inzercia, predaj, predám, bazár

MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - 4 IZBOVÁ ZRUBOVÁ POSCHODOVÁ CHATA

Kategória: Chalupy, Chaty

MAĎARSKO - JAZERO RAKACA pri obci Meszes iba 55 minút od Košíc. Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím. Ihneď k dispozícii Vianoce a Silvester si užijete v novom prostredí.

Zrubová chata je po kompletnej rekonštrukcii, nová kuchynská linka, nový vonkajší náter chaty, upravený pozemok 460m2, altánok, prístup k jazeru 3 min. Na prízemí priestranná hala s kachľovou pecou, kuchyňa s linkou, moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC. Na poschodí 3 samostatné izby, balkón s výhľadom na jazero. IS : elektrina, voda, odpad žumpa. Kúrenie kachľovou pecou, voda  - ohrev elektrickým bojlerom. Možnosť rybolovu, člnkovanie, turistika. Obec sa nachádza v prekrásnej prírode. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza Rákócziho jaskyňa pri obci Bódvarákó a jaskynný komplex Aggtelek, kaštieľ v meste Edelény, cukráreň a pekáreň v obci Szendró. 

Cena 128 999 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - 4 IZBOVÁ ZRUBOVÁ POSCHODOVÁ CHATA
Podobné inzeráty
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - 4 IZBOVÁ ZRUBOVÁ POSCHODOVÁ CHATA
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA pri obci Meszes iba 55 minút od Košíc. Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím. Ihneď k dispozícii Vianoce a Silvester si užijete v novom prostredí. Zrubová chata je po kompletnej rekonštrukcii, nová kuchynský linka, nový vonkajší náter chaty, upravený pozemok 460m2, altánok, prístup k jazeru 3 min. Na prízemí priestranná hala s kachľovou pecou, kuchyňa s linkou, moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC. Na poschodí 3 samostatné izby, balkón s výhľadom na jazero. IS : elektrina, voda, odpad žumpa. Kúrenie kachľovou pecou, voda  - ohrev elektrickým bojlerom. Možnosť rybolovu, člnkovanie, turistika. Obec sa nachádza v prekrásnej prírode. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza Rákócziho jaskyňa pri obci Bódvarákó a jaskynný komplex Aggtelek, kaštieľ v meste Edelény, cukráreň a pekáreň v obci Szendró.  Cena 129 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - 4 IZBOVÁ ZRUBOVÁ POSCHODOVÁ CHATA
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA pri obci Meszes iba 55 minút od Košíc. Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím. Ihneď k dispozícii Vianoce a Silvester si užijete v novom prostredí. Zrubová chata je po kompletnej rekonštrukcii, nová kuchynský linka, nový vonkajší náter chaty, upravený pozemok 460m2, altánok, prístup k jazeru 3 min. Na prízemí priestranná hala s kachľovou pecou, kuchyňa s linkou, moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC. Na poschodí 3 samostatné izby, balkón s výhľadom na jazero. IS : elektrina, voda, odpad žumpa. Kúrenie kachľovou pecou, voda  - ohrev elektrickým bojlerom. Možnosť rybolovu, člnkovanie, turistika. Obec sa nachádza v prekrásnej prírode. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza Rákócziho jaskyňa pri obci Bódvarákó a jaskynný komplex Aggtelek, kaštieľ v meste Edelény, cukráreň a pekáreň v obci Szendró.  Cena 128 990 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - 4 IZBOVÁ ZRUBOVÁ POSCHODOVÁ CHATA
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA pri obci Meszes iba 55 minút od Košíc. Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím. Ihneď k dispozícii Vianoce a Silvester si užijete v novom prostredí. Zrubová chata je po kompletnej rekonštrukcii, nová kuchynský linka, nový vonkajší náter chaty, upravený pozemok 460m2, altánok, prístup k jazeru 3 min. Na prízemí priestranná hala s kachľovou pecou, kuchyňa s linkou, moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC. Na poschodí 3 samostatné izby, balkón s výhľadom na jazero. IS : elektrina, voda, odpad žumpa. Kúrenie kachľovou pecou, voda  - ohrev elektrickým bojlerom. Možnosť rybolovu, člnkovanie, turistika. Obec sa nachádza v prekrásnej prírode. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza Rákócziho jaskyňa pri obci Bódvarákó a jaskynný komplex Aggtelek, kaštieľ v meste Edelény, cukráreň a pekáreň v obci Szendró.  Cena 128 999 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Domaša - Rezort Dobrá - výstavba pokračuje
