inzercia, predaj, predám, bazár

LYŽIARSKE RUKAVICE ZIENER GELIAN GORE-TEX 7

Kategória: Lyžovanie

Predám lyžiarske rukavice ZIENER GELIAN GORE-TEX
Veľkosť 7 (obvod dlane 17,8 cm +/- 1 cm)
rukavice s membránou GORE-TEX
zateplené izoláciou ProLoft
100% nepremokavé, vetruvzdorné
manžeta na suchý zips
vrchný materiál micro Fiber (PES)
materiál dlaň syntetická koža (PU)
zateplenie Proloft (PES)
podšívka Bemberg (PES)

Cena 20 EUR
LYŽIARSKE RUKAVICE ZIENER GELIAN GORE-TEX 7
Podobné inzeráty
Lyžiarska bunda velkost 48 + nohavice velkost 50 značka Zien
Lyžiarska bunda velkost 48 + nohavice velkost 50 značka Ziener Pokial je inzerat ONLINE tak je to aktuálne!!! Prádam málo nosený lyžiasky komplet od znacky Ziener nohavice vekosť 50 a bunda velkosť 48 su na výsku 175-185cm vlkostne medzi M a L Produkty značky Ziener sú zamerané na špecializované oblečenie pre skialpinizmus. Vyrába sa v jasných dynamických farbách, spája v sebe kvalitu a funkčnosť. Oblečenie tejto značky je vhodné ako pre milovníkov aktívneho životného štýlu, tak aj pre profesionálnych športovcov. O značke Ziener Produkty Ziener boli uvedené na trh v roku 1946. Potom si obyvateľ vysočiny Franz Ziner otvoril v Bavorsku malú továreň na výrobu lyžiarskych rukavíc. Produkt bol od začiatku zameraný na profesionálov. Veľký úspech dosiahla spoločnosť vďaka objednávke Národného tímu zimných športov. Spoločnosť vyrábala oblečenie pre nemeckých športovcov v rokoch 1952 až 1984. Od roku 1992 spoločnosť Ziener spustila výrobu búnd a nohavíc. Odvtedy sa výrobky neprestávajú zlepšovať vďaka používaniu nových technológií, tkanín a vývoju neštandardných vzorov. Vrcholom Zienera bolo použitie denimu pri výrobe športového oblečenia. Vďaka špeciálnej impregnácii neprepustí chlad a vlhkosť, ale telo ďalej „dýcha“. Teraz sú medzi zákazníkmi Ziener profesionálni lyžiarski športovci, skokani na lyžiach, biatlonisti a veľké množstvo jednotlivcov. Značka v tejto oblasti nemá konkurentov, keďže je na prvom mieste vo výrobe kvalitného špecializovaného tovaru. Rozsah V katalógu Ziener nájdete široký výber športového oblečenia nielen pre lyžiarskych športovcov. Cyklisti, motocyklisti, fanúšikovia extrémnych športov si budú môcť vybrať profesionálne obleky. Pre vrchné oblečenie, bundy a nohavice sú charakteristické svetlé farebné kombinácie: fialová, ružová, červená, zelená, rôzne kyslé odtiene. Táto farebná schéma vám umožňuje vyniknúť na pozadí zasnežených hôr. Spoločnosť ponúka aj rôzne druhy teplých nohavíc a letných šortiek. Ziener ponúka zákazníkom individuálne lyžiarske bundy a nohavice, ako aj teplákové súpravy. Čo sa týka vrchného oblečenia, vybrať si môžete aj vesty a ľahké športové bundy. Ziener má široký výber košieľ, polo a tričiek. Katalóg obsahuje aj nepremokavé oblečenie a doplnky.
