inzercia, predaj, predám, bazár

Lyžiarky TECNICA DIABLO FIRE

Kategória: Lyžovanie

Predám lyžiarky Tecnica Diablo Fire. Sú používané, ale funkčné. Určite niekomu ešte poslúžia.

Veľkosť: 275 MP (42.5 EU, 8.5 UK)
Flex: 90

Píšte SMS alebo mail.
Osobný odber alebo dobierka.
Lyžiarky TECNICA DIABLO FIRE
Podobné inzeráty
Dámske lyžiarky Tecnica
Dámske lyžiarky Tecnica - 21.9. - 23:08 Predám NÁDHERNÉ dámske lyžiarky zn. Tecnica č. 23,5 (36ky). Flex index 75. Lyžiarky prežili 3 lyžovania, známky použitia sú LEN na vnútornej strane (viď.foto). Lyžiarky sú inak v dokonalom stave, nosené boli VÝHRADNE s niekoľkými vrstvami ponožiek, sú čistučké a vydezinfikované. V prípade záujmu môžem za výrazne nižšiu cenu dodať aj 1x použitú tašku Tecnica na lyžiarky. Pôvodná cena: 150€ Moja cena: 110€ Dôvod predaja: Prechádzam na lyžiarky s vyšším indexom, inak by som sa týchto nádhier nikdy nevzdala. Viac info. v správe.
Lyžiarky Tecnica
Ponúkam na predaj lyžiarky značky Tecnica. Stav: veľmi dobrý Dostupné veľkosti: EU: 46 30.5 MP Pre viac info, prosím kontaktovať telefonicky. Lyžiarky Tecnica poskytujú športovým nadšencom maximálny výkon a vysoké pohodlie. Rekreační lyžiari, ktorí berú lyžovanie ako oddych, si nájdu svoje v tvrdosti flexu od 70-85. Lyžiarky Tecnica sa vyznačujú širokým porfóliom od rekreačných až po pretekové. Výhodou lyžiarok Tecnica je, že značka sa zameriava na vlastný vývoj lyžiarok a celé svoje úsilie venuje lyžiarkám.
Lyžiarky 30,5 Tecnica Diablo Magma HiperFit
Predam sportove lyziarky Diablo Magma HiPerFit od talianskej firmy Tecnica. Velkost muzska 30.5 (45.5), dlzka skeletu 349 mm, sirka 100 mm pre sirku nohy B- az D. Flex index 115. Povodna cena bola 749 EUR. Lyziarky su v perfektnom stave, boli pouzite len asi 10-krat, aj to so starou vlozkou z typu Dynafit 3F Comp, ktora uz bola rokmi presne vytvarovana na nohu. Takze tieto vlozky su uplne nove, este neformovane, cely cas lezali v krabici.. Lyziarky maju styri mikro-nastavitelne horcikove klipsne, 3Density skelet, bi-injektovany AVS system v podrazke pre tlmenie vibracii za jazdy a tepelne tvarovatelne vlozky s technologiou HiperFit. Este aj dnes je to spickovy model, urceny pre skusenych, racingovo orientovanych lyziarov. V pripade zaujmu poslem aj viac fotografii. Mozny osobny odber v KE alebo poslem postou.
Dámske lyžiarky Tecnica
Predám NÁDHERNÉ dámske lyžiarky zn. Tecnica č. 23,5 (36ky). Flex index 75. Lyžiarky prežili 3 lyžovania, známky použitia sú LEN na vnútornej strane (viď.foto). Lyžiarky sú inak v dokonalom stave, nosené boli VÝHRADNE s niekoľkými vrstvami ponožiek, sú čistučké a vydezinfikované. V prípade záujmu môžem za výrazne nižšiu cenu dodať aj 1x použitú tašku Tecnica na lyžiarky. Pôvodná cena: 150€ Moja cena: 100€ Som otvorená dohode. Dôvod predaja: Prechádzam na lyžiarky s vyšším indexom, inak by som sa týchto nádhier nikdy nevzdala???? Viac info. v správe
Lyžiarky Tecnica Diablo Race Pro 130, veľ 26,5cm (EU 41,5)
Predám lyžiarky Tecnica Diablo Race Pro 130, veľ 26,5cm / EU 41,5 -flex: 130 (možnosť "zmäkčiť" vybratím šróbov) -šírka: pôvodne 98mm, v najširšej časti chodidla rozšírené na 100mm -mikronastavenie klipsní -obojstranný canting (nastavenie bočného sklonu komína podľa typu nôh) -dĺžka podrážky: 302mm, podrážka je mimoriadne zachovalá, nakoľko mimo zjazdovky boli používané chrániče Pridávam aj úplne nové náhradné originálne vložky. Lyžiarky sú zachovalé a plne funkčné. Po dohode nie je problém vyskúšať. Pozri ďalšie moje inzeráty. Pri kúpe viac vecí zľava.
Lyžiarky Tecnica Diablo Race Pro 130, veľ 26,5cm (EU 41,5)
Predám lyžiarky Tecnica Diablo Race Pro 130, veľ 26,5cm / EU 41,5 -flex: 130 (možnosť "zmäkčiť" vybratím šróbov) -šírka: pôvodne 98mm, v najširšej časti chodidla rozšírené na 100mm -mikronastavenie klipsní -obojstranný canting (nastavenie bočného sklonu komína podľa typu nôh) -dĺžka podrážky: 302mm, podrážka je mimoriadne zachovalá, nakoľko mimo zjazdovky boli používané chrániče Pridám aj úplne nové náhradné originálne vložky. Lyžiarky sú zachovalé a plne funkčné. Po dohode nie je problém vyskúšať.