inzercia, predaj, predám, bazár

Mainská mývalia - maine coon - MCO - dospelá mačička

Kategória: Mačky

Dobrý deň prajem. S ťažkým srdcom hľadám domov našej mačacej kráľovnej. Volá sa HONEY bude mať tento rok 13 rokov. HONEY je mačička s rodokmeňom, má už svoj vek no je to stále zdravá mačička. Honey ja čipovaná, má i pas.

Dôvod, prečo jej hľadáme nového majiteľa je ten, že jej zomrel majiteľ u ktorého bývala a u nás si nesadla s ostatnými mačičkami ani mojím malým synom. Skúšali sme to, aby si dožila život u nás. No nemá svoj pokoj, je stále otravovaná mojimi mladšími mačkami. A nerozumie si ani s malými deťmi (vrčí na nich). Proste potrebuje len láskavého človeka ktorý sa jej bude venovať, potrebuje svoj pokoj. Ako každý dôchodca.

Rada by som ju darovala do skúsených rúk, niekomu kto už nejakú mačičku niekedy mal. Honey vyžaduje pokoj, kľudný domov, kde si dožije krásny, mačací dôchodok. Preto by bol najlepší domov tam, kde nie sú malé deti ani iné mladé mačičky, no myslím že s jednou mačkou alebo kocúrom by kľudne mohla byť, no hlavne nech to nie nejaké mladé, divoké mačiatko. Je to naozaj krásna, luxusná mačička a nový domov jej hľadám s ťažkým srdcom. Nie je vôbec konfliktná neublíži, ale stále je nervozna, nepokojná. Honey nemala nikdy nejaké vážne zdravotné problémy, vždy bola v dobrom zdravotnom stave. Dobre sa o ňu starali.

Pre viac info ma prosím najprv kontaktuje mailom, rada zodpoviem na všetky Vaše otázky. Prosím aby mi volali písali len naozaj vážni záujemcovia a nie nejaký špekulanti.

Ďakujem.
Mainská mývalia - maine coon - MCO - dospelá mačička
Podobné inzeráty
Maine coon - mainská mývalia mačka-MCO
Predam len do najlepsich ruk,Mainske mývalie mačiatka,6 mesacne,,,Bicolor mramorované,Otec s PP,10kg,,maminka bez pp,tiez velká,,prve štyri fotky kocurik,ostatne mačička,chovane výlučne v byte,plne socializovane,čistotne,maznave a hrave,vakcinované,odčervovane,z veterinarnym,Preukazom.....LEN VAZNY ZAUJEM...cena 250e............................Bengal ; Savannah Maine Coon Mainská Myvalia ,,Ragdol ,,Britsk,,.Perzska,,Don sfynx
Mačiatko,maine coon,mainská mývalia + nórska lesná
Dobrý deň, Ponúkam na predaj túto mačičku Mačička je hravá,odčervená,zvyknutá na čivavy Papá granulky a je naučená na záchodik Otec je mainská mývalia mačka/maine coon,mama je nórska lesná mačka Mačiatki je narodené 15.12 V prípade záujmu,ma neváhajte kontaktovať
Mainska mývalia mačka, maine coon ,Mainská mývali
Ešté volná 1-mačička a 1-kocúrik.Beriem rezerváciu na krásne mačiatka a kocúrikov Maine Coon.Sú očkované,pravidelne odčervované,s vet.preukazom a malým balíčkom.Volať len vážny záujemci,na sms nereagujem.Volať na tel.č.
Mainská mývalia - maine coon - MCO - mačička NESSIE
Vianočné mačiatko, vianočný zázrak, naša NESSIE. Dobrý deň. Chcela by som Vám predstaviť našu NESSIE. Je to krásna dymová mačička. Narodila sa 12.9.2022. Jej maminka je krásna biela mačička tiež s farebnými očkami a otec je veľký modro-biely kocúr s PP. Naša NESSIE je taký malý zázrak. Dlho bojovala o život, veľmi nechcela papať, málinko priberala aj preto je najmenšia z vrhu no pomaly už dobieha všetkých súrodencov. Bola z vrhu, kde ich bolo 6 a maminka mala naozaj čo robiť. Tešíme sa na Vaše správy. Cena za našu NESSIE bude dohodou. Neviem aká bude veľká, no určite odporúčam kvalitnú stravu a kastráciu aaa najlepšie by bolo aby išla ku nejakému kamarátovi. Pri odchode do nového domova bude niekoľkokrát odčervená, očkovaná a na cestu dostane i nejakú papanicu na ktorú bola zvyknutá + hračky. Poprosím o prvý kontakt najskôr mailom.S predajom mačičky neponáhľam, no naozaj jej hľadám ten naj domov. Majiteľa pre ňu budem poctivo vyberať. Chcem nájsť pre ňu mačacieho otroka, človeka ktorý jej dá prvé aj posledné a ktorý po takejto krásavici túži. Odber mačičky bude možný pred Vianocami - NIE ako vianočný darček ale ako miláčik rodiny na niekoľko veľa rokov. Ďakujeme.
Maine coon .. Mainská myvalia ,čistokrvné mačiatko
Nádherná mačička hľadá nový domov , a úžasnú milujúcu rodinku.. Mačička je čistokrvná, odcervená, očkovaná , má všetky hygienické návyky. Mamina macicky je s papiermi tatino je bez papierov … Mačiatko má veľkú pravdepodobnosť veľkého vzrastu pretože otec aj matka sú naozaj obrovský … Je možnosť poslať viac fotografii a kľudne aj video že mačička je hráva a zdravá .. mačička je naučená na bežný chod domácnosti a dokonca sa aj veľmi rada prituli .. Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť na sume a ak je niekto z ďaleka viem sa prispôsobiť, hlavne nech má ozaj dobrý domov a je mačička čo najmenej stresovaná …❤️❤️????????
Mainska mývalia mačka, maine coon ,Mainská mývali
Predám 2-čistokrvné mačiatka mačičky maine coon.Majú 5-mes.Sú komplet očkované,odčervené,s vet.preukazom.Volať len vážny záujemci na tel.č