ZIENER GARIM Pôvodná cena:55,90EUR  Lyžiarske Rukavice
Predám lyžiarske rukavice ZIENER GARIM č.9,5 Pôvodná cena:55,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (09052022) Pánske rukavice značky Ziener. Lyžiarske rukavice v atraktívnej farebnej kombinácii čiernej a oranžovej sú na dlani potlačené nekĺzavou vrstvou z materiálu AMARA (odolný materiál podobný koži). Rukavice na lyžovanie využijete aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach, kedy vďaka nepremokavej membráne ZIENER AQUASHIELD® dokonale ochránia ruky proti vode aj vetru. Rukavice do snehu majú výborne priliehavú neoprénovú manžetu, ktorá umožňuje dať časť rukavice pod bundu. Pomocou Z-Leash popruhov je možné rukavice dodatočne upevniť a zafixovať na mieste. Zimné rukavice sú ideálnou voľbou na lyžovačku či snowboard, sánkovačku alebo iné zimné outdoorové aktivity v snehu. Detaily produktu: Moderná farebná kombinácia Protišmyková potlač na dlani z AMARA materiálu Vodeodolná, vetruvzdorná membrána ZIENER AQUASHIELD® Neoprénová zafixovateľná manžeta Z-Leash popruhy Popruh na suchý zips v oblasti zápästia Výborné na lyžovanie, snowboarding či zimné outdoorové aktivity Materiál: Vrchný: 100% polyester Dlaň: 60% polyamid, 40% polyuretán Podšívka: 100% polyester Výplň: 100% polyester
Lyžiarske rukavice ZIENER GARIM  Pôv.cena:49,90Eur
Predám Lyžiarske rukavice ZIENER GARIM č.9,5 Pôvodná cena: 49,90Eur Pánske rukavice značky Ziener. Lyžiarske rukavice pre pánov, ktoré splnia všetky Vaše očakávania. Zimné rukavice majú potlačenú, protišmykovú a dobre priľnavú dlaň z materiálu Amara. Sú vodotesné a vodeodolné s membránou Ziener Aquashield®, vďaka čomu udržia Vaše ruky v teple a suchu počas celej lyžovačky. Pánske rukavice na lyžovanie alebo snowboarding majú priliehavú neoprénovú manžetu, ktorú viete schovať pod rukáv bundy a zabezpečiť tak skvelú ochranu proti chladu a snehu. Šnúrky na koncoch minimalizujú riziko straty. Pútka na bokoch umožňujú uchytenie rukavíc k sebe. Detaily produktu: Pánsky lyžiarsky strih Protišmyková dlaň v kontrastnej oranžovej farbe Výborný grip lyžiarskych palíc Vodotesné a vodeodolné Membrána Ziener Aquashield® Hrejivé a odolné Priliehavé manžety na suchý zips Šnúrky na uchytenie Pútka na bokoch Logo značky na vrchnej strane Ideálne na lyžovanie alebo snowboarding Materiál: Vrchný materiál: 100% polyester Dlaň: 60% polyamid, 40% polyuretán Podšívka: polyester Technológie Aquashield® Gloves: Vodeodolná a vetru odolná membrána AQUASHIELD® zabezpečuje teplo a sucho. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(01212022)
ZIENER GARIM Pôvodná cena: 49,90Eur Lyžiarske rukavice
