inzercia, predaj, predám, bazár

Malá prenosná kamera

Kategória: Ostatné audio video

Lacno predám malú prenosnú kameru SAMSUNG - s taškou, aj nabíjačkou
Malá prenosná kamera
Podobné inzeráty
Nová externá domáca kamera na doma, garáž, chatu...
k dispozícii mam 3 nové zabalené balenia kamier, ihnď k odberu kamera na stráženie majetku a aby ste mali prehľad čo sa deje u vás doma keď tam nie ste Skontrolujte svoj domov takmer odkiaľkoľvek pomocou kamery. Jednoducho vytiahnite telefón alebo tablet, aby ste mali stále dohľad nad vašim domovom, kdekoľvek budete pripojení k internetu. Kamera je napájaná zdrojom a tak ponúka živý prenos 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Alebo dostávajte upozornenia na vaše mobilné zariadenie v momente, keď kamera zachytí pohyb a pozrite si video vo vysokom Full HD rozlíšení 1080p. - 24/7 živý video prenos: kamera pracuje cez bezdrôtovú Wi-Fi sieť vášho domu, takže máte prístup k živým aj zaznamenaným záznamom priamo z mobilnej aplikácie na vašom mobilnom zariadení (telefón alebo tablet s iOS 8 a novšie alebo Androidom 4.1 a novšie ). - Jednoduché nastavenie: kameru jednoducho zapojte do elektriny a nastavte pomocou aplikácie v telefóne. Kameru môžete jednoducho umiestniť na stôl alebo ju namontovať na stenu. - Upozornenie na telefóne: ak zapnete detekciu pohybu, kamera vám pri zaznamenaní pohybu pošle upozornenie na vaše mobilné zariadenie. - Nočné videnie: kamera umožňuje nočné videnie vďaka 6 LED svetlám a 2 IR LED, ktoré vám sprostredkujú jasný obraz aj za šera alebo v tme (účinnosť na 20 metrov). - Zvuk: 2-pásmový záznam zvuku vám dovolí komunikovať s rodinnými príslušníkmi alebo priateľmi. - Široký záber s uhlopriečkou 95 stupňov vám sprostredkuje široký obraz miestnosti, zatiaľ čo zoom umožňuje priblížiť sa k dianiu v prípade potreby. - Kamera vám vďaka krytiu IP66 umožní prevádzku za každého počasia, je totiž úplne odolná voči dažďu, prachu a odolá aj teplotám od -20°C do +55°C. - Vvďaka motorizovanému podstavcu môžete kamerou otáčať ako horizontálne, tak vertikálne. V Smart Life aplikácii môžete otáčania ovládať gestami do strán, podľa toho kam chcete, aby kamera smerovala. - Krištáľovo čistý záznam: snímač CMOS fotoaparátu zaznamenáva v rozlíšení Full HD 1080p, takže máte skvelý pohľad na to, čo sa deje vo vašom dome.
Xiaomi IMILAB EC5 + 32gb karta
Predám Xiaomi IMILAB EC5 – 2K otočná vonkajšia bezpečnostná kamera,Krištáľovo čisté snímky 2K/3MP inteligentnou vonkajšou bezpečnostnou kamerou Xiaomi IMILAB EC5 budete mať vždy prehľad o tom, čo sa deje okolo vášho domu, nech ste kdekoľvek! Vonkajšia kamera Xiaomi IMILAB EC5 dokážemonitorovať a doh liadať na váš dom, garáž a záhradu, aj keď nie ste doma. Kamera má niekoľko funkcií, ktoré určite využijete a budete s ňou spokojní. Medzi jej prednosti určite patrí vysoké