inzercia, predaj, predám, bazár

LYZE SALOMON RACE 130cm

Kategória: Lyžovanie

Posuniem lyze Salomon RACE 130cm. Lyze su pouzivane 1 sezonu. Su pravudelne servisovane.100e
LYZE SALOMON RACE 130cm
Podobné inzeráty
Používané lyže SALOMON S/RACE SHOT SL 2019 TOP STAV
Predám používané TOP slalomové lyže SALOMON S/RACE SHOT SL. Skĺznica a hrany v TOP stave! Hrany sú hrubé a skĺznica je bez poškodenia. Lyže majú len klasické známky používania. Po servise, pripravené na zimu. Dĺžka: 165 cm: rádius: 13 m Slalomové lyže Salomon S / Race Shot SL + Z12 walk. Lyže vystužené dvoma vrstvami titánu a dreveným jadrom Salomon S/RACE vám dajú voľnosť. Keď ste pripravení ísť na plný plyn a cítiť záber adrenalínu pod Vašimi chodidlami, tak S / RACE SHOT SL + Z12 Vám dodajú silu a sebavedomie, ktoré potrebujete. S plným dreveným jadrom, sendvičovou konštrukciou a novou technológiou Edge Amplifier Vám táto moderná zjazdová lyža umožní ľahký prechod medzi oblúkmi. Edge Amplifier je technológia, ktorá kompletne prepracovala lyžu. Rozhranie lyže prenáša 100% vašej energie priamo do hrany pre rýchlejšie prehranenie. Zavodní jadro, závodné doska, 2 titánové pláty a plná sendvičová konštrukcia pre stabilitu a výkon pri rýchlej jazde. Moderný tvar s kompaktnou špičkou zlepší kontakt lyže so zjazdovkou, spřesní prenos sily a uľahčí prechod medzi oblúkmi. onštrukcia: FULL POPLAR WOODCORE /Celo-drevené jadro, od špičky až po pätku lyže zlepšuje jej stabilitu a odpruženie, maximalizuje kontakt so snehom a filtruje vibrácie./ Double TI - dvojitá vrstva titánu, jedna na obidvoch stranách jadra, zlepšuje výkon pri tvrdom snehu. Zvyšuje presnosť, ponúka dobrú priľnavosť na hranách a zlepšuje citlivosť. Edge Amplifier prenáša 100 % vašej energie priamo na hrany lyží, čoho výsledkom je bezkonkurenčná priľnavosť. FULL SANDWICH SIDEWALLS /Umožňujú výnimočný kontakt lyží so snehom a veľmi dobrú prispôsobivosť lyží k akémukoľvek terénu./ VIAZANIE Salomon Z12 / O spojenie viazania s lyžou a čistý a efektívny prenos sily sa stará platňa Full Flex, na ktorú sa jednoducho a ľahko nastaví viazanie Z12 s DIN rozsah : 4 - 12 Podložka: Flextrak Edge Amplifier Najlepšie osobný odber ale po dohode pošlem aj na dobierku.