Predám Lyžiarske rukavice ZIENER GARIM č.8 Pôvodná cena: 49,90Eur Pánske rukavice značky Ziener. Lyžiarske rukavice pre pánov, ktoré splnia všetky Vaše očakávania. Zimné rukavice majú potlačenú, protišmykovú a dobre priľnavú dlaň z materiálu Amara. Sú vodotesné a vodeodolné s membránou Ziener Aquashield®, vďaka čomu udržia Vaše ruky v teple a suchu počas celej lyžovačky. Pánske rukavice na lyžovanie alebo snowboarding majú priliehavú neoprénovú manžetu, ktorú viete schovať pod rukáv bundy a zabezpečiť tak skvelú ochranu proti chladu a snehu. Šnúrky na koncoch minimalizujú riziko straty. Pútka na bokoch umožňujú uchytenie rukavíc k sebe. Detaily produktu: Pánsky lyžiarsky strih Protišmyková dlaň v kontrastnej oranžovej farbe Výborný grip lyžiarskych palíc Vodotesné a vodeodolné Membrána Ziener Aquashield® Hrejivé a odolné Priliehavé manžety na suchý zips Šnúrky na uchytenie Pútka na bokoch Logo značky na vrchnej strane Ideálne na lyžovanie alebo snowboarding Materiál: Vrchný materiál: 100% polyester Dlaň: 60% polyamid, 40% polyuretán Podšívka: polyester Technológie Aquashield® Gloves: Vodeodolná a vetru odolná membrána AQUASHIELD® zabezpečuje teplo a sucho. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(01212022)
LYŽIARSKE-ŠPECIÁLNE ZNAČKOVÉ RUKAVICE: Ziener-Made GERMANY-
JARNÉ-LYŽIARSKE PRÁZDNINY ŽIAKOV A ŠTUDENTOV-SA POMALY ZAČÍNAJÚ. URČITE BUDÚ POTREBOVAŤ aj LYŽIARSKE OLEČENIE: RUKAVICE, MIKIMY, ČIAPKY-KTORÉ TU MÁM V PONUKE. Predám ŠPECIÁLNE: LYŽIARSKE-SNOWBOARDOVÉ-TURISTICKÉ-ORIGINÁLNE ZNAČKOVÉ RUKAVICE: Z i e n e r -FOTO. Spoločnosť Ziener v súčasnej dobe ponúka široké spektrum ZIMNEJ KOLEKCIE športových doplnkov. Značka Ziener je tiež zapojená do sponzoringu NEMECKÉHO, RAKÚSKEHO NÁRODNÉHO LYŽIARSKEHO-ALPSKÉHO a SKICROSSOVÉHO tímu. RUKAVICE majú: ORIGINÁLNY DIZAJN: SIVO-ČIERNEJ FAREBNEJ kombinácii, s dekoratívnymi malými-červenými doplnkami-FOTO. SÚ V KOMPLETNEJ ŠPECIÁLNEJ VÝBAVE: s GORE-TEX membránou, protektor systém-TWIN, VENT-systém-FOTO. Na zadnej časti-v oblasti päste: SPEVNENÉ špeciálnym-TVRDÝM materiálom-proti NÁRAZOM, a z vnútornej strany- v oblasti DLANE-takisto SPEVNENÉ ale mäkším-perujúcim materiálom-FOTO. Ďaľšia špecialita: sú ŠTYRI NÁHRADNÉ LATEXOVÉ-čierne NÁVLEKY-na konce prstov, uložené v zápästí rukavíc-FOTO. Tiež-SPEVNENÉ KONCE prstov-OBOJSTRANNE-PEVNEJŠÍM-materiálom-FOTO. PREDĹŽENIE RUKAVÍC: s gumkou so SŤAHOVÁKOM na potrebný OBVOD-a proti prieniku SNEHU a CHLADU do rukavíc-FOTO. V zápästí-s MOŽNOSŤOU ÚPRAVY OBVODU: s ELASTICKÝ ŠIRŠÍM GUMOVÝM materiálom: 5.cm, ukončený koženým LOGOM ZNAČKY: ziener, zapínajúcim sa na suchý zips-FOTO. ZÁSLUHOU: KVALITNÝCH-POUŽITÝCH UVEDENÝCH MATERIÁLOV-sú RUKAVICE ODOLNÉ: SNEHU, VLHKU, VETRU A CHLADU do-3O stupňov. VHODNÉ: na VŠETKY DRUHY LYŽOVANIA, uvedenými informáciami: na SNOWBOARDING, ZIMNÚ TURISTIKU, TREKKING, A CELKOVÉ ZIMNÉ ŠPORTOVÉ VYUŽITIE. MÁLO POUŽITÉ-zmena farebnej kombinácie športového lyžiarskeho oblečenia. VEĽKOSŤ: L. 7-8=41-42. CENA: 31.-EUR.-ALE PRI RÝCHLEJ DOHODE je CENA: 26.-EUR. TEL.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail-CELÝ deň. POSIELAM Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET.