rozlíšenie, detekcia narušenia, farebné nočné videnie,zasie­lanie notifikácií cez aplikácie v mobilnom telefóne a tablete a v neposlednom rade certifikáciaIP66. Kamera má však aj mnoho ďalších funkcií, ktoré určite využijete k vašej spokojnosti. Vodotesná konštrukcia Kamera je určená na vonkajšie použitie. Preto je už navrhnutá a vyrobená tak, aby spĺňala normu krytia IP66, takže ju môžete používať na miestach, ktoré sú vystavené slnku a dažďu. 360° sledovanie človeka Inteligentné osvetlenie Farebné nočné videnie Zisťovanie kľúčových oblastí Rýchle oznámenie Inteligentná siréna Pripojenie Wi-Fi a LAN Viacero možností ukladania dát – cloudové úložisko a miestna karta MicroSD (až 256 GB) Kompresia videa H.265/H.264 Vodotesnosť IP66 Prispôsobenie sa akémukoľvek miestu,Kamera imilab EC5 s rozlíšením 2K/3MP a 360° sledovaním pomôže ochrániť každý kút vášho domova.Vďaka detekcii kľúčových oblastí môžete nastaviť zónu, ktorá chcete sledovať, a dostávať len upozornenia z vyznačených oblastí. Kamera imilab EC5 je tiež vybavená 100 dB sirénou na odradenie zlodejov.Kamera imilab EC5 dokáže rýchlo a presne sledovať a zaznamenávať osoby. Na druhej strane ide o kameru s čipom, ktorá má detekciu pohybu, takže môžete sledovať kohokoľvek, kto je v záhrade, a vždy ho mať v zábere. Na druhej strane si môžete nakonfigurovať oblasť detekcie, ktorá vám bude posielať upozornenia len vtedy, keď sa v nej niekto nachádza.Parametre Názov Kamera IMILAB EC5 Model CMSXJ55A Napájanie 12V==1A Rozlíšenie 2304 x 1296 px Teplota prostredia -30℃~60℃ Rozmery 139 x 128 x 135 mm Váha 630g Clona F 2.1 IP krytie IP66 Pripojenie Wi-Fi 2,4 GHz Káblové pripojenie Zvuk Vstavaný mikrofón/reproduktor Obojsmerný zvuk Otáčanie kamery horizontálne o 350° a vertikálne o 100°
Malá wifi ip kamera
Predám malú wifi kameru s nočným videním a detekciou pohybu. Kamera sa pripojí na wifi sieť a cez aplikáciu v mobilnom telefóne môžete naživo sledovať obraz aj zvuk z akokoľvek vzdialeného miesta cez pripojenie na internet. Vhodná aj ako skrytá kamera. Ku kamere je mobilná aplikácia kompatibilná s Android aj iOS. Aplikácia vám umožňuje sledovať obraz aj zvuk naživo, spustiť nahrávanie, vytvárať fotografie, prezerať si nahraté súbory, zapnúť detekciu pohybu a rôzne ďalšie nastavenia. Pri zapnutom režime detekcie pohybu, začne kamera nahrávať video po spozorovaní pohybu. Zároveň vám príde hlásenie o pohybe do mobilnej aplikácie a vytvorí sa fotografia o pohybe. Kamera je malá, nenápadná, ľahko sa ukryje kamkoľvek. Kamera má na zadnej strane magnet vďaka ktorému je možné kameru umiestniť na kovové plochy. Ku kamere je aj držiak otáčatelný o 360 stupňov. Nahrávanie je možné na pamäťovú kartu alebo na úložisko cloud. - Vstavaná nabíjatelná batéria - Širokouhlý objektív: 150 stupňov - Nočné videnie - Detekcia pohybu. cena 9 €.