Pokračujeme vo výstavbe a projekt na Domaši rastie každým dňom! Prvé 2 zrubové chaty čoskoro kolaudujeme. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! :-) Viac info nižšie... Winners Reality Slovakia Vám exkluzívne ponúka na predaj nový developerský projekt „Rezidencia Dobrá„ v najvyhľadávanejšom a najkrajšom rekreačnom stredisku Dobrá na Domaši. Projekt zahŕňa 8 zrubových chát s vlastným pozemkom a parkovacím miestom pre 2 autá v krásnom a tichom prostredí lesa. Kompletné informácie o PROJEKTE nájdete tu: „ ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Domaša - Dobrá * Predmet: zrubová chata * Počet izieb: 3 * Stav: novostavba * Zastavaná plocha chát: 58,96 m2 (8,6 m x 6,6 m + 2,2 m zakrytá terasa) * Úžitková plocha chát: 107,4 m2 * Veľkosť pozemku: od 368 m2 * Inžinierske siete: elektrina, vodojem, žumpa - Voda : spoločný vodojem (každá chata s vlastnou meracou jednotkou) - Odpad: vlastná žumpa * Kúrenie: Infra podlahové vykurovanie zn. Caleo * Energetický certifikát : ÁNO * Mesačné náklady: cca 60 € KONŠTRUKCIA CHÁT: * Začiatok výstavby: September 2021 * Termín kolaudácie: 1 časť – koniec roka 2022; 2 časť – koniec roka 2023 * Konštrukcia: Smrekové drevo * Strecha: Bramac platinum antracit s drevenou nosnou konštrukciou * Termíny projektu: a) 2x Zrubová chata 2022 (začiatok výstavby September 2021 – ukončenie koniec roka 2022) b) 6x Zrubová chata Jar 2023 (začiatok výstavby Marec 2023 – ukončenie koncom roka 2023/2024) POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA: * Prízemie – vstupná chodba, technická miestnosť, kúpeľňa s WC (bezbariérový sprchovací kút), kuchyňa, obývacia izba so vstupom na terasu * Poschodie – chodba, spálňa s výstupom na balkón, detská izba CHATY V ŠTANDARDE: * Každá chata sa bude predávať už v štandarde, kompletné informácie nájdete na stránke TERMÍNY PROJEKTU: * 2x Zrubová chata 2022 ( začiatok výstavby September 2021 –ukončenie koniec roka 2022) * 6x Zrubová chata Jar 2023 (začiatok výstavby Marec 2023 – ukončenie koniec roka 2023/2024) CENA: * ceny chát začínajú od 189.990 Eur * platba možná v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru s ktorého vybavením Vám radi pomôžeme POPIS LOKALITY - Tiché a krásne prostredie lesa len 350 m od pláže - V rekreačnej oblasti sa nachádza obchod, reštaurácie, sieť ubytovacích zariadení pri ktorých sa nachádzajú ihriská na plážový volejbal, tenisový kurt a mini golfové ihrisko - Plánovaná výstavba v rekreačnej oblasti Národného centra vodných športov, oddychu a športovej histórie - Dopravnú dostupnosť v rekreačnej oblasti zabezpečuje autobusové spojenie SAD - Bezproblémová dopravná dostupnosť - Vranov nad Topľou 23 km, Prešov 42 km, iba hodina cesty autom z Košíc
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - 4 IZBOVÁ ZARIADENÁ ZRUBOVÁ POSCHO
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA pri obci Meszes iba 55 minút od Košíc. Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím. Ihneď k dispozícii Vianoce a Silvester si užijete v novom prostredí. Zrubová chata je po kompletnej rekonštrukcii, kompletne zariadená, nová kuchynská linka, nový vonkajší náter chaty, upravený pozemok 460m2, altánok, prístup k jazeru 3 min. Na prízemí priestranná hala s kachľovou pecou, kuchyňa s linkou, moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC. Na poschodí 3 samostatné izby, balkón s výhľadom na jazero. IS : elektrina, voda, odpad žumpa. Kúrenie kachľovou pecou, voda  - ohrev elektrickým bojlerom. Možnosť rybolovu, člnkovanie, turistika. Obec sa nachádza v prekrásnej prírode. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza Rákócziho jaskyňa pri obci Bódvarákó a jaskynný komplex Aggtelek, kaštieľ v meste Edelény, cukráreň a pekáreň v obci Szendró.  Cena 129 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - 2 IZBOVÁ MUROVANÁ POSCHODOVÁ CHAT
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA pri obci Meszes iba 55 minút od Košíc. Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím. Ihneď k dispozícii - Vianoce a Silvester si užijete v novom prostredí. Murovaná chata je po kompletnej rekonštrukcii, nová kuchynský linka, nová fasáda, zateplenie, upravený pozemok 460m2, prístup k jazeru 3 min. Na prízemí priestranná hala s výstupom na terasu, kuchyňa s linkou, WC s umývadlom. Na poschodí otvorená galéria s možnosťou spania pre 4 - 5 osôb, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, umývadlo so skrinkou. Balkón s panoramatickým výhľadom na jazero. IS : elektrina, voda, odpad žumpa. Kúrenie možnosť elektrickými konvektormi, voda  - ohrev elektrickým bojlerom. Rybolov, člnkovanie, turistika. Obec sa nachádza v prekrásnej prírode. V okolí sú úžasne turistické a cyklistické trasy, možnosť návštevy Rákócziho jaskyne pri obci Bódvarákó a jaskynného komplexu Aggtelek, v blízkosti kaštieľ v meste Edelény, cukráreň a pekáreň v obci Szendró.  Cena 99 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.