inzercia, predaj, predám, bazár

Lyžiarske nohavice oteplovačky pre chlapcov, zn. Alpine Pro

Kategória: Kombinézy

Predám nepremokavé a kvalitné nohavice na lyzovačku, do snehu - nenosené, kvalitna značka Alpine pro - nemusím asi ani predstavovať
Rozmery:
Šírka pásu ,ktorý je regulovateľný 30x2 až 32x2cm, dĺžka nohavice 75cm, šírka stehna 25x2cm
Opis z netu :
Lyžiarske nohavice pre chlapcov sú vyrobené z nepremokavého, paropriepustného a pružného materiálu odolného voči vetru s membránou PTX SNOW, ktorá poskytuje vysokú ochranu aj v nepriaznivom počasí, a úpravou ECO PFC FREE. Táto úprava navyše neobsahuje fluorokarbóny, takže je šetrná k životnému prostrediu. Nohavice majú hrejivú výplň aj podšívku, podlepené švy, zvýšený regulovateľný pás nariasený do gumy, nastaviteľné a odopínateľné traky a anatomicky tvarované kolená. Ako v prípade väčšiny športových výrobkov ALPINE PRO majú nohavice reflexnú potlač a dlhšie ťaháčiky na zipsoch na jednoduchú manipuláciu.
Parametre produktu: vodný stĺpec 10 000 mm, paropriepustnosť 10 000 g/m²/24 h, Ret <>
Pôvodná cena 80 eur , predávam za 45
poprosim email
Lyžiarske nohavice oteplovačky pre chlapcov, zn. Alpine Pro
Podobné inzeráty
Lyžiarske nohavice oteplovačky pre chlapcov, zn. Alpine Pro
Predám nepremokavé a kvalitné nohavice na lyzovačku, do snehu - nenosené, kvalitna značka Alpine pro - nemusím asi ani predstavovať Rozmery: Šírka pásu ,ktorý je regulovateľný 30x2 až 32x2cm, dĺžka nohavice 75cm, šírka stehna 25x2cm Opis z netu : Lyžiarske nohavice pre chlapcov sú vyrobené z nepremokavého, paropriepustného a pružného materiálu odolného voči vetru s membránou PTX SNOW, ktorá poskytuje vysokú ochranu aj v nepriaznivom počasí, a úpravou ECO PFC FREE. Táto úprava navyše neobsahuje fluorokarbóny, takže je šetrná k životnému prostrediu. Nohavice majú hrejivú výplň aj podšívku, podlepené švy, zvýšený regulovateľný pás nariasený do gumy, nastaviteľné a odopínateľné traky a anatomicky tvarované kolená. Ako v prípade väčšiny športových výrobkov ALPINE PRO majú nohavice reflexnú potlač a dlhšie ťaháčiky na zipsoch na jednoduchú manipuláciu. Parametre produktu: vodný stĺpec 10 000 mm, paropriepustnosť 10 000 g/m²/24 h, Ret Pôvodná cena 80 eur , predávam za 50 poprosim email
Detske zimne overaly a lyziarske nohavice
Na predaj detske zimne overaly a lyziarske nohavice. Cena nizsie plus postovne alebo osobne v Nitre. 1. Paperovy overal NEXT velkost 5-6 rokov, vyska 116 cm (svetlo ruzovy), cena eur 15. - PREDANE 2. Paperovy overal NEXT velkost 4-5 rokov, vyska 110 cm (svetlo ruzovy), cena eur 15. - PREDANE 3. Lyziarsky overal ALPINE PRO vyska 104-110 cm (fialovy), cena eur 15. 4. Lyziarsky overal COLOR KIDS velkost 4, vyska 104-110 cm (cerveno-modry), cena eur 15. 5. Lyziarske nohavice F&F, velkost 6-7 rokov, vyska 122cm (svetlo cervene), cena eur 10. 6. Lyziarske nohavice LUPILU vyska 98-104cm (ruzove), cena eur 10. - PREDANE
Lyžiarské nohavice/otepľovačky do snehu, nepremokavé veľ.128
Predám kvalitné detské lyžiarské nohavice (otepľovačky do snehu) z kolekcie firmy DARE 2B. Mimoriadnou vlastnosťou nohavíc je, že majú vodný stĺpec až 20000, to znamená, že sú prakticky nepremoknuteľné aj pri skutočne dlhom hraní v snehu alebo lyžovaní. Sú fantastické pre deti, ktoré radi trávia veľa času v mokrom snehu. Majú prakticky nastaviteľný pás na gumičku a dvojité zapínanie. Majú gumičkové odnímateľné traky. Je to veľkosť 128 (určené pre 7-8 ročných). Nosené len jednu sezónu, vyrástol nám z nich. Sú v perfektnom stave. Pôvodná cena 119 EUR (kupované v Rakúsku v januári 2020). Ako bonus pridávam aj kvalitné detské lyžiarske podkolienky veľ. 31-34.
Zimné oteplovačky/lyžiarske nohavice
Vo veľmi dobrom stave chlapčenské oteplovačky, málo nosené, s odnímateľnými trakmi. Jediný nedostatok, je chýbajúca časť pracky, čo však nemá vplyv na funkčnosť, nosenie. Oteplovačky majú vodný stĺpec 5000mm, sú vetrovzdorné, príjemný materiál. Vnútorná dĺžka nohavice je 66cm, vonkajšia 94cm, pás 32cm (x2). Cena 18€ + poštovné.
Lyžiarske nohavice Alpine Pro veľkosť 152/158
Ponúkam kvalitné otepľovačky Alpine Pro, dvojveľkosť 152/158. Vnútro je zateplené, dajú sa nosiť bez spodkov. Dobrý nosený stav. Farba je tmavomodrá a krikľavozelená.
ZARA - bunda a oteplovačky pre dievča 104/110/116
na predaj par veci ZARA. 1) bunda + oteplovačky - je to súprava do snehu/na svah, extemne teplá, šedo/ružová kombinacia. Bunda 110, nohavice 104, dĺžka sa dá regulovat pomocou pasov pri pleciach, viete aj z nich spraviť 110. Dcéra nosi všetko už 110 / 116 a nohavice jej boli dobre aj pre tuto velkost. Viem poslať 27.2. Je to minuloročná kolekcia, kupovala som nohavice za 30€ a bundu za 40€ - predám ideálne spolu za 30€. Samostatnému predaju by som sa rada vyhla. Ak samostatne - 20€ bunda a 20€ oteplovačky + pošta Žiadne poškodenia, vypratá a voňavá, nosená na striedačku s inou súpravou, mala mi ju strašne rada nosila :) Cena je pevná, v cene nie je zahrnuté poštovné. - nezervujem - nefotim na postave - Osobný odber: Bratislava Petržalka - Slnečnice - zóna mesto Na iné miesta žiaľ veci nedoručujem Uprednostňujem osobný odber - slnečnice - zóna mesto. Na dobierku neposielam. Posielam aj poštou - len po prevode.