inzercia, predaj, predám, bazár

Makita sáčky

Kategória: Vysávače/Fúkače

Predam sacky do vysavaca makita su balene po 3ks balenie, cena 5e bal
Makita sáčky
Podobné inzeráty
Akumulátorový vysávač MAKITA DVC560Z
Predám akumulátorový vysávač Makita DVC560Z. Vysávač je nový nikdy nebol použitý, je v originál balení so zárukou. Je napájaný 2x 18V akumulátorom (akumulátory nie su súčasťou balenia) Pošlem ja na dobierku. Príslušenstvo a podrobnejšie info tu:
Vysávač Makita DVC660Z
Predám akumulátorový vysávač Makita DVC660Z. Vysávač je nový nikdy nebol použitý, je v originál balení so zárukou. Je napájaný 2x 18V akumulátorom (akumulátory nie su súčasťou balenia) Pošlem ja na dobierku. Príslušenstvo a podrobnejšie info tu:
AKU vysávač MAKITA
Predám AKU vysávač makita DVC155LZX2. Vysávač je nový, nebol nikdy použitý + plná 2r záruka. Pošlem aj na dobierku. Bližšie info a parametre tu :
ROWENTA vysavac, WB406140, sáčky do vysávača 4ks.
Dobry den. Predam tieto univerzalne sacky WB406140 do vysavaca ROWENTA. Cena: 3,90 € (cena je za komplet cele balenie 4ks.) Poprosim len sms iba na toto cislo: , zavolam naspät nakolko po uverejneni inzeratu vyvolavaju vselijake reklamy. Dakujem.
Sáčky do vysávača
Predám nové antibakteriálne sáčky do vysávača Zelmer. Jedno balenie (4ks+filter) celé, jedno balenie ostali 2ks + filter. Dohromady teda 6ks + 2 filtre. Cena za všetko.
Karcher sacky do vysavaca
Predám sáčky do vysávača Karcher BV 5. 1 balenie = 10ks za 10€ Celkom 10 balení v ponuke