inzercia, predaj, predám, bazár