inzercia, predaj, predám, bazár

MAJEROVCE - dom na predaj

Kategória: Obchodné priestory

Ponúkame na predaj objekt v obci Majerovce, v okrese Vranov nad Topľou. Nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom a opolotenom pozemku, pôvodne slúžila ako administratívna budova. Tento objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej boli inštalované plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, plávajúce podlahy a dlažby. Nehnuteľnosť je zateplená s plechovou strešnou krytinou. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, pričom na prízemí sa nachádza vstupná chodba, 5 miestností, kuchyňa, komora, kúpeľňa a toaleta. Na vrchnom podlaží, v podkrovnej časti sa nachádza veľká miestnosť - pôvodne zasadačka, 3 menšie miestnosti a toaleta. V dome je vedené plynové ústredné kúrenie, je napojený na elektrickú sieť, verejný vodovod a spoločnú žumpu - pričom je možnosť zľavy zodpovedajúcej vybudovaniu vlastnej žumpy. Celková úžitková plocha je 280 m2, pozemok cca 2 100 m2 - šírka od 34 - 42 m, dĺžka od 54 - 62 m. Nehnuteľnosť je vhodná na podnikateľské účely, vzhľadom na lokalitu a predchádzajúce využitie. Keďže v blízkosti sa nachádza zástavba rodinných domov, bolo by možné po čiastočných úpravách využívať aj na bývanie. V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť ako materská škola, základná škola, predaňa potravín, pošta, zastávka Bus. Výhodou je blízka dostupnosť do mesta vo vzdialenosti 7km.

Video tu: dohodou

V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.

V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie.

Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle .

Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska.

Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)

Počet poschodí: 2
Počet izieb: 9
Dodatok k cene: , možnosť HÚ
Zastavaná plocha: 200m²
Obytná plocha: 280m²
Rozloha pozemku: 2100m²
Úžitková plocha: 280m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: áno
Kanalizácia: žumpa
Vykurovanie: áno
Balkón: nie
Lódžia: nie
Terasa: nie
Pivnica: nie
Garáž: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zateplený objekt: áno
Strecha: po rekonštrukcii
Klimatizácia: áno
Káblová televízia: áno
Predzáhradka: neuvedené
Bezbariérový prístup : nie
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
MAJEROVCE - dom na predaj
Podobné inzeráty
Polyfunkčný objekt – administratívna budova, Majerovce, 5 km
ID: 5051 Ponúkame na predaj polyfunkčný objekt v obci Majerovce, 5 km od Vranova nad Topľou: - je umiestnený v rámci areálu na začiatku obce, pri hlavnej ceste v smere Vranov – Domaša – Stropkov, - poskytuje široké možnosti – napr. bývanie, komerčné využitie, sídlo firmy, administratíva atď. - prízemie cca 180 m2 (5 miestností, kuchyňa, WC, kúpeľňa, chodba) - poschodie cca 80 m2 (3 menšie miestnosti, zasadačka) - k dispozícii všetky inžinierske siete, prináleží k nemu pozemok cca 21 árov (dĺžka 54-62 m, šírka 34-42 m) - možnosť dokúpiť vedľa umiestnenú predajňu stavebnín a skladovaciu halu Zabezpečíme Vám kompletný servis pri vybavení hypotéky – bezplatne, rýchlo a výhodne CENA: 247.000,-EUR + dohoda tel. ,
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ – veľký dom, Nitra, Chrenová – Kvetná
Hľadáte priestory vhodné pre Vaše podnikanie? Prípadne zároveň aj na bývanie? Ponúkam na predaj atraktívny, nadštandardný, jednoposchodový dom, vybudovaný do detailov, v najvyhľadávanejšej lukratívnej lokalite v Nitre – na Starej Chrenovej, ul. Kvetná 9. Úžitková plocha domu je 380,74 m2, zastavaná plocha 276 m2, pozemok má výmeru cca 600 m2. Dispozícia: Pred domom je vlastné parkovisko pre 5 áut a uzavretý dvor s ďalšími parkovacími miestami, za domom je veľká terasa, s bazénom, záhrada s altánkom... Prízemie pozostáva z týchto miestností: – chodba/vstup, 1 veľká miestnosť a 4 menšie miestnosti, každá so samostatným výstupom na dvor, alebo na terasu, sociálna miestnosť (samostatné WC, bidet a sprchový kút, umývadlo a výlevka) a technická miestnosť (kotolňa/práčovňa). Poschodie pozostáva z týchto miestností: – chodba/2 vstupy, 1 samostatná veľká miestnosť, samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou a dvoj umývadlom, 1 veľká miestnosť s KK a 3 menšie miestnosti, 2 menšie skladové priestory a 2 veľké balkóny. Podkrovie – nie je celé pochôdzne. Dom môže slúžiť ako: – budova ako sídlo pre akúkoľvek firmu, spoločnosť, personálnu agentúru, účtovnícku firmu a pod. – budova obchodu a služieb (kancelárske priestory / so skladovými priestormi / predajňa, napr. aj liekov – lekáreň, alebo distribučná spoločnosť / penzión / 2 – 4 ambulancie s čakárňami...) – budova pre školstvo, vzdelávanie a výskum s bytom (na prízemí materská škola / prevádzkareň pre deti od 0,5 do 6 rokov / jasle / detské centrum / dom sociálnych služieb / a na poschodí kancelárie, prípadne 5 izbový byt) – budova určená len na nájomné bývanie (ako rodinný dom, vila s bazénom – na dlhodobý prenájom / dvojgeneračný dom / prípadne ho môžete rozdeliť na viaceré bytové jednotky) Vybavenie domu a technické riešenie sú v najvyššej kvalite. Preto sú mesačné náklady len 128 Eur! Som jediný majiteľ, nehnuteľnosť je bez ťarchy. Cena domu podľa staršieho znaleckého posudku je 504.303 €. Dom sa predáva bez zariadenia – nábytku. Dom bol postavený v rokoch 2002 – 2004, posledná zmena účelu stavby s rekonštrukciou prebehla v roku 2015. Využite túto skvelú ponuku (+ s možnosťou platby čiastočne aj na splátky)! Viac informácií na t. č. .
Predaj, obchodný priestor Hybe, ul. Hlavná - EXKLUZÍVNE HALO
Ponúkame na predaj rodinný dom na Hlavnej ulici v obci Hybe. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 509 m2 a spolu s domom je na pozemku postavená hospodárska budova. Rodinný dom bol v minulosti prispôsobený a využívaný ako predajňa potravín so skladom, preto je aktuálne vhodný na podobný účel alebo na celkovú rekonštrukciu s prestavbou. Nehnuteľnosť aktuálne nemá pozemok, ktorý by sa dal využivať ako záhrada. Po prípadnom odstránení hospodárskej budovy vznikne cca 300 m2 pozemok s výhľadom na Vysoké Tatry. Za hospodárskou budovou sa nachádza potok, čo dotvára ideálne prostredie na relax. Samotný dom aj hospodárska budova sú v pôvodnom stave. Dom je postavený z tehly, hospodárska budova prevažne z kameňa. Strecha je sedlová, nezateplená, pokrytá eternitom. Okná su drevené, krabicové. Kúrenie je ústredné, aktuálne odpojené a nefunkčné. Pre znovuzapojenie prípojného bodu na elektrinu je potrebné nechať urobiť elektrickú skriňu podľa aktuálnych noriem. Rodinný dom je napojený na žumpu ale pred domom sa nachádza kanalizácia dom je možné na ňu napojiť. VÝHODY: Nehnuteľnosť vhodná na podnikanie, sklady alebo rekreáciu po prestavbe, dobrá dostupnosť na diaľnicu, potok na hranici pozemku, výhľad na Vysoké Tatry, Energetická trieda E. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-58242 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Perfektný dom pre malú farmu
Dom na predaj v katastri obce Málaš v okrese Levice. Dom sa nachádza na polosamote (bývalý majer) a rozlohou pozemku a vybavením poskytuje vhodné miesto na farmárčenie, alebo chov koní. Bol postavený v sedemdesiatych rokoch minulého storočia z kvádrov a tehly a k dispozícii sú na prízemí 3 priestranné izby, kuchyňa a kúpelňa s wc. V pivničných priestoroch sú k dispozícii ďalšie miestnosti, ktoré v súčasnosti slúžia ako technické miestnosti (5). A ak by niekto pociťoval málo priestoru na bývanie, pod strechou je možné vytvoriť jednu veľkú izbu tiež. Dom je vykurovaný peletami; voda je k dispozícii z dvoch studní - jedna slúži na napájanie koníkov - (prípojka obecnej vody je k dispozícii) je zohrievaná elektrickým bojlerom; odpady sú zvádzané do veľkej žumpy bez prepadu. Bola začatá rekonštrukcia domu - sú vymené nové plastové okná a exteriérové dvere. Po ukončení úprav bude dom poskytovať príjemné bývanie vo veľkorysom priestore. Na priestrannom dvore, ktorý obklopuje tento dom, sa nachádza ešte jeden pôvodný starý dom, ktorý bol postavený v roku 1960. V súčasnosti slúži ako technický priestor a priestor pre zvieratá, vrátane stajne pre kone, ktoré sú dnes jej obyvateľmi. Pozemok za domom je vhodný na pestovanie rôznych plodín a úrodná pôda, ktorá sa tu nachádza, sľubuje bohatú úrodu. Celý pozemok je oplotený a v prednej časti nový betónový plot poskytuje nerušený život. Obec Málaš má bohatú históriu, siahajúcu do raného stredoveku a nájdete ju 13 km od Želiezoviec; z Nových Zámkov je to 33 km; okresné mesto Levice je vzdialené 27 km; do Podhájskej je 24 km; Štúrovo je vzdialené 36 km a z Bratislavy je potrebné prekonať 150 km; do Budapesti je to 87 km a z Viedne 219 km. Umiestnenie nehnuteľnosti na bývalom majeri, kde sa nachádza cca 6 domov, poskytuje možnosť tráviť život v pokojnom prostredí v prírode, nerušený veľkou premávkou. A vybavenie, resp. súčasné usporiadanie hospodárstva je ako stvorené na farmárčenie s chovom koní, ktoré tu budú mať výborné miesto na život. Obytná plocha: 270 m2 Plocha parcely: 7282 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: nie je zavedený Odpady: žumpa bez prepadu Voda: studňa a vodovod Kúrenie: ústredné-tuhé palivá Konštrukcia objektu: pórobetónová Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: chalupa, objekt na hospodárenie Umiestnenie: po
RODINNÝ DOM VHODNÝ NA PODNIKANIE, STANIČNÁ UL., KOŠICE – JUH
Proximityreal Vám ponúka na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Košíc, na Staničnej ulici. Uvedená lokalita je lukratívna svojou polohou a dobrou dostupnosťou do centra mesta alebo na výjazd z mesta. Dom je situovaný v zástavbe rodinných domov. Nachádza sa na pozemku o výmere 332 m2 a zastavanou plochou 214 m2. Na pozemku je osadený tak, že Vám umožňuje využiť maximálnu možnú voľnú rozlohu pozemku. Pred domom je urobená terasa s trávnatou plochou na príjemný relax. Rodinný dom prešiel kompletnou vonkajšou rekonštrukciou pred rokom, kde bola urobená fasáda, nové zvody vody a strecha. Dom je ohraničený plotom z betónových tvárnic do výšky 2 metrov s elektrickou vstupnou bránou. Je zabezpečený signalizačným zariadením, kamerovým systémom a videovrátnikom. Vnútorná časť bola rekonštruovaná postupne. Jedná sa o dvojpodlažný rodinný dom obdĺžnikového pôdorysu. Dispozične je rozdelený následovne: 1.NP – predsieň, obývačka, izba, schodisko, kuchyňa, technická miestnosť, posilňovňa, kúpelňa, garáž 2.NP – chodba, 5x izba, kúpelňa, 2x loggia Kuchynská linka na prízemí je vybavená zabudovaným plynovým sporákom s elektrickou rúrou, digestorom a nerezovým drezom. V kúpeľni na prízemí je rohová akrylátova vaňa, keramické umývadlo a WC, kúpeľňa na poschodí je vybavená sprchovacím kútom, keramickým umývadlom a toaletou. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Na stropoch sú osadené sadrokartónové podhľady, povrchová úprava stien je zo sadrových omietok. Podlahy v obytných miestnostiach sú laminátové plávajúce, v ostatných miestnostiach je dlažba. Vykurovanie je ústredné – plynovým kotlom. Ohrev teplej vody je zabezpečený kotlom ÚK. Všetky miestnosti v dome, vrátane kúpeľní sú priestranné. V garáží bez problémov zaparkujete 2 autá a uskladnite ďalšie potreby. Dom je plnohodnotne obývateľný. V prípade modernizácie si nevyžaduje vysoké náklady. Z pohľadu vybavenosti sa v blízkosti nachádza materská a základná škola, fakultná nemocnica, kostol, nákupné centrum Astória a zastávky MHD. Nehnuteľnosť je vhodná nielen na bývanie, ale aj ako sídlo firmy. Viac fotografií z daného domu nájdete na stránke Cena je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie a kompletného právneho servisu.
Predám veľký dom na podnikanie, Nitra, Chrenová
Ponúkam na predaj veľký, atraktívny, nadštandardný, architektonicky unikátny, jednoposchodový, do detailov vybudovaný dom, v najvyhľadávanejšej lukratívnej lokalite v Nitre – na Starej Chrenovej, s krásnym výhľadom na Nitriansky hrad. Čaká na nového majiteľa, ktorý si chce užívať výhody bývania v luxusnom dome v meste a zároveň v tichom prostredí – akoby na dedine. Úžitková plocha je 360 m2, zastavaná 276 m2, pozemok má 6 árov. Dispozícia: Pred domom je vlastné parkovisko pre 5 áut a veľký dvor so studňou, za domom je veľká terasa, s bazénom, záhrada... Na prízemí sú 3 vstupy, veľká hala a 4 miestnosti, sociálna miestnosť, samostatné WC, bidet a sprchový kúta a technická miestnosť. Na poschodí sú 2 vstupy, veľká hala s KK a 4 miestnosti, kúpeľňa s rohovou vaňou a dvoj umývadlom, samostatné WC, špajza, šatník, 2 veľké balkóny. Dom môže slúžiť (už bol v minulosti skolaudovaný/užívaný!) ako: 1/ Budova obchodu a služieb – kancelárske priestory / predajňa (napr. aj liekov! – lekáreň, distribučná spoločnosť) so skladovými priestormi / penzión / 2 – 4 ambulancie s čakárňami... možno aj s veľkým bytom na poschodí. 2/ Budova pre školstvo, na vzdelávanie a výskum s bytom – na prízemí materská škola / prevádzkareň pre deti od 0,5 do 6 rokov / jasle / detské centrum / dom sociálnych služieb... prípadne na poschodí 5 izbový byt. 3/ Rodinný dom – dvojgeneračný / prípadne ho môžete rozdeliť na 2 – 3 bytové jednotky. Vybavenie domu a technické riešenia stavby (od základov až po strechu) sú v najvyššej kvalite. Preto sú mesačné náklady len 128 Eur!!! Som jediný majiteľ, nehnuteľnosť je bez ťarchy. Dom sa predáva bez zariadenia – nábytku. Dom bol postavený v rokoch 2002 – 2004, posledná zmena účelu stavby s rekonštrukciou prebehla v roku 2015. Samotná stavba stála 400 tisíc Eur bez DPH a takýto pozemok kúpite v tejto lokalite minimálne za sto tisíc. Cena domu podľa znaleckého posudku bola 504.303 Eur! Využite túto skvelú ponuku (+ s možnosťou platby čiastočne aj na splátky)!