inzercia, predaj, predám, bazár

M-House of Music

Kategória: Hudobníci a skupiny

M-House of Music
Alžbetiná 11, Košice Červené dvere v podchode


Zdravím priatelia hudobníci.

V lete roku 2022 sme si pre Vás pripravili koncept hudobného baru, ktorého súčasťou je aj skúšobňa. Môžete si zahrať a popritom si vychutnať dobré pivko alebo fajný drinčík. Skvelé je, že takýmto spôsobom môžete či už ako jednotlivec alebo kapela spoznať množstvo nových ľudí z oblasti, ktorá je Vášmu srdcu blízka. Či už hľadáte kapelu, s ktorou chete preraziť alebo ako kapela hľadáte ďalšieho člena, s ktorého pomocou sa dosanete na výslnie, takáto verejná skôšobňa je ideálnym miestom. Rovnako ak máte chuť si len tak zajammovať alebo si prísť vycibriť svoje skilly. Vždy je čo nové sa učiť práve preto sa riadime heslom profesionál je len amatér, ktorý to nevzdal. Nakoľko sme aj my v týme M-baru amatérsky milovníci hudby, ktorí sa skúšajú hrať na nástrojoch, ktoré máme k dispozícii. Sú to napríkald bicie, piano, husle, elektrické, akustické a basové gitary. Samozrejme so skvelým ozvučením.

Tak neváhaj a dojdi čeknuť. Možno práve návšteva M-baru ti môže zmeniť život. Tešíme sa na Vás.

Do skorého videnia.
Tým M-House of Music
M-House of Music
Podobné inzeráty
Kapela hľadá hráča/ku na akordeón a/alebo husle
Ahojte vospolok, Hľadáme jedného či dvoch muzikantov/tky do našej partie. Skúšavame cez víkend v Hlohovci. Ak hráš celkom solídne na akordeón alebo husle, si nekonfliktný/á, pohodový/á, usmievavý/á a máš rád/rada world music (napr. Barcelona Gipsy balKan Orchestra), tak určite medzi nás zapadneš. Ideálne, ak si dobrý sluchár, partitúry postupne spisujeme... Ak si ochotný/á na sebe pracovať, máš u nás šance aj keď možno nemáš veľmi veľké predchádzajúce skúsenosti z hrania v kapele :-) -------------------------------------- O nás: Sme mladá sľubne rozbehnutá kapela, hráme world music – španielske, rumunské, cigánske, balkánske piesne. Je to živá energická hudba, ktorá oslovuje široké spektrum ľudí. Zaujímavá, príjemná na posluch, lákavá do tanca. Hoc spolu nehráme ani celý rok, máme už sa sebou viac ako desiatku hraní. V mestách Hlohovec, Leopoldov a Trnava, kde nás už poznajú, nás pozývajú prakticky na každú kultúrnu akciu. Radi by sme ďalej hrávali kade-tade, na kultúrnom podujatí, oslave, zábave, svadbe, festivale, v podniku, či galérii... Postupne sa dostávame do povedomia. Aktuálne zloženie: Spev, gitara, kontrabas, saxofón, bicie nástroje. Televízna reportáž o nás: -------------------------------------- Kontakt: malomalo.kontakt@ Máme novú FB stránku, tam nájdete viac info: Neváhajte nás kontaktovať, radi zodpovieme všetky otázky! :-) Váš veselý kolektív z MaloMalo Key words: Huslista, huslistka, akordeonista, akordeonistka, husle, akordeon, harmonika, heligonka, kapela na svadbu, cigánska hudba, kapela na festival, kultúrne akcie, slovenská kapela, nová kapela, španielska hudba, world music, vystúpenia, zábava.
D&L MUSIC
Hudobná produkcia na vaše podujatie.5 dôvodov prečo D&L music: 1.špičková zvuková technika(pracujeme so zn.Yamaha,Apple,Pioner,Shure) 2.Dvojjazyčnosť(SK-HU moderovanie/repertoár) 3.DJ pre zábavu bez hraníc pre všetky generácie 4.Živý spev pre milovníkov nostalgie ktorá chytí za srdce 5.Pestrý repertoár obsahujúci tisíce skladieb (hu,sk,de,eng,it,es) vo všetkých štýloch(pop,rock,latino,cigánske,mulatóš,soul,funky,r'n b,rap,hip-hop,evergreen,klasické,techno)
Kapela latino, reggae, world music
Hladam ludi, ktorych by bavilo hrat zanre ako reggae, latino, world music a pod. Hram na bicie/perkusie. Pis email kedtak ;)
Vokálny dynamický mikrofón AKG / ElectroVoice
Dobrý deň, ponúkam na predaj týchto 5 mikrofónov. Možnosť kúpiť aj všetky naraz za zvýhodnenú cenu. Mikrofón AKG D5 - 60eur Mikrofón AKG D5S - cena za kus - 65eur (k dispozícii už len jeden kus, 2ks predané) ElectroVoice ND76 - 65eur - PREDANÉ Informácie o mikrofónoch nájdete tu: EV ND76 - AKG D5 - AKG D5S
Huslista z Bratislavy
Huslista z Bratislavy so skúsenosťami hrania na oslavách a svatbách hľadá kapelu alebo discjockeya, ktorá by ho zobrala ako výpomoc hrať na Silvestra, prípadne na ďalšie platené akcie. Mám široký repertoár z oblasti ľudovej hudby, aj české a moravské. Prosím, kontaktujte ma mailom na jozef.music@
Hľadám členov do hudobného zoskupenia
Hľadám členov do nového hudobného zoskupenia z Banskej Bystrice a blízkeho okolia v štýle - world music/indie pop/prvky jazzu/atmosferická hudba/trochu elektroniky... niečo easy chill :) Niečo ako Alt J, Dodie, Jose Gonzáles, Oren Lavie... Ja som speváčka, mám 26 rokov a hľadám ľudí v podobnom veku. Píšte maily, teším sa!