si zachovajú rovnováhu a kontrolu. S integrovanou ochranou špičky. Viazanie: Ľahké, vysoko výkonné dámske viazanie JOY 11 GW SLR. Trojdielna pätová jednotka NX zlepšuje stabilitu, prenos sily a uľahčuje pripojenie a odpojenie viazania. Technológie: Graphene Technology: Grafén je najtenší a najľahší prvok, aký kedy ľudstvo objavilo. Grafén je tiež najsilnejším materiálom na planéte, je silnejší ako diamant a 300-krát pevnejší ako oceľ, a to všetko v hrúbke jedného atómu. Špecifikácia: LYT Tech konštrukcia ERA 3.0 Graphene Dámsky Camber Ochranná štruktúra rámu Konštrukcia Carbon Sandwich Cap Lahké drevené jadro KARUBA Základňa Structured UHM C Allride Rocker