inzercia, predaj, predám, bazár

maličká

Kategória: Mačky

Ponúkam na adopciu mačiatko (nar. cca 7.7.2022), šťastná 7! ;)
Volám ju Bábika, lebo vo veku 5 mes. je maličká ako 3-mesačná. V dospelosti to bude malá mačička, ale zavalitejšia, s malými uškami, tenkým chvostíkom a mäkkým telíčkom, ako taká malá medvedica :)

Bábika pochádza z kolónie mačiek, ktorú denne prikrmujeme a dali sme všetkých kastrovať. Ona sa mi vždy nechala pohladiť a nebola plachá ako ostatní, preto jej pobyt vonku nebol pre ňu bezpečný. Vyvrcholilo to tým, že sa 2x nechala omylom zamknúť do garáže, kde bola 4 dni o hlade a smäde...nepatrí medzi skúsené tuláčky s vycibreným pudom sebazáchovy. Patrí do mäkkej postele k svojim ľuďom, do tepla, k hračkám a plnej miske kvalitného jedla! :)

Bábika je vzorné mačiatko, ktoré sa rado zahrá s ostatnými mačkami, ale vystačí si aj sama - svoju obľúbenú udicu si nosí v papuľke a hrá sa s rôznymi myškami a loptičkami. Občas nejakú hračku utopí v miske s vodou :D
Potrebuje si dobehnúť na ulici stratené detstvo, kedy jedinou jej zábavou bolo zháňanie potravy a neustála ostražitosť (ktorá napokon zlyhala).
Táto hebká malá čierna guľôčka je vhodná aj k inej mačke, ale ak sa jej budú ľudia dostatočne venovať, zvládne to aj ako mačací jedináčik. Tiež vhodná k (rozumným) deťom. Je nebojácna, veľmi spoločenská, zvedavá, hravá a tiež vzorná - wc používa na 1*, škrabadlo a hračky tiež. Nevyhľadáva vysoké miesta, nie je to majsterka skokov, určite nebude často skákať na stôl alebo kuch. linku.

Bábika je odčervená, fiv/felv negatívna, bude zaočkovaná, začipovaná a kastrovaná (možno dokončiť v novom domove).
Adopčná zmluva so symbolickým poplatkom (40€).
Len interiér, je príliš dôverčivá na potulky po záhradách, ľahko by sa jej niečo stalo (ako v minulosti). Okno treba mať pri chove mačky zabezpečené sieťkou (proti pádu/strate).
Nezáväzná návšteva vítaná!
Bratislava - Vrakuňa

Kontakt:
ABY SME PREDIŠLI SPAMOVÝM TELEFONÁTOM, NAMIESTO VOLANIA PÍŠTE PROSÍM.
whatsapp:
messenger: Sandra Sendi Kabátová
e-mail: sendi.coco@
maličká
Podobné inzeráty
Hľadám nový domov pre kocúrika
Súrne hľadám nový milujúci domov pre môjho kocúrika. Olivera som si adoptovala pred tromi rokmi pred Vianocami, odvtedy bol mojím najlepším kamošom. Bohužiaľ zo zdravotných dôvodov (zhoršená alergia) si ho nemôžem dlhšie nechať. Oliver bude mať v apríli 2023 štyri roky. Je to úžasné stvorenie, maznadlo, izbový-posteľný kocúr, takže ak chcete po práci relaxovať pod vibračným šesťkilovým výhrevným vankúšikom, neváhajte. Oliver je trošku stresák a z nejakého dôvodu má od malička strach z malých neposedných detí, preto je vhodný skôr do menších, kľudných rodín s odrastenými deťmi alebo k niekomu, komu chýba spoločnosť. Ideálne ak nemáte žiadne iné zvieratko, najmä psíkov, tých sa tiež trochu bojí, ale možno by si zvykol. Ako mačiatko mal zlomenú prednú labku, ktorá sa mu poriadne nezrástla, preto v pomalom režime vidno, že kríva, pri šprintoch a skákaní si však tento hendikep ani nevšimnete, labku aktívne používa, preto mu ju neamputovali. Nie je naučený na vonku, má slabší pud sebazáchovy, preto by som bola radšej keby ostal dnu v byte alebo v dome. Ak ho budete ľúbiť, dá vám všetku lásku, čo má a je jej ozaj veľa. ❤️ Viac foto a zopár krátkych videí s týmto okatým fešákom nájdete na mojom instagrame @ PS: Tento kocúr vie aj aportovať, nudiť sa s ním nebudete. Darujem aj s príslušenstvom a zásobou jeho obľúbeného krmiva na začiatok. Prosím nevolať. Len správy, ozvem sa. Kľudne píšte aj cez whatsapp/telegram.
Britské mačiatka s PP /mramor/
Chovateľská stanica McGonagall Cat, SK... ponúka na predaj mačiatka s PP /Britská krátkosrstá čiernozlatá a čiernostrieborná mramorovaná so zelenými očami/ EMS kód: BSH ns 22 64 a BSH ny 2264. Mačiatka sú po skvelých rodičoch/import zo zahraničia/ s úžasnou povahou, zdravotne a geneticky testovaní, pod riadnym veterinárnym dozorom. Sme malá rodinná chovateľská stanica s uzavretým chovom. U nás sú mačiatka vymojkané už od malička, vyrastajú v rodinnom prostredí a venujeme im maximum starostlivosti i pozornosti. Mačiatka sa narodili 13.8.2022 a k odberu sú od 5.11.2022/12 týždňov/ sú 3x odčervené, 2x zaočkované, čipované a plne socializované. Samozrejmosťou je kúpnopredajná zmluva, preukaz pôvodu mačaťa a výbavička do nového domova. Celý priebeh ako rastú vaši budúci maznáčikovia, ich a fotky rodičov viete sledovať na stránke fb: facebook andrea.hornakova.5036 Voľný je ešte jeden strieborný chlapec a jeden zlatý chlapec. Ostatné mačiatka sú už predané. Na posledných fotkách sú rodičia. MAČIATKA SÚ PREDÁVANÉ S RODOKMEŇOM
Mačička a kocúrik
Ponúkam mačičku a kocúrika, vek 7 týždňov. Pre niekoho, kto si chce mačiatko odchovať od malička a vie sa oň postarať. Zavolajte (8.00-24.00) alebo napíšte mail. nie SMS. Za veter. poplatok 5€.
Ragdoll
Z rodinných dôvodov hľadám našim Ragdolkam nový milujúci domov..IBA SPOLU nakoľko ich nebudem rozdeľovať ,vyrastajú spolu od malička, sú na seba naučené..Keďže ich dávam v salóne strihať v letnom obdobi na fotkách majú aj kratšiu srsť z leta aj fotky aktuálne s dlhou dorastenou srsťou..Zbytočne nebudem rozpisovať všetko, všetky info dám v správe.Hľadám rodinu,ktorá mi ,,padne do oka" a budem mat z nej dobrý pocit.. Hlúpe komentáre,aby som ich darovala,nemám energiu vysvetľovať,že za obe macicky sme dali skoro 900€ tiež nám ich nikto nedaroval a poctivo sme si ich kúpili.Samozrejme nakoľko mi ide hlavne o to,aby sa dostali do správnej a milujucej rodiny sa chcem s rodinou dohodnúť na symbolickej cene 100€ za obe mačičky.. Mačičky sú pravidelne odcervovane,očkované,s veterinárnym preukazom o 100% zdravotnom stave,čistokrvné. Neskutočne dobrou povahou, veľmi múdre a učenlive,zvyknuté na malé deti.Prosím písať spravu.Ďakujem
Darujem mačičku
Darujem mačičku ktorú vyhodili z bytu na ulicu , bola naučená byť od malička v byte a vonku to nepozná , boji sa . Je veľmi mila , prítulná a hravá, stále by chcela byť na rukách . Hľadám pre ňu dobrú rodinu ktorá ju bude mat vo vnútri a s láskou sa o ňu postará . A samozrejme ju znova nevyhodí . Zatiaľ sa o ňu starám ja je v bytovke vo vchode a tu ju chováme , prespáva tu . Je naučená na mačací záchod ktorý samozrejme si môže odniesť so sebou do novej rodiny . Nachádza sa vo veľkom Krtíši
Darujeme mačiatka
Volný už len kocúrik v pravo na spoločnej foto! Darujeme 2 skoro trojmesačných kocúrikov. Mačiatka sú narodené 11. augusta 2022. Kocúriky sú hravé, veľmi prítulné. Od malička boli nosené na rukách a mali plno pozornosti, neškriabu a neboja sa. Sú naučené aj na mačací záchodík, zvyknuté na psov aj na škrabadlo. Vyrastali na dvore ale často bývali v uzavretej terase, byť v byte by pre nich nebol problém. Ich mamina je veľmi prítulná mačka so skvelými loveckými schopnosťami. Mačiatka darujeme lebo si ich bohužiaľ nemôžeme nechať. Darujeme len do dobrých a milujúcich rúk. V prípade vážneho záujmu vieme mačiatka aj doviezť. Bližšie info alebo fotky mailom alebo tč.