Wifi kamera outdoor Laxihub W1
Predam tuto cisto novu nepouzitu WiFi bezpecnostnu kameru so vstavanou bateriou. Popis: Vonkajšia bezdrôtová bezpečnostná kamera Laxihub W1. 1080P Full HD s dokonalým nočným videním Kamera W1 zachytáva krištáľovo čisté zábery v rozlíšení Full HD 1080p so širokým uhlom záberu 165°. Vstavaný infračervený snímač podporuje čistý záznam a streamovanie pri slabom osvetlení, takže GO1 je váš 24-hodinový strážca bez ohľadu na deň alebo noc. Kamera W1 je 100 % bezdrôtová kamera bez potreby napájacích káblov alebo pripojenia k sieti Ethernet či internetu. Vďaka magnetickému nástennému držiaku a kovovému stojanu možno zariadenie GO1 ľahko nainštalovať za niekoľko minút. Dobíjateľná batéria a dlhý pohotovostný čas GO1 Wi-Fi je napájaný výkonnými nabíjateľnými batériami (spolu 6700 mAh), ktoré vydržia 2–5 mesiacov pri 10–20 spusteniach denne (pri prvom použití batérie úplne nabite). Smerový zvuk a IP.vodotesný Mikrofón a reproduktor vám ponúkajú plynulú a stabilnú komunikáciu prostredníctvom aplikácie Arenti. Vďaka odolnej a dlhotrvajúcej vodotesnej konštrukcii vydrží vonkajšia kamera GO1 dlhé roky aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Chytrá bezpečnostná kamera pre domácnosť. Kamera W1 odošle upozornenie do telefónu a zaznamená 10–30-sekundový videoklip, ktorý je dlhší ako u väčšiny ostatných kamier na trhu, takže pri detekcii pohybu alebo zvuku môžete vidieť celú udalosť. Detekcia pomocou umelej inteligencie znižuje počet falošných poplachov spôsobených hmyzom, dažďom alebo snehom. Alexa vám umožňuje monitorovať domácnosť z pohodlia pohovky. Funkcie: 1080p Full HD: dokonalé nočné videnie Bezdrôtové pripojenie: jednoduchá inštalácia a používanie Nabíjateľná batéria: 180 dní v pohotovostnom režime Obojsmerný zvuk: vylepšený hlasový systém Detekcia pohybu a zvuku: upozornenie a záznam súčasne Technické parametre: hmotnosť: 190 g Rozlíšenie: 1080P, farebný snímač CMOS 1/2,9'' Batéria: 2 nabíjateľné PC batérie (spolu 6700 mAh) kompresia: 1: H.264 Infračervená LED dióda: 10 metrov zvukové rozhranie: zabudovaný mikrofón a reproduktor Vodotesnosť: IP65 Možnosti ukladania: karta SD (max. 128G), cloudové úložisko Inteligentná detekcia pohybu, podpora PIR Bezdrôtové pripojenie: 2,4G Wi-Fi (nepodporuje 5GHz Wi-Fi) podporovaný operačný systém telefónu: iOS a Android Prevádzková teplota: –4℉ až 122℉(-20 °C až 50 °C)
Mini HD wifi kamera
Predám mini HD wifi kameru s nočným videním a detekciou pohybu. Kamera sa pripojí na wifi sieť a cez aplikáciu v mobilnom telefóne môžete naživo sledovať obraz aj zvuk z akokoľvek vzdialeného miesta cez pripojenie na internet. Vhodná aj ako skrytá kamera. Ku kamere je mobilná aplikácia kompatibilná s Android aj iOS. Aplikácia vám umožňuje sledovať obraz aj zvuk naživo, spustiť nahrávanie, vytvárať fotografie, prezerať si nahraté súbory, zapnúť detekciu pohybu a rôzne ďalšie nastavenia. Pri zapnutom režime detekcie pohybu, začne kamera nahrávať video po spozorovaní pohybu. Zároveň vám príde hlásenie o pohybe do mobilnej aplikácie a vytvorí sa fotografia o pohybe. Kamera je malá, nenápadná, ľahko sa ukryje kamkoľvek. Kamera má na zadnej strane magnet vďaka ktorému je možné kameru umiestniť na kovové plochy. Ku kamere je aj držiak otáčatelný o 360 stupňov. Nahrávanie je možné na pamäťovú kartu alebo na úložisko cloud. - Vstavaná nabíjatelná batéria - Širokouhlý objektív: 150 stupňov - Nočné videnie - Detekcia pohybu. cena 5 €.
Nástenná Wifi IP kamera.
Nástenná wifi kamera s silným led svetlom. Môže fungovat ako reflektor s cidlom pohybu a kamera,kamera pracuje s aplikaciou V380Pro ktorá je zdarma dostupná pre Android aj iOS.Kameru jednoducho sparujete s vasim Smart telefonom a mozte sledovať co kamera vidi kdekolvek ste a mate pristup na internet.Ma obojstranné audio, čiže môžete aj počúvať čo sa v okolí kamery deje,popripade zakričať na narusitelov.Kamera ma aj slot na micro sd kartu a dokáže vytvárať aj zaznam obrazu a zvuku. V baleni je kamera a zdroj.Osobny odber Liptovský Trnovec alebo poštou.