LYŽIARSKE ŠPECIÁLNE-ZNAČKOVÉ RUKAVICE: Ziener-Made GERMANY-
ZIMNÁ LYŽOVAČKA-POMALY PRECHÁDZA DO ORIGINÁLNEJ JARNEJ-FIRNOVITEJ LYŽOVAČKY. Vo VYŠŠÍCH HORSKÝCH polohách-je 2. metre snehu. Predám LYŽIARSKE: ŠPECIÁLNE, KVALITNÉ, SNOWBOARDOVÉ, TURISTICKÉ-ORIGINÁL ZNAČKOVÉ RUKAVICE: Z i e n e r - MADE in GERMANY-FOTO. Spoločnosť Ziener v súčasnej dobe ponúka široké spektrum ZIMNEJ KOLEKCIE športových doplnkov. Značka Ziener je tiež zapojená do sponzoringu NEMECKÉHO, RAKÚSKEHO NÁRODNÉHO LYŽIARSKEHO-ALPSKÉHO a SKICROSSOVÉHO tímu. RUKAVICE majú: ORIGINÁLNY DIZAJN: SIVO-ČIERNEJ FAREBNEJ kombinácii, s dekoratívnymi malými-červenými doplnkami-FOTO. SÚ V KOMPLETNEJ ŠPECIÁLNEJ VÝBAVE: s GORE-TEX membránou, protektor systém-TWIN, VENT-systém-FOTO. Na zadnej časti-v oblasti päste: SPEVNENÉ špeciálnym-TVRDÝM materiálom-proti NÁRAZOM, a z vnútornej strany- v oblasti DLANE-takisto SPEVNENÉ ale mäkším-perujúcim materiálom-FOTO. Ďaľšia špecialita: sú ŠTYRI NÁHRADNÉ LATEXOVÉ-čierne NÁVLEKY-na konce prstov, uložené v zápästí rukavíc-FOTO. Tiež-SPEVNENÉ KONCE prstov-OBOJSTRANNE-PEVNEJŠÍM-materiálom-FOTO. PREDĹŽENIE RUKAVÍC: s gumkou so SŤAHOVÁKOM na potrebný OBVOD-a proti prieniku SNEHU a CHLADU do rukavíc-FOTO. V zápästí-s MOŽNOSŤOU ÚPRAVY OBVODU: s ELASTICKÝ ŠIRŠÍM GUMOVÝM materiálom: 5.cm, ukončený koženým LOGOM ZNAČKY: ziener, zapínajúcim sa na suchý zips-FOTO. ZÁSLUHOU: KVALITNÝCH-POUŽITÝCH UVEDENÝCH MATERIÁLOV-sú RUKAVICE ODOLNÉ: SNEHU, VLHKU, VETRU A CHLADU do-3O stupňov: VYŠITÝCH SYMBOLOV na spodnej DLAŇOVEJ časti rukavíc-FOTO. VHODNÉ: na VŠETKY DRUHY LYŽOVANIA, uvedenými informáciami: aj na SNOWBOARDING, ZIMNÚ TURISTIKU, TREKKING, A CELKOVÉ ZIMNÉ ŠPORTOVÉ VYUŽITIE. MÁLO-PÁR KRÁT POUŽITÉ-DôVOD: zmena farebnej kombinácie športového lyžiarskeho oblečenia. VEĽKOSŤ: L. 7-8=41-42. TAKÉ KVALITNÉ RUKAVICE, a za TAKÚ-PONÚKANÚ CENU NAKÚPITE NIKDE-MôŽETE SI TO OVERIŤ. UVEDENÉ RUKAVICE sa v ŠPORTOVÝCH obchodoch-predávajú od 50.-EUR-a viac. A v SÚČASNEJ DOBE-keď CENY sa VŠEOBECNE ZVYŠUJÚ: NEVÁHAJTE. MOJA PONUKA-je CENA: 31.-EUR. PRI RÝCHLEJ DOHODE-CENA: 26.-EUR. TEL.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail-CELÝ deň. POSIELAM Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET.