inzercia, predaj, predám, bazár

Macov - rodinny dom

Kategória: Domy

Typ: Predaj
Druh: Rodinný dom
Stav: Novostavba
Úžit. plocha: 160 m2
Zast. plocha: 105 m2
Plocha pozemku: 720 m2
Cena za m2: 1 618,75 €/m²
Energie: 100 €/mesiac

V malebnej obci Macov, nachádzajúcej sa v blízkosti Šamorína, medzi Bratislavou a Dunajskou Stredou ponúkame na predaj náš útulný domov. Stojí na pozemku o rozlohe 720 m2. Pre zachovanie súkromia je oplotený betónovým oplotením s posuvnou bránou, za ktorou sú k dispozícii dve parkovacie miesta. Záhrada je plná zelene s ovocnými stromami a kríkmi s drobným ovocím. Dopĺňa ju malá úžitková záhradka s vyvýšenými záhonmi a kompostom.
Samotný dom pôsobí navonok kompaktne, no vo vnútri prekvapí veľkým otvoreným priestorom s galériou obloženou borovicovým zrubovým obkladom. Prízemie tvorí kuchyňa s kuchynským ostrovčekom spojená s obývačkou, tri samostatné izby a kúpeľňa s WC. Centrom obývacej časti je veľký mramorový krb s liatinovou teplovzdušnou vložkou s výduchmi do všetkých miestností. Pre väčšie pohodlie je možné vykurovať klimatizáciou, ktorá v lete tiež príjemne schladí. Na zastavanej ploche 105m2 máme okrem prízemia aj veľkorysý podkrovný priestor s rozlohou 65m2. Prístup na poschodie je po krásnom otvorenom bukovom schodisku s nerezovým zábradlím. Podkrovie tvorí obrovská otvorená izba s plochou takmer 50m2, ktorá je momentálne využívaná ako ateliér. Možnosti využitia tejto izby sú však neobmedzené. Uzavretím získate ďyyyalšiu spálňu či detskú izbu, alebo krásnu pracovňu ak pracujete na home office. Na poschodí sa nachádza tiež uzavretý úložný priestor.
Nesmieme zabudnúť na našu priestrannú drevenú krytú terasu, ktorá je ako celý dom stavaná v škandinávskom štýle. K domu prislúcha aj menší domček napojený na elektriku s podlahovým kúrením, pri ktorom je aj priestor pre drevo a záhradné náradie. Domček využívame na tvorivú činnosť, no dá sa krásne zariadiť ako hosťovský domček či letná kuchynka.
Z nášho domčeku, ktorý sme si sami stavali v roku 2015 sme už vyrástli a na našu tvorivú činnosť potrebujeme väčšie priestory. Radi by sme náš domček prenechali novým majiteľom, ktorý ho budú ďalej zveľaďovať a milovať ako my.
Macov - rodinny dom
Podobné inzeráty
Na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Macov
rodinný dom, Macov, Macov, Dunajská Streda - Na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Macov Popis: Realitná kancelária Directreal Live ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Macov. Jedná sa o novostavbu typu bungalov o výmere 118 m2, postavený na pozemku o výmere 465m2 s vlastnou súkromnou príjazdovou cestou cez bránu. V dome je predpríprava na krb, 3 klimatizačné jednotky zn. Daikin – s možnosťou ovládania cez mobil, tepelné čerpadlo zn. Daikin so 150L zásobníkom. Strecha - Bramac, plafón je prefabrikovaný, prespor betónový, okná Salamander trojsklo. Kúrenie: tepelné čerpadlo. Na dvore sa nachádza trativod na dažďovú vodu. Dom sa predáva kompletne zariadený ( chladnička a spotrebiče ). Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti s rýchlou dostupnosťou na R7. Výhodou sú nízke mesačné náklady. V cene je zahrnutý komplet právny a hypotekárny servis. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle: . Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 118 Plocha obytnej časti m2: 118 Výmera pozemku m2: 600 Zastavaná plocha m2: 118 Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2019 Inžinierske siete: Elektrina Kúrenie: Elektrické Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Možnosti využitia: Trvalé bývanie Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Juraj Tóth j.toth@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Live Adresa: Gazdovský rad 1739/49A 931 01 Šamorín Telefón:
Opätovne v predají -Exkluzívne na predaj 4i RD Bungalov v MA
Typ: Rodinný dom Ulica: macov Obec: Macov Opätovne v predají - Exkluzívne na predaj 4i RD Bungalov v MACOV  - Dunajská Streda POPIS DOMU: Na Predaj rodinný dom v Macov, okr. Dun.Streda pri Veľkej Pake alebo Lehnice, rýchly prístup na R7  v tichej časti s vlastnou  súkromnou  príjazdovou cestou cez bránu.   Rodinný dom je obývaný a je zapísaný ako rozostavaný, predlžuje sa stavebné povolenie a zároveň je možné aj pred kúpou skolaudovať.   Veľká výhoda je tepelné čerpadlo Daikin so 150L zásobníkom – inštalované v novembri 2021, čo šetrí náklady na spotrebu pri kúrení. 3 Klimatizačné jednotky v dome zn.Daikin  - ovládané aj mobilom. Predpríprava na krb, predáva sa komplet zariadený nábytkom   K domu sú v cene aj materiály na dokončovacie práce  - betón, škrídle, obrubníky, dlažba atď   Majitelia preferujú danú obec kvôli kľudu a dostupnosti farmárských potravín z dvora od susedov))   Dom má 118m2  s pozemkom o výmere 465m2, dokpy máte k dispozícii 583m2 a príjazdová cesta 182,5m2   Mesačné náklady boli okolo 160€, po inštalácií čerpadla je predpoklad, že nebude presahovať 120€ mesačne LOKALITA: Dom sa nachádza v obci MACOV  - Dunajská Streda. Rýchla dostupnosť do DS a BA CENA: 215000,- EUR aj s províziou pre RK a kompletného právneho servisu Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie. Obhliadky si dohodnite čo najskôr  Alex Maksimčuk +421 903 717 975 Promptnosť, profesionalita, korektnosť, spoľahlivosť a zameranie na cieľ je dôvod, prečo so mnou klienti majú vždy náskok .   Ako finančný a realitný poradca s dlhoročnými skúsenosťami v jednej osobe zabezpečujem pre klientov - Predaj, Kúpu, Prenájom Nehnuteľností ako aj Financovanie v bankách.    Ovládanie viacerých cudzích jazykov umožňuje rýchlejšiu realizáciu a dopracovanie sa k vašim požiadavkám využívajúc viaceré dostupné zdroje. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 765 m2 Úžitková plocha: 118 m2 Plocha pozemku: 600 m2 Zastavaná plocha: 118 m2 Podlahová plocha: 118 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné
Opätovne v predají -Exkluzívne na predaj 4i RD Bungalov v MA
Typ: Rodinný dom Ulica: macov Obec: Macov Opätovne v predají - Exkluzívne na predaj 4i RD Bungalov v MACOV  - Dunajská Streda POPIS DOMU: Na Predaj rodinný dom v Macov, okr. Dun.Streda pri Veľkej Pake alebo Lehnice, rýchly prístup na R7  v tichej časti s vlastnou  súkromnou  príjazdovou cestou cez bránu.   Rodinný dom je obývaný a je zapísaný ako rozostavaný, predlžuje sa stavebné povolenie a zároveň je možné aj pred kúpou skolaudovať.   Veľká výhoda je tepelné čerpadlo Daikin so 150L zásobníkom – inštalované v novembri 2021, čo šetrí náklady na spotrebu pri kúrení. 3 Klimatizačné jednotky v dome zn.Daikin  - ovládané aj mobilom. Predpríprava na krb, predáva sa komplet zariadený nábytkom   K domu sú v cene aj materiály na dokončovacie práce  - betón, škrídle, obrubníky, dlažba atď   Majitelia preferujú danú obec kvôli kľudu a dostupnosti farmárských potravín z dvora od susedov))   Dom má 118m2  s pozemkom o výmere 465m2, dokpy máte k dispozícii 583m2 a príjazdová cesta 182,5m2   Mesačné náklady boli okolo 160€, po inštalácií čerpadla je predpoklad, že nebude presahovať 120€ mesačne LOKALITA: Dom sa nachádza v obci MACOV  - Dunajská Streda. Rýchla dostupnosť do DS a BA CENA: 205000,- EUR aj s províziou pre RK a kompletného právneho servisu Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie. Obhliadky si dohodnite čo najskôr  Alex Maksimčuk +421 903 717 975 Promptnosť, profesionalita, korektnosť, spoľahlivosť a zameranie na cieľ je dôvod, prečo so mnou klienti majú vždy náskok .   Ako finančný a realitný poradca s dlhoročnými skúsenosťami v jednej osobe zabezpečujem pre klientov - Predaj, Kúpu, Prenájom Nehnuteľností ako aj Financovanie v bankách.    Ovládanie viacerých cudzích jazykov umožňuje rýchlejšiu realizáciu a dopracovanie sa k vašim požiadavkám využívajúc viaceré dostupné zdroje. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 765 m2 Úžitková plocha: 118 m2 Plocha pozemku: 600 m2 Zastavaná plocha: 118 m2 Podlahová plocha: 118 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné
Opätovne v predají -Exkluzívne na predaj 4i RD Bungalov v MA
Typ: Rodinný dom Ulica: Macov Obec: Macov Opätovne v predají - Exkluzívne na predaj 4i RD Bungalov v MACOV  - Dunajská Streda POPIS DOMU: Na Predaj rodinný dom v Macov, okr. Dun.Streda pri Veľkej Pake alebo Lehnice, rýchly prístup na R7  v tichej časti s vlastnou  súkromnou  príjazdovou cestou cez bránu. Rodinný dom je obývaný a je zapísaný ako rozostavaný, predlžuje sa stavebné povolenie a zároveň je možné aj pred kúpou skolaudovať. Veľká výhoda je tepelné čerpadlo Daikin so 150L zásobníkom – inštalované v novembri 2021, čo šetrí náklady na spotrebu pri kúrení. 3 Klimatizačné jednotky v dome zn.Daikin  - ovládané aj mobilom. Predpríprava na krb, predáva sa komplet zariadený nábytkom K domu sú v cene aj materiály na dokončovacie práce  - betón, škrídle, obrubníky, dlažba atď Majitelia preferujú danú obec kvôli kľudu a dostupnosti farmárských potravín z dvora od susedov)) Dom má 118m2  s pozemkom o výmere 465m2, dokpy máte k dispozícii 583m2 a príjazdová cesta 182,5m2 Mesačné náklady boli okolo 160€, po inštalácií čerpadla je predpoklad, že nebude presahovať 120€ mesačne. LOKALITA: Dom sa nachádza v obci MACOV  - Dunajská Streda. Rýchla dostupnosť do DS a BA. CENA: 199 000,- EUR aj s províziou pre RK a kompletného právneho servisu. Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie. V prípade záujmu kontaktujte makléra: Alex Maksimčuk +421 903 717 975 alex@ Mlynské nivy 78C, 821 05 Bratislava Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 765 m2 Úžitková plocha: 118 m2 Plocha pozemku: 600 m2 Zastavaná plocha: 118 m2 Podlahová plocha: 118 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné
Opätovne v predají -Exkluzívne na predaj 4i RD Bungalov v MA
Typ: Rodinný dom Ulica: Macov Obec: Macov SPOLUPRACUJEME AJ S PARTNERSKÝMI RK SO ZÁUJEMCOM! Opätovne v predají - Exkluzívne na predaj 4i RD Bungalov v MACOV  - Dunajská Streda POPIS DOMU: Na Predaj rodinný dom v Macov, okr. Dun.Streda pri Veľkej Pake alebo Lehnice, rýchly prístup na R7  v tichej časti s vlastnou  súkromnou  príjazdovou cestou cez bránu. Rodinný dom je obývaný a je zapísaný ako rozostavaný, predlžuje sa stavebné povolenie a zároveň je možné aj pred kúpou skolaudovať. Veľká výhoda je tepelné čerpadlo Daikin so 150L zásobníkom – inštalované v novembri 2021, čo šetrí náklady na spotrebu pri kúrení. 3 Klimatizačné jednotky v dome zn.Daikin  - ovládané aj mobilom. Predpríprava na krb, predáva sa komplet zariadený nábytkom K domu sú v cene aj materiály na dokončovacie práce  - betón, škrídle, obrubníky, dlažba atď Majitelia preferujú danú obec kvôli kľudu a dostupnosti farmárských potravín z dvora od susedov)) Dom má 118m2  s pozemkom o výmere 465m2, dokpy máte k dispozícii 583m2 a príjazdová cesta 182,5m2 Mesačné náklady boli okolo 160€, po inštalácií čerpadla je predpoklad, že nebude presahovať 120€ mesačne. LOKALITA: Dom sa nachádza v obci MACOV  - Dunajská Streda. Rýchla dostupnosť do DS a BA. CENA: 199 000,- EUR aj s províziou pre RK a kompletného právneho servisu. Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie. V prípade záujmu kontaktujte makléra: Alex Maksimčuk +421 903 717 975 alex@ Mlynské nivy 78C, 821 05 Bratislava Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 765 m2 Úžitková plocha: 118 m2 Plocha pozemku: 600 m2 Zastavaná plocha: 118 m2 Podlahová plocha: 118 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné
Array
Typ: Rodinný dom Ulica: Macov Obec: Macov SPOLUPRACUJEME AJ S PARTNERSKÝMI RK SO ZÁUJEMCOM! Opätovne v predají - Exkluzívne na predaj 4i RD Bungalov v MACOV  - Dunajská Streda POPIS DOMU: Na Predaj rodinný dom v Macov, okr. Dun.Streda pri Veľkej Pake alebo Lehnice, rýchly prístup na R7  v tichej časti s vlastnou  súkromnou  príjazdovou cestou cez bránu. Rodinný dom je obývaný a je zapísaný ako rozostavaný, predlžuje sa stavebné povolenie a zároveň je možné aj pred kúpou skolaudovať. Veľká výhoda je tepelné čerpadlo Daikin so 150L zásobníkom – inštalované v novembri 2021, čo šetrí náklady na spotrebu pri kúrení. 3 Klimatizačné jednotky v dome zn.Daikin  - ovládané aj mobilom. Predpríprava na krb, predáva sa komplet zariadený nábytkom K domu sú v cene aj materiály na dokončovacie práce  - betón, škrídle, obrubníky, dlažba atď Majitelia preferujú danú obec kvôli kľudu a dostupnosti farmárských potravín z dvora od susedov)) Dom má 118m2  s pozemkom o výmere 465m2, dokpy máte k dispozícii 583m2 a príjazdová cesta 182,5m2 Mesačné náklady boli okolo 160€, po inštalácií čerpadla je predpoklad, že nebude presahovať 120€ mesačne. LOKALITA: Dom sa nachádza v obci MACOV  - Dunajská Streda. Rýchla dostupnosť do DS a BA. CENA: 199 000,- EUR aj s províziou pre RK a kompletného právneho servisu. Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie. V prípade záujmu kontaktujte makléra: Alex Maksimčuk +421 903 717 975 alex@ Mlynské nivy 78C, 821 05 Bratislava Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 765 m2 Úžitková plocha: 118 m2 Plocha pozemku: 600 m2 Zastavaná plocha: 118 m2 Podlahová plocha: 118 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné