inzercia, predaj, predám, bazár

Lyžiarska bunda a nohavice

Kategória: Športové potreby

Predám lyžiarsku bundu a nohavice zeleno-modrej kombinácie, nosené boli veľmi málo(počas epidémie sme vyrástli), sú vo výbornom stave,bez mech. poškodenia,bez flekov, odstrihla som štítok s veľkosťou, dľžka nohavice od rozkroku je 80 cm, rukáv na bunde je dlhý 48 cm.od pazuchy. Cena za bundu je 15 € a za nohavice 17 €.
Lyžiarska bunda a nohavice
Podobné inzeráty
Lyžiarska bunda a nohavice, veľ. 98
Chlapčenská lyžiarska súprava, bunda + nohavice. Celkom ako nové. Cena 20 eur. Poštovné podľa cenníka pošty.
Lyziarska suprava
Predam set lyziarska bunda a lyziarske nohavice LEGO Wear, velkost 116. Bunda ma vnutorny zapinaci pas a vrecko na rukave na ski pass. Nosene dve sezony, vo velmi dobrom stave. Odber: Presov alebo Bratislava
Chlapčenská lyžiarska bunda
Chlapčenská lyžiarska bunda, páperová, veľkosť 14 (164cm). Nosená, na fotke sú odfotené aj fľaky, ktoré má, bunda nevypratá.
Detská lyžiarska prilba MARKER
Detská lyžiarska prilba MARKER Pre dievčatá Pre chlapcov Univerzálna veľkosť Iná značka Žltá Detská lyžiarska prilba MARKER Kvalitná detská prilba MARKER s nastaviteľnou veľkosťou, odnímateľnými chráničmi uší a s "Beanie Ready" možnosťou použitia čiapky miesto vybrateľnej podšívky. Charakteristika Typ uší : Mäkké Nastaviteľná veľkosť : Áno Pratelná výstelka : Áno Audio systém : Kompatibilná Technológia : MarkAir CHANNEL SYSTEM, AIR JAM regulácia teploty, RTS Fit systém, XDRY Performance podšívka Hmotnosť : 550 g Ventilácia : AIR JAM regulácia teploty Materiál : ABS Hardshell Norma : CE EN 1077: 2007 trieda B Prilba je nepoškodená,čistá,TOP TOP stav-cena+poštovné.
Lyžiarska prilba UVEX - XXS- S 51-55 cm PC 80 EUR
Lyžiarska prilba UVEX - XXS- S 51-55 cm. Super stav, žiarivá neónová farba. Lyžiarska prilba uvex fierce je ultra ľahká vďaka inmould konštrukcii. Vetracie otvory sa starajú o dokonalé odvetranie prilby. Antialergická výstelka je odnímateľná a je možné ju vyprať. Pomocou nastaviteľného IAS fit systému je možné nastaviť veľkosť prilby tak, aby pevne a pohodlne držala na hlave. Vďaka monomatic systému je zapínanie popruhov prilby stačením tlačítka jednoduché, rýchle a bezpečné. Váha prilby je od 470 g. Hlavné výhody: inmould IAS fit systém vetranie vent system držiak okuliarov odnímateľná antialergická výstelka materiál PC / EPS
Lyžiarska bunda nohavice helma - set.
Predáme komplet lyžiarsku výbavu-oblečenie ideálne pre chlapca tak 4-6 rokov.Radi by sme to posunuli všetko spolu. Bunda CMP intersport veľkosť 110cm dĺžka rukáva 40cm,dĺžka bundy od ramena po spodok 50cm. Nohavice Alpine PRO veľkosť 116/122. Helma Giro size XS/S,49-54cm ,nastavovatelna. Rukavice McKinley Všetko používané ale v dobrom stave.Farba je pekná neónová zelená, foťák to nevie zachytiť.