Lyže Atomic D2 Race SL 170
Predám málo jazdené pretekárske slalomky Atomic D2S Race SL 170cm za 180€ (pôvodná cena 899€) Atomic Race D2 SL sú TOP slalomové lyže od Atomicu. Atomic Race D2 SL v sebe kombinuje technológiu dvojlyže (tzv. DoubleDeck) a osvedčené drevené jadro s čiastočnými bočnicami (Powercore CAP). Lyže Atomic Race D2 SL sú vďaka tejto kombinácii stabilné a príjemne tuhé. Inak model Atomic Race D2 SL zdedil agresívny rádius 11 - 12 m po svojom legendárnom predchodcovi SL 12, takže zostala aj veľmi dobrá dynamika pri prechádzaní krátkych oblúkov. Rozšírením lyže v strede na 67 mm Atomic vychádza v ústrety súčasným trendom, našťastie bez výrazného vplyvu na rýchlosť zmeny hrán. Cieľová skupina: možností lyže Atomic Race D2 SL plne využijú pretekárske a agresívne lyžiari milujúci krátke oblúky na upravených zjazdovkách, skvele zvládne i zľadovatený povrch. Použité materiály a konštrukcia:: Konštrukcia: D2 Powercore CAP - drevené jadro vystužené dvoma vrstvami titánu, z boku čiastočne prekryté bočnicami, zhora výstuha Vario Flex klzne uložená do lyže pomocou dvoch skrutiek v špičke a päte. Štandardné prehnutie lyže vhodné na upravené zjazdovky - Traditional Camber Integrovaná podložka pre viazanie: Áno - viazanie sa montuje do výstuhy Vario Flex, voľný priehyb zabezpečuje konštrukcia viazania Neox Sklznica: čierna grafitová Graphit Diecut Viazanie: Atomic Neox TL 12 - päta spojená so špičkou oceľovým pásikom, viazanie sa ľahko upravuje na dĺžku topánky pomocou jednoduchého zámku medzi špičkou a pätou - ľahko možné vykonať rukou priamo na svahu; odľahčená konštrukcia vďaka použitiu hliníkových dielov; vypínanie špičky do všetkých strán vrátane vypínania pri páde dozadu; farba červeno-bielo-strieborná; rozsah nastavenia v norme DIN 4-12 (optimálne 5,5 - 10, tj 55 - 100 kg), pre lyžiarske topánky s podrážkou dlhou 265 - 360 mm. Rozmery (155 cm): 122,5-67-104,5 mm - R 10,5 m Rozmery (160 cm): 123-67-105,5 mm - R 11 metrov Rozmery (165 cm): 123-67-107,5 mm - R 11,5 m Rozmery (170 cm): 124,5-67 - 109mm - R 12 metrov
Salonon lyže 125 cm
snowblade lyže SALOMON SHORTMAX 2019, SNOWBLADE, BIG FOOT, FUN CARVE, fiberglass layer + Salomon L 1 125 cm s original Salomon viazanim. Hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže Salomon S / Race Shot GS sú čistokrvné obračky, určené pre vysoko športových lyžiarov. Tento model lyží Salomon disponuje úplne inovatívny tvarom, ktorý napomáha jednoduchšiemu zahájeniu oblúku a ľahkému prehraneniu do ďalšieho oblúku. Model je vybavený celodreveným jadrom Race S vyrobeným z topoľového dreva, má dva titanálové pláty, ktoré pomáhajú lyži k perfektnej torznej tuhosti a ako je u modelov Salomon zvykom, táto lyža obsahuje celý rad patentovaných technológií, ktoré pomáhajú k tomu najlepšiemu zážitku z jazdy. Devízou tohto modelu je extrémne jednoduché a rýchle začatie oblúka a pokoj a stabilita aj v tých najvyšších rýchlostiach. Tieto lyže sú najvhodnejšie na tvrdú, zamrznutú a upravenú zjazdovku, kde sa najlepšie môžu prejaviť jej vlastnosti. Ideálny model pre dynamický dlhý a stredný oblúk vo veľmi športovom duchu. VLASTNOSTI FULL POPLAR WOODCORE : Celodrevené jadro, od špičky až po pätu lyže zlepšuje jej stabilitu a odpruženie, maximalizuje kontakt so snehom a filtruje vibrácie. Double TI : Dvojitá vrstva titánu, jedna na obidvoch stranách jadra, zlepšuje výkon pri tvrdom snehu. Zvyšuje presnosť, ponúka dobrú priľnavosť na hranách a zlepšuje citlivosť. Edge Amplifier : Prenáša 100 % vašej energie priamo na hrany lyží, čoho výsledkom je bezkonkurenčná priľnavosť. FULL SANDWICH SIDEWALLS : Umožňujú výnimočný kontakt lyží so snehom a veľmi dobrú prispôsobivosť lyží k akémukoľvek terénu.
183 cm ATOMIC REDSTER GS D2 FIS BEZ VIAZANIA TOP stav
Použité lyže ATOMIC REDSTER GS D2 3.0 RACE STOCK FIS, woodcore, Ti, race rocker BEZ VIAZANIA ( TOP stav ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_2002 Rádius a dĺžka: 26,2 (183cm); Parametre: 102-67-87 (183cm); Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. FIS verzia v perfektnom stave. Závodné lyže Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS Lyže radu Redster sú vôbec najrýchlejšími lyžami, čo Atomic ponúka - to pravé pre pretekárov a lyžiarov závislých na rýchlosti. Vďaka technológii Doubledeck 3.0 sa lyža ľahko ovláda a je super výkonná. Tohtoročnú sezónu Atomic tiež pridáva ďalšie vylepšenia - Race Interface, špeciálna vložka pod viazaním, ktorú využívajú aj jazdci Svetového pohára s cieľom zlepšiť riadenie a priľnavosť hrán k povrchu.Pre výkonné, presné lyžovanie pri dôsledných najvyšších rýchlostiach. Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS zahŕňa v sebe veľa technológií známych zo svetového pohára. Tieto lyže sú ideálne na pretekové lyžovanie a rýchle a výkonné lyžovanie na zjazdovke. Doubledeck 3.0 technológia poskytuje veľmi vysoký účinok tlmenia, výbornú akceleráciu a ľahšiu iniciáciu oblúka. Atomic rovnako zakomponoval zúženú bočnicu Sidewall pre vyššiu akceleráciu, navyše s dreveným jadrom Power Woodcore a titánovými vložkami pre vyššiu stabilitu. Ski kategória-pretekárske lyže, lyže na zjazdovku RACE ROCKER- 5/95/0 5% rocker na špičke lyže DOUBLEDECK 3.0- voľne posuvná výstuha hlavného jadra pre lepšie absorbovanie vibrácií a zvýšenú stabilitu. Predné spojky sú mäkšie pre ľahšie zahájenie oblúka, zadné sú tvrdšie kvôli razantnejšej akcelerácii. RACE INTERFACE-táto špeciálna platňa pod viazaním je využívaná pretekármi svetového pohára. Platňa je navrhnutá s nižším postavením pre presné vedenie lyží počas oblúka a maximálny účinok hrán na tvrdých snehoch. TAPERED SIDEWALL- hrubšia bočnica smerom k zadnej časti lyže pre razantnejší výjazd z oblúka. POWER WOODCORE-celodrevené jadro PW je vytvorené kombináciu tvrdého a ľahkého dreva a je zárukou výborných vlastností. TITANIUM POWERED-lyža je vystužená dvoma vrstvami titanalu. Jedna vrstva pod a druhá nad jadrom – táto kombinácia zaručuje výborné tlmenie a vysokú torznú tuhosť.
Zjazdové LYŽE "Salomon, Rossignol a iné"
Zjazdové LYŽE - viac druhov: 1. Lyže "KASTLE" – klasické lyže (nie carvingové), no veľmi málo používané, značky „KASTLE CX champ“, s viazaním TYROLIA 6S0, dĺžka 157 cm. Lyže aj viazanie sú vo výbornom stave ako aj sklznica (ako nová), používané 3 sezóny (3x 1 týždeň) osobou do 52 kg. (Cena - 40 eur) 2.Carvingové lyže "SALOMON" – staršie carvingové lyže zn. „SALOMON“, žltej farby, V: 162 cm, s rádiusom R11,9, s viazaním „Salomon“. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 3. Carvingové lyže "ROSSIGNOL" – pánske staršie lyže zn. „ROSSIGNOL Dvaltec integral“, čierno - žltej farby, V: 181 cm (no na lyžiach je 184), s viazaním Rossignol. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 4. Lyže "KNEISSL" – staršie klasické (rovné) lyže zn. „KNEISSL“, fialovej farby, V: 168 cm, s viazaním „Tyrolia 650“. Sklznica lyží je v dobrom stave, má len jemné povrchové ryhy. (Cena - 30 eur)
Salomon slamomove lyze X/S Race SL 12 + X12 TL GW/blau 155cm
Predam tieto zanovne Salomon lyze. Mal som ich len 1x na svahu v Taliansku, kde som zistil, ze mi lyze nevyhovuju dlzkou, presiel som z dlzky 165cm na 155cm a su moc kratke. Lyze som kupoval online z nemecka, maju vykonany profesionalny servis, hrany nabrusene na 78 stupnov, osetrene hybridnym vosk - cize o lyze je perfektne postarane do buducna. Lyze stali nove 700€, su to vynikajuce sportove a tuhe (tvrde) slalomky, ktore urcite potesia fanusika kratkych oblukov :) Viac info najdete na: Jedna sa o novy model pre sezonu 2022/2023.