inzercia, predaj, predám, bazár

MAĎARSKO - MÁRTONYI - PEKNÝ 4 IZBOVÝ RD V KRÁSNEJ LOKALITE B

Kategória: Domy

Exkluzívne iba u nás - MAĎARSKO - Mártonyi. Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový RD, ktorý môže slúžiť na bývanie, ako aj chalupu v pekne obci Mártonyi /50 km od Košic/ pri JAZERE RAKACA.

Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1444 m2, podlahová plocha domu je 120 m2. Dispozícia : 4 izby, predsieň kuchyňa a kúpeľňa s WC a veľká komora. V zadnej časti domu sa nachádza hospodárska miestnosť, 2 x garáž a veľká stodola. IS: elektrina 240 V, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu s gamatkami aj na tuhé palivo. Dom je postavený z kvádra. Základy sú s kameňa. Vchodové dvere a drevené a okná sú s plastovou roletou. Strecha sedlová, strešná krytina - škridla. Na pozemku sú záhrada, ovocné stromy, stodola, studňa. Letná kuchyňa so špajzou cca 15 m2 je sčasti podpivničená. Obec Mártonyi sa nachádza v prekrásnom prostredí pri vodnej nádrži Rakaca, raj pre rybárov - možnosť celoročného chytania rýb. V lete s možnosťou kúpania a člnkovania. V zime korčuľovania. Jazero Rakaca je rekreačná oblasť, kde prebieha rozsiahla investícia pre turizmus z eurofondov. Ďalšie atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci Szendro, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrasy, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát E. 

Cena 41 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MÁRTONYI - PEKNÝ 4 IZBOVÝ RD V KRÁSNEJ LOKALITE B
Podobné inzeráty
MAĎARSKO - MÁRTONYI - PEKNÝ 4 IZBOVÝ RD V KRÁSNEJ LOKALITE B
Exkluzívne iba u nás - MAĎARSKO - Mártonyi. Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový RD, ktorý môže slúžiť na bývanie, ako aj chalupu v pekne obci Mártonyi /50 km od Košic/ pri JAZERE RAKACA. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1444 m2, podlahová plocha domu je 120 m2. Dispozícia : 4 izby, predsieň kuchyňa a kúpeľňa s WC a veľká komora. V zadnej časti domu sa nachádza hospodárska miestnosť, 2 x garáž a veľká stodola. IS: elektrina 240 V, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu s gamatkami aj na tuhé palivo. Dom je postavený z kvádra. Základy sú s kameňa. Vchodové dvere a drevené a okná sú s plastovou roletou. Strecha sedlová, strešná krytina - škridla. Na pozemku sú záhrada, ovocné stromy, stodola, studňa. Letná kuchyňa so špajzou cca 15 m2 je sčasti podpivničená. Obec Mártonyi sa nachádza v prekrásnom prostredí pri vodnej nádrži Rakaca, raj pre rybárov - možnosť celoročného chytania rýb. V lete s možnosťou kúpania a člnkovania. V zime korčuľovania. Jazero Rakaca je rekreačná oblasť, kde prebieha rozsiahla investícia pre turizmus z eurofondov. Ďalšie atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci Szendro, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrasy, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát E.  Cena 40.000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MÁRTONYI - PEKNÝ 4 IZBOVÝ RD V KRÁSNEJ LOKALITE B
Exkluzívne iba u nás - MAĎARSKO - Mártonyi. Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový RD, ktorý môže slúžiť na bývanie, ako aj chalupu v pekne obci Mártonyi /50 km od Košic/ pri JAZERE RAKACA. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1444 m2, podlahová plocha domu je 120 m2. Dispozícia : 4 izby, predsieň kuchyňa a kúpeľňa s WC a veľká komora. V zadnej časti domu sa nachádza hospodárska miestnosť, 2 x garáž a veľká stodola. IS: elektrina 240 V, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu s gamatkami aj na tuhé palivo. Dom je postavený z kvádra. Základy sú s kameňa. Vchodové dvere a drevené a okná sú s plastovou roletou. Strecha sedlová, strešná krytina - škridla. Na pozemku sú záhrada, ovocné stromy, stodola, studňa. Letná kuchyňa so špajzou cca 15 m2 je sčasti podpivničená. Obec Mártonyi sa nachádza v prekrásnom prostredí pri vodnej nádrži Rakaca, raj pre rybárov - možnosť celoročného chytania rýb. V lete s možnosťou kúpania a člnkovania. V zime korčuľovania. Jazero Rakaca je rekreačná oblasť, kde prebieha rozsiahla investícia pre turizmus z eurofondov. Ďalšie atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci Szendro, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrasy, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát E.  Cena 39 990 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MÁRTONYI - PEKNÝ 4 IZBOVÝ RD V KRÁSNEJ LOKALITE B
Exkluzívne iba u nás - MAĎARSKO - Mártonyi. Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový RD, ktorý môže slúžiť na bývanie, ako aj chalupu v pekne obci Mártonyi /50 km od Košic/ pri JAZERE RAKACA. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1444 m2, podlahová plocha domu je 120 m2. Dispozícia : 4 izby, predsieň kuchyňa a kúpeľňa s WC a veľká komora. V zadnej časti domu sa nachádza hospodárska miestnosť, 2 x garáž a veľká stodola. IS: elektrina 240 V, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu s gamatkami aj na tuhé palivo. Dom je postavený z kvádra. Základy sú s kameňa. Vchodové dvere a drevené a okná sú s plastovou roletou. Strecha sedlová, strešná krytina - škridla. Na pozemku sú záhrada, ovocné stromy, stodola, studňa. Letná kuchyňa so špajzou cca 15 m2 je sčasti podpivničená. Obec Mártonyi sa nachádza v prekrásnom prostredí pri vodnej nádrži Rakaca, raj pre rybárov - možnosť celoročného chytania rýb. V lete s možnosťou kúpania a člnkovania. V zime korčuľovania. Jazero Rakaca je rekreačná oblasť, kde prebieha rozsiahla investícia pre turizmus z eurofondov. Ďalšie atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci Szendro, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrasy, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát E.  Cena 39 999 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MÁRTONYI - 2 IZBOVÝ RD V KRÁSNEJ LOKALITE BLÍZKO
Exkluzívne iba u nás - MAĎARSKO - Mártonyi. Ponúkame Vám na predaj 2 izbový RD, ktorý môže slúžiť na bývanie, ako aj chalupu v peknej obci Mártonyi /50 km od Košic/ pri JAZERE RAKACA. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1103 m2, podlahová plocha domu je 70 m2. Dispozícia : 2 izby, predsieň, kuchyňa a kúpeľňa s WC a na dvore sa nachádza hospodárska miestnosť. IS: elektrina 240 V, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu s gamatkami. Dom je postavený z kvádra. Základy sú s kameňa. Vchodové dvere a drevené a okná sú s plastovou roletou. Strecha sedlová. Na pozemku je upravená záhrada, ovocné stromy. Obec Mártonyi sa nachádza v prekrásnom prostredí pri vodnej nádrži Rakaca, raj pre rybárov - možnosť celoročného chytania rýb. V lete s možnosťou kúpania a člnkovania. V zime korčuľovania. Jazero Rakaca je rekreačná oblasť, kde prebieha rozsiahla investícia pre turizmus z eurofondov. Ďalšie atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci Szendro, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrasy, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát E.  Cena 30 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MÁRTONYI - PEKNÝ KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZBO
MAĎARSKO - Mártonyi. Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 3 izbový RD v peknej obci Mártonyi pri JAZERE RAKACA vzdialenej 70 km od Košíc, ktorý môže slúžiť na bývanie, ako aj chalupu.  Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 964 m2, podlahová plocha domu je 95 m2. Dispozícia : 3 izby, predsieň, kuchyňa a 2x kúpeľňa s WC a pivnica, studňa. V zadnej časti domu je hospodárska miestnosť a terasa s prístreškom. IS: elektrina 240 V, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu s gamatkami. Dom je postavený z tehál a váľkov. Základy sú z kameňa. Vchodové plastové dvere a okná sú s plastovou roletou. Strecha: nová sedlová, strešná krytina - lakoplastovaný plech. Na dome prebieha rekonštrukcia od roku 2020 dodnes : nové elektrické vedenie, plastové vodovodné trúbky, nová vnútorná a vonkajšia omietka, tapeta, dlažba, plávajúca podlaha, obklady, kuchynská linka, vonkajšie LED osvetlenie. Na dvore je drevený domček na náradie. Nový plot a brána s bráničkou. Celý pozemok je oplotený. Časť oplotenia je drevený plot. Na dvore je položená zámková dlažba. V záhrade sú ovocné stromy. Obec Mártonyi sa nachádza v prekrásnom prostredí pri vodnej nádrži Rakaca, raj pre rybárov - Možnosť celoročného chytania rýb. V lete s možnosťou kúpania a člnkovania, v zime korčuľovania. Jazero Rakaca je rekreačná oblasť, kde prebieha rozsiahla investícia pre turizmus z eurofondov. Ďalšie atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci Szendro, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát E. Dom sa predáva bez zariadenia a nábytku s možnosťou kúpi. Cena 47.000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MÁRTONYI - PEKNÝ KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZBO
MAĎARSKO - Mártonyi. Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 3 izbový RD v peknej obci Mártonyi pri JAZERE RAKACA vzdialenej 70 km od Košíc, ktorý môže slúžiť na bývanie, ako aj chalupu.  Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 964 m2, podlahová plocha domu je 95 m2. Dispozícia : 3 izby, predsieň, kuchyňa a 2x kúpeľňa s WC a pivnica, studňa. V zadnej časti domu je hospodárska miestnosť a terasa s prístreškom. IS: elektrina 240 V, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu s gamatkami. Dom je postavený z tehál a váľkov. Základy sú z kameňa. Vchodové plastové dvere a okná sú s plastovou roletou. Strecha: nová sedlová, strešná krytina - lakoplastovaný plech. Na dome prebieha rekonštrukcia od roku 2020 dodnes : nové elektrické vedenie, plastové vodovodné trúbky, nová vnútorná a vonkajšia omietka, tapeta, dlažba, plávajúca podlaha, obklady, kuchynská linka, vonkajšie LED osvetlenie. Na dvore je drevený domček na náradie. Nový plot a brána s bráničkou. Celý pozemok je oplotený. Časť oplotenia je drevený plot. Na dvore je položená zámková dlažba. V záhrade sú ovocné stromy. Obec Mártonyi sa nachádza v prekrásnom prostredí pri vodnej nádrži Rakaca, raj pre rybárov - Možnosť celoročného chytania rýb. V lete s možnosťou kúpania a člnkovania, v zime korčuľovania. Jazero Rakaca je rekreačná oblasť, kde prebieha rozsiahla investícia pre turizmus z eurofondov. Ďalšie atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci Szendro, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát E. Dom sa predáva bez zariadenia a nábytku s možnosťou kúpi. Cena 46 990 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.