inzercia, predaj, predám, bazár

Mačací peliešok nový, nepoužitý

Kategória: Mačky

Predám mačací peliešok, ktorý nie je použitý, nakoľko naša cica oň neprejavila záujem. Kupovaný bol v SUPERZOO za 25 eur, predám za 15 eur.

Veľkosť 45 cm, vnútro 28 cm. Je veľmi pekný, mäkučký a príjemný.

Osobný odber BA-Lamač.
Mačací peliešok nový, nepoužitý
Podobné inzeráty
Mačací peliešok nový, nepoužitý
Predám mačací peliešok, ktorý nie je použitý, nakoľko naša cica oň neprejavila záujem. Kupovaný bol v SUPERZOO za 25 eur, predám za 20 eur. Veľkosť 45 cm, vnútro 28 cm. Je veľmi pekný, mäkučký a príjemný. Osobný odber BA-Lamač.
Predam mačací pelech + darujem mačací záchod
Predam mačací pelech, iba vyskúšaný náš kocúrik v ňom nechcel spať.. plus k tomu darujem mačací záchod
Peliešok papuča 42 cm šedá
Predám nový nepoužitý peliešok pre mačky. Materiál: coral fleece, dno z materiálu s PVC záterom. Výplň duté vlákno, strieška vystužená molitanom. Veľkosť: 42 x 36 cm
Pelech "Princess" nový
Ponúkam rozprávkový - okúzľujúci peliešok pre pravé princezné na štyroch labkách :) z mäkkého plyšu s dvojfarebným obojstranným vankúšom a extra vankúšikom v tvare srdiečka. Vhodný je pre mačičky ale aj pre malých psíkov. Peliešok je mäkkučký a vďaka vysokému okraju a ozdobnému vankúšiku v tvare srdiečka ponúka pohodlné miesto na spanie a odpočinok. Vyšitý nápis "Princess" pelech ešte zvýrazní. Pelech je nový ešte zabalený, dostali sme dva rovnaké :) Farba okrajov: ružová Otáčateľný vankúš - farba: ružová - fialová Všité písmo Vrátane vankúšika v tvare srdiečka - fialové Materiál: 100 % polyester S protikĺzavými bodkami Možné prať v práčke na 30°C Veľkosť - rozmery: celková D 45 x Š 40 x V 30 cm priestor na spanie D 35 x Š 30 cm vankúš asi Ø 40 x V 9 cm výška vlezenia 10 cm vankúšik v tvare srdce D 12 x Š 11 x V 3 cm
Nový peliešok pre mačičky/psíka
Dobrý deň, Predám úplne nový peliešok pre mačičku/psíka - biela farba. Veľkosť: priemer 50cm Cena: 15€ + poštovné, alebo osobne Košice, Prešov. Ak máte záujem kontaktujte ma na e-mail viktoria.palasthyova@, alebo na čísle . Ďakujem.
Peliešok v tvare papuče
Predám peliešok v tvare papuče. Kupovaný pred pár dňami. Ležala v ňom možno tri krát.