inzercia, predaj, predám, bazár

Mala otvorena skrinka drevo sklo vysuvacia policka

Kategória: Skrine

Predam tuto malu skrinku z dreva (nie drevotrieska), so sklenenou polickou navrchu a drevenou vysuvacou polickou s nastavitelnou vyskou. Skrinka je na kolieskach.

Predavam 2 kusy - aj zvlast.

Cena uvedena za jeden kus.
Mala otvorena skrinka drevo sklo vysuvacia policka
Podobné inzeráty
Univerzálna nábytková zostava.
Predám nábytkovú zostavu čerešňovej farby (fólia) v celku alebo viac kusov naraz (preferujem v celku) pozostávajúcu z nasledovných položiek: a) veľká skriňa s tromi dvierkami a zrkadlom v strede (v rozobranom stave) – 60 €, b) pracovný stôl – 25 €, c) šuflíky na kolieskach (3 šuflíky) – 10 €, d) 1 ks vysoká polička so sklenenými dvierkami – 50 €, e) 1 ks vysoká polička bez dvierok – 30 €, f) 2 ks nízka polička so sklenenými dvierkami – 35 €/ks, g) 2 ks nízka polička bez dvierok – 20 €/ks, h) komoda - 30 €. V prípade kúpy celej zostavy naraz sa uplatní zľavnená cena 260,-€ za všetko. Dohoda o cene možná. Osobný odber v Bratislave – Novom Meste. Pozri aj iné moje inzeráty.
Predám skrine
Predám 3 skrinky dekor dub san remo 1. skrinka: rozmer 38x33,5x110 (šxhxv) /výška bez nožičiek/ dvierka nie sú na fotke, ale sú k dispozicií na spätné namontovanie, poličky sú drevené 2. skrinka rozmer 38x33,5x110 (šxhxv) /výška bez nožičiek/ presklené dvierka, sklenené poličky 3.skrinka 76,5x33x,5x110 (šxhxv) /výška bez nožičiek/ ľavá strana sú dvierka presklené, pravá strana sú klasické dvierka drevené, za presklenými dvierkami sú sklenené poličky, inak sú drevené Poškodenia: 1. skrinka = 4 diery v chrbte doplnené pre potiahnutie káblov; dvierka majú po bokoch odlúpenú pásku dekorovaciu 2. skrinka = poškodená dekorovacia páska na dvierkach 3. skrinka = poškodená dekorovacia páska na dvierka; 2 diery na chrbte v horných rohoch pre uchytenie na stene pôvodne Cena:zdarma Len osobný odber!
Nábytok do detskej izby
Predám nábytok do detskej izby v nasledovnej zostave: závesná skrinka 120x30x44 cm, písací stolík 120x55x73cm, skrinka na kolieskach 70x45x44cm, komoda 90x34x74cm, skrinka rohová 34x98x98x34cm a výška 199cm, skrinka úzka policová 52x34x199cm, skrinka úzka s dvierkami 52x34x199cm. Farba svetlé drevo, dvierka v kombinácii žltá a hnedá, detské úchytky. Cena 100€ + vlastný odvoz, dohoda možná.
Skrinka so 4 zásuvkami.
Masívna skrinka má 4 priestranné zásuvky , vďaka ktorým malá skrinka nájde uplatnenie v každej miestnosti domu . Na uschovanie prádla či bielizne poslúži ako skrinka do spálne , rovnako aj v obývačke či v predsieni . Úzkym prevedením vynikne aj ako skrinka do detskej izby aj na uloženie hračiek . Výška – 76,5 cm , šírka – 40,5 cm , hĺbka – 34 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
detská /študentská izba
Predám kompletný nábytok do detskej izby, ktorá je zoskladaná z dvoch verzií zostáv v bledej javorovej farbe. Uprednostním kúpu všetkých kusov spolu, ale pripúšťam možnosť kúpiť zvlášť jednotlivé zostavy. 1. zostava: skriňa, skrinka a písací stolík v prevedení javor a terakota skriňa - výška 197 cm, šírka 80 cm, hĺbka 60 cm skrinka menšia - výška 92 cm, šírka 80 cm, hĺbka 40 cm písací stolík - výška 57 cm /z toho výška vysúvacej poličky 15 cm, šírka 120 cm /z toho šírka úložného priestoru 40 cm 2. zostava: posteľ a polička v prevedení javor posteľ vrátane roštu bez matraca - dĺžka 216 cm, výška 33 cm /výška čela postele 79 cm polička na stenu šírka 52 cm, hĺbka28 cm, hrúbka 3 cm Súčasťou nábytku je aj rotačná ortopedická polohovateľná stolička. Nábytok je vo veľmi zachovalom stave, po jednej dcérke. Na stolíku je mierne oškretý po kontakte so stoličkou, viď foto. V skrinkách sú menené šuflíky, za kvalitnejšie, pevnejšie, samozatváracie s dojazdom (tie pôvodné oškierali skrinky zvonku). Posteľ predávame bez matraca. Na posteľ potrebujete matrac 200 x 90 cm. Pri kúpe nábytku vcelku je cena 220 €. Darujem k nemu obliečky, drevenú garnižu, žlté záclony, poskladané puzzle, plyšové hračky, 2 staré bicykle a iné veci podľa záujmu. V prípade záujmu pošlem foto mailom, viac sa mi do inzerátu nezmestilo. Pri kúpe jednotlivých zostáv: 1. zostava 110 €, 2. zostava 110 €, stolička 20 €.
detská /študentská izba
Predám kompletný nábytok do detskej izby, ktorá je zoskladaná z dvoch verzií zostáv v bledej javorovej farbe. Uprednostním kúpu všetkých kusov spolu, ale pripúšťam možnosť kúpiť zvlášť jednotlivé zostavy. 1. zostava: skriňa, skrinka a písací stolík v prevedení javor a terakota skriňa - výška 197 cm, šírka 80 cm, hĺbka 60 cm skrinka menšia - výška 92 cm, šírka 80 cm, hĺbka 40 cm písací stolík - výška 57 cm /z toho výška vysúvacej poličky 15 cm, šírka 120 cm /z toho šírka úložného priestoru 40 cm 2. zostava: posteľ a polička v prevedení javor posteľ vrátane roštu bez matraca - dĺžka 216 cm, výška 33 cm /výška čela postele 79 cm polička na stenu šírka 52 cm, hĺbka28 cm, hrúbka 3 cm Súčasťou nábytku je aj rotačná ortopedická polohovateľná stolička. Nábytok je vo veľmi zachovalom stave, po jednej dcérke. Na stolíku je mierne oškretý po kontakte so stoličkou, viď foto. V skrinkách sú menené šuflíky, za kvalitnejšie, pevnejšie, samozatváracie s dojazdom (tie pôvodné oškierali skrinky zvonku). Posteľ predávame bez matraca. Na posteľ potrebujete matrac 200 x 90 cm. Pri kúpe nábytku vcelku je cena 220 €. Darujem k nemu obliečky, drevenú garnižu, žlté záclony, poskladané puzzle, plyšové hračky, koreničky, detské taniere, balík dievčenského oblečenia, 2 staré bicykle a iné veci podľa záujmu. V prípade záujmu pošlem foto mailom, viac sa mi do inzerátu nezmestilo. Pri kúpe jednotlivých zostáv: 1. zostava 110 €, 2. zostava 110 €, stolička 20 €.