inzercia, predaj, predám, bazár

Lyžiarske oblečenie Icepeak a Schöffel + čiapka Eisbär

Kategória: Športové oblečenie

PRI ODBERE CELÉHO SETU ŠPIČKOVÁ ČIAPKA EISBÄR ZDARMA!!!

Predám krásne, nepoškodené lyžiarske - snowboardové oblečenie Icepeak a Schöffel v 100% stave. Veľkosť je pánska L-XL/52-54 na výšku 185-192 cm.

Špičková pánska lyžiarska/snowboardová bunda od slávnej nórskej firmy Icepeak. Bunda je ako nová, nemá žiadne poškodenie. Má odnímatelnú kapucnu, snežný pás, Recco lavínový systém. Veľkosť XL/54, presné odmerané rozmery:
- celková dľžka od krku 73,5 cm
- dľžka rukáv od ramena 68 cm
- šírka pod pazuchou 64 cm
- šírka pásu 61 cm.

Nohavice Schöffel Bern 1 - disponuje odnímateľnými trakmy s vyvýšeným pogumovaným pásom. Je v 100% stave, žiadne flaky, vysedenie, ako z obchodu. Vodný stlpec 10 000 mm. Pôvodná cena bola okolo 180,-€. Veľkosť 52 - presné odmerané rozmery:
- celková dľžka 106 cm
- šírka pásu 46-52 cm (pogumovaný)
- šírka bokov 57 cm
- vnútorná dľžka nôh 79 cm.

CENA JE 80,-€ ZA CELÝ KOMPLET+EISBÄR ČIAPKA GRATIS!

PREDÁM AJ JEDNOTLIVO: BUNDA 45,-€ A NOHAVICE 35,-€.

Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa".

Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné).

Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Lyžiarske oblečenie Icepeak a Schöffel + čiapka Eisbär
Podobné inzeráty
BALÍK snb & lyž. vecí:  ORAGE, EISBÄR, DC, NEW ERA, ADIDAS
Predám VÝHODNE za zníženú cenu tento balík dámskych značkových vecí vo veľmi dobrom stave. Veľkosti sedia na S/M (36/38) sú tam veci ktoré sadnú tiež na L. Čiapky sú univerzálna veľkosť. !!! Veci si môžete zakúpiť aj jednotlivo už po zľave ale vychádzajú o niečo drahšie ako v balíku. Nájdete ich v mojich inzerátoch všetko je originál kvalitné značky! Zoznam balíka: !!! Bledošedé snb. nohavice na 1. fotke už predané a nie sú zahrnuté v cene !!! 1. Čierna bunda s horčicovým lemom značka FIREFLY na Snowboard & lyžovanie, veľ. píšu S sedí tiež na M. 2. Biela softshell. bunda zn. HI-TEC veľ píšu M sedí tiež na L. 3. Hnedé snowboardové nohavice značky ORAGE MASTERS veľ. písaná S/36 sedia tiež na M/38. Viac fotiek si môžete pozrieť v mojich inzerátoch kde sa dajú kúpiť samostatne. 4. Nové fialové športové hrubšie nohavice značky PUMA.Tieto nohavice sú NA BEŽNÉ NOSENIE nie lyžiarske. Veľ. zodpovedá M/38 majú stredne vysoký pás. Viac fotiek nohavíc je v mojich inzerátoch kde sa dajú kúpiť samostatne. 5. Čiapka EISBÄR so šiltom - Top stav, veľkosť Uni, nádherná ružová farba. 6. Čiapka čierna DC so šiltom na boku s trblietavým ružovým logom, Top stav, veľkosť Univerzálna. 7. Čiapka modrá s nápisom Dodgers od značky NEW ERA, Top stav, veľ. Univerzálna. 8. Červená mikina ADIDAS (originál) s bočným zipsom, Top stav, veľ. M/L (38/40). Osobný odber možný po dohode v Ba, pri zaslaní poštou > Platba vopred na účet + poštovné. V prípade záujmu KONTAKT LEN SMS cez tel.č: .
Bato Fjallraven re kanken + celenka Eisbar
Predam parkrat noseny batoh fjallraven rekanken tmavosivej farby, aj s odnimatelnymi shoulder pads a sportovu celenku znacky Eisbar, nenosena, este s visackou, cervena farba. Model: Eisbär Jamie STB SP fiery red (obsahuje merino vlnu) Predavam spolu ako balicek za 45 eur vratane postovneho/zasielkovne Poprosim email alebo sms. Dakujem.
damske lyziarske nohavice Icepeak
predam nepouzite damske lyziarske nohavice zn. Icepeak, velkost: 38. predajna cena 89€. moja cena: 55€ Odber Pezinok a okolie kontakt:
Lyžiarska bunda a lyžiarske nohavice
Predám takmer nepoužívanú lyžiarsku bundu a nohavice ( súprava ) Dajú sa spolu zazipsovať Bunda: FUNDANGO PRIVET-281-redorange a nohavice: FUNDANGO OAK-486-patriot blue Veľkosť obydvoch :L modro-červená vetrovka pre mužov vodeodolnosť: 15000 mm priedušnosť: 10000 g/m2 vodeodolná Dripex technológia priedušná membrána kapucňa kompatibilná s helmou snežný pás vonkajšie vrecká s vodeodolnými zipsami vrecká na skipass a lyžiarske okuliare Materiál: 94% polyester, 6% elastan Technológie Membrána Dripex - táto membrána je umiestnená na vonkajší materiál funkčného oblečenia. Vďaka mikroporéznej vrstve poskytuje vodeodolnosť, vetruvzdornosť a zároveň priedušnosť. Treba pozrieť na stránkach Exisportu je tam realnejší vizuál, parametre a aj veľkostná tabuľka. : Pôvodná cena bundy 160€ teraz 110€ pôvodná cena nohavíc 120€ teraz 70€ Pôvodná cena spolu 280€ teraz spolu 180€
Luxusné lyžiarske oblečenie Descente a Kjus Formula
Špičková dámska lyžiarska súprava Descente a Kjus Formula v bezchybnom, 100% stave. Súprava je vo velkosti dámska 38-40/M-L. Presné rozmery: Bunda od luxusnej značky Descente: - celková dľžka od krku 69 cm - dľžka rukáv od ramena 58 cm - šírka pod pazuchou 58 cm - šírka pásu 53 cm. Nohavice Kjus Formula: lyžiarske zimné nohavice Kjus FORMULA PANTS s nadčasovým strihom a štvorsmerným strečom prinášajú absolútnu voľnosť pohybu. Vďaka spracovaniu a kvalitným materiálom tieto nohavice kopírujú každý váš pohyb. - strečový pás so silikónovým pásikom - pútka na Kjus traky - fixačné pútka na pripojenie ku Kjus bundám - funkčné zapínanie pása na dva gombíky, háčikom a YKK zipsom - štvorsmerná strečová podšívka s mikro-flísovými prvkami na kolenách - ochrana proti hranám lyží od choeller-dynamic - Membrána Dermizax EV - Vodný stĺpec 20 000 mm. Veľkosť 40 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 101 cm - šírka pásu od 40 do max 46 cm - šírka bokov 53,5 cm - vnútorná dľžka nôh 76,5 cm. CENA JE 80,-€ ZA CELÝ KOMPLET A PRIDÁM K TOMU AJ KRÁSNU A KVALITNÚ ZIMNÚ ČIAPKU EISBÄR ZDARMA! Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Dievčenské oblečenie Zima
Predám dievčenské oblečenie na zimu. Vek cca 11- 13 rokov.Malo nosené Zimna bunda Roxy - 70eur Lyžiarske nohavice Roxy - 50eur Lyžiarske nohavice Lewro - 20eur Rukavice Rossignol - 10 eur Fleece bunda Icepeak - 30eur Bunda Lewro -15eur Aj jednotlivo. Len osobny odber. Dohoda mozna