inzercia, predaj, predám, bazár

Lyžičky

Kategória: Zberateľstvo

Predám zberateľské lyžičky 10€+ poštovné
Lyžičky
Podobné inzeráty
Exkluzívne mocca lyžičky
Predám 6ks strieborné na mocca kávu s farebnými, krásne formovanou rukoväťou lyžičky farby zelenej, bielej a žltej značky Alexanders Natíons Capital , na zadnej strane lyžičky je emblen I B alebo F B, nižšie na zadnej strane je Steiner Denmark výroba. ,v modrej farby doza na zapínanie. Ponuka je vaša.
Retro kuchynské pomôcky, príbor na doplnenie
Predám staré, retro kuchynské pomôcky v nálezovom stave a príbor na doplnenie chýbajúcich kusov. Retro kuchynské pomôcky: Lis na zemiaky - 5€ Metlička - 1,50€/kus (biela rúčka, drevená rúčka) Sitko na čaj (guľaté) - 1€ Sitko na cedenie - 1,50€ Forma - 2,20€ Krájač na cesto - 1€ Široká naberačka - 2€ (žltá rúčka) Modrá škrabka - 1,30€ Pomôcky na napichovanie (v modrej krabičke) 10 ks v balení, na predaj mám 2 krabičky, cena 1,80€/krabička Roztláčač na zemiaky (modrá rúčka) 3€ Naberačka na omáčky (oranžovo-čierna rúčka) 2€ Pomôcka na napichovanie mäsa (drevená rúčka) 1,30€ Hliníková sitková naberačka (s dierkami) 2€ Hliníková naberačka menšia - 1,50€ Naberačka (váčšia) - 3€ Naberačka (menšia) - predaná Dlhý nožík (na torty) - 2€ rezervovaný Zúbkovaný nožík (krémová rúčka) predané Nožík s drevenou rúčkou - 2€ Hliníkový príbor (nožík čierna rúčka + vidlička), cena spolu 1,20€ Hliníkové malé lyžičky - 0,20€/kus Príbor (lyžice, vidličky, nože) 0,70€/kus rezervované, aktuálne iba tie čo sú na posledných fotkách. Malé lyžičky - všetky predané Maličké kávové lyžičky - predané Vojenský príbor (má vytlačený vojenský znak) vidlička, lyžica, nožík, cena spolu 2,50€. Detský príbor - predané Cena + poštovné
Exkluzívne mocca lyžičky
Predám 6ks strieborné na mocca kávu s farebnými, krásne formovanou rukoväťou lyžičky farby zelenej, bielej a žltej značky Alexanders Natíons Capital , na zadnej strane lyžičky je emblen I B alebo F B, nižšie na zadnej strane je Steiner Denmark výroba. ,v modrej farby doza na zapínanie. Cena je 69 eur.
Čajové strieborné lyžičky 6ks 188g
Ponúkam na predaj strieborné čajové lyžičky set 6ks. Celková váha: 188 gramov Dĺžka lyžičky: 14,3 cm Rýdzosť: 800/1000 Puncované viď foto. Na poslednom obrázku je poľský puncový list. Osobný odber v Humennom alebo pošlem poštou (+cena poštovného)
Lyzicky
Predam zberatelske
Zberatelske lyzicky
Ponukam pre zberatelov tieto lyzicky jolly joker a sada lyzicka s vidlickou SZM Kosice. Cena za 1 lyzicku jolly joker 3eur kus, dlzka 11,5cm Cena za sadu lyzicka vidlicka 5eur. K cene treba pripocitat postovne, postovne hradi kupujuci. Dakujem