inzercia, predaj, predám, bazár

MAĎARSKO - ALSÓTELEKES 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V PEKNEJ LOKALIT

Kategória: Domy

EXKLUZÍVNA PONUKA! MAĎARSKO - Asőtelekes. Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Alsótelekes vzdialenej iba 66 km z Košíc, krásna príroda. Hraničný prechod Hosťovce.

Podlahová plocha domu je 120 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 1.694 m2. IS: elektrina, kúrenie na plyn / gamatky / + pec na tuhé palivo, voda, kanalizácia. Sedlová strecha, krytina pálená škridla. Asfaltová prístupová cesta. V hornej časti sú 4 izby, predsieň, kúpeľňu, WC. Čiastočne podpivničený - 2 miestnosti letná kuchyňa a izba so samostatným vchodom. V zadnej časti je technická miestnosť a garáž, dreváreň. Dom postavený z váľkov a betónu. Okná a dvere sú drevené, na oknách sú plastové rolety. Na dvore sa nachádza malá hospodárska budova cca.12 m2. Záhrada s ovocnými stromami. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie a morské oko. Energetický certifikát E. 

Cena 35 000 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Pomôžeme Vám pri vybavení LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.
MAĎARSKO - ALSÓTELEKES 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V PEKNEJ LOKALIT
Podobné inzeráty
Alsótelekes - RD s veľkým pozemkom blízko hraníc
GEMINIBROKER Vám ponúka rodinný dom s veľkým pozemkom vo vyhľadávanej obci Alsótelekes - Maďarsko. Nehnuteľnosť je ihneď k dispozícii !! Od Košíc je obec vzdialená len hodinu cesty autom po dobrej ceste. Od hraničného priechodu Domica je vzdialená cca 20km a od priechodu Turňa nad Bodvou/Hosťovce 30km. Krásne prostredie poskytuje vhodné podmienky pre relax a oddych na načerpanie nových síl, zároveň však ponúka v okolí množstvo turistických príležitostí.   POZEMOK Pozemok má rozlohu 3339m2, je slnečný, dostatočne široký, je obklopený prírodou a navyše poskytuje dostatok súkromia a je z neho pekný výhľad. Je vhodný aj na pestovanie či chov domácich zvierat Ovocné stromy na pozemku: slivka, čerešňa, višňa a dule. KONŠTRUKCIA a IS Rodinný dom bol postavený na betónových základoch z tehál. Strecha je škridlová a je v dobrom stave. K dispozícii sú všetky inžinierske siete - dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod aj kanalizáciu a plynová prípojka je pred domom.    DISPOZÍCIA a POPIS V dome sa nachádzajú 2 izby, kuchyňa a kúpeľňa s WC. Dom prešiel určitou rekonštrukciou a je v dobrom stave. Podlahy: dlažba, parkety a plávajúce podlahy. Vchodové dvere sú plastové (bezpečnostné) a niektoré okná boli tiež vymenené za plastové. Kúrenie je v dome zabezpečené pieckami na drevo - dom má 3 komíny. Na pozemku sa nachádza ešte jedna stavba - letná kuchyňa. LOKALITA a OKOLIE Nehnuteľnosť je dobre situovaná vo úplne pokojnej a len málo frekventovanej obci s prekrásnou prírodou navôkol. V obci Alsótelekes je autobusová zastávka, obchod, krčma a kostol. Vo vedľajšej obci Felsótelekes je aj múzeum, pizzéria, kaviareň, pošta, zdravotné stredisko, či veľmi zdravý vyvierajúci prameň,  basketbalové ihrisko a ihrisko určené pre fitness. V okolí obce nájdeme napr. obľúbené jazero Rakaca vhodné na rybárčenie ale aj plávanie, v susednej obci Rudabánya je zatopený lom s jantárovo modrou vodou a ešte mnoho iných zaujímavostí a turistických, cyklistických a rekreačných príležitostí (hubárčenie, jazda na koni, rôzne múzeá, hrady, vyhliadková veža, Národný park Aggtelek - jaskynný komplex, morské oko v obci Jósvafő.....). CENA: 23 700€ Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta, vkladu do katastra, prekladu zmlúv do slovenčiny, prepisov energií a iných služieb podľa dohody. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke + 704 ALEBO mailom na: info@ Viac ako 100 ďalších nehnuteľností v Maďarsku nájdete na
MAĎARSKO - ALSÓTELEKES 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V PEKNEJ LOKALIT
EXKLUZÍVNA PONUKA! MAĎARSKO - Asőtelekes. Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Alsótelekes vzdialenej iba 66 km z Košíc, krásna príroda. Hraničný prechod Hosťovce. Podlahová plocha domu je 120 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 1.694 m2. IS: elektrina, kúrenie na plyn / gamatky / + pec na tuhé palivo, voda, kanalizácia. Sedlová strecha, krytina pálená škridla. Asfaltová prístupová cesta. V hornej časti sú 4 izby, predsieň, kúpeľňu, WC. Čiastočne podpivničený - 2 miestnosti letná kuchyňa a izba so samostatným vchodom. V zadnej časti je technická miestnosť a garáž, dreváreň. Dom postavený z váľkov a betónu. Okná a dvere sú drevené, na oknách sú plastové rolety. Na dvore sa nachádza malá hospodárska budova cca.12 m2. Záhrada s ovocnými stromami. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie a morské oko. Energetický certifikát E.  Cena 34 990 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Pomôžeme Vám pri vybavení LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.
MAĎARSKO - ALSÓTELEKES 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V PEKNEJ LOKALIT
EXKLUZÍVNA PONUKA! MAĎARSKO - Asőtelekes. Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Alsótelekes vzdialenej iba 66 km z Košíc, krásna príroda. Hraničný prechod Hosťovce. Podlahová plocha domu je 120 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 1.694 m2. IS: elektrina, kúrenie na plyn / gamatky / + pec na tuhé palivo, voda, kanalizácia. Sedlová strecha, krytina pálená škridla. Asfaltová prístupová cesta. V hornej časti sú 4 izby, predsieň, kúpeľňu, WC. Čiastočne podpivničený - 2 miestnosti letná kuchyňa a izba so samostatným vchodom. V zadnej časti je technická miestnosť a garáž, dreváreň. Dom postavený z váľkov a betónu. Okná a dvere sú drevené, na oknách sú plastové rolety. Na dvore sa nachádza malá hospodárska budova cca.12 m2. Záhrada s ovocnými stromami. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie a morské oko. Energetický certifikát E.  Cena 32 999 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Pomôžeme Vám pri vybavení LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.
MAĎARSKO - ALSÓTELEKES 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V PEKNEJ LOKALIT
EXKLUZÍVNA PONUKA! MAĎARSKO - Asőtelekes. Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Alsótelekes vzdialenej iba 66 km z Košíc, krásna príroda. Hraničný prechod Hosťovce. Podlahová plocha domu je 120 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 1.694 m2. IS: elektrina, kúrenie na plyn / gamatky / + pec na tuhé palivo, voda, kanalizácia. Sedlová strecha, krytina pálená škridla. Asfaltová prístupová cesta. V hornej časti sú 4 izby, predsieň, kúpeľňu, WC. Čiastočne podpivničený - 2 miestnosti letná kuchyňa a izba so samostatným vchodom. V zadnej časti je technická miestnosť a garáž, dreváreň. Dom postavený z váľkov a betónu. Okná a dvere sú drevené, na oknách sú plastové rolety. Na dvore sa nachádza malá hospodárska budova cca.12 m2. Záhrada s ovocnými stromami. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie a morské oko. Energetický certifikát E.  Cena 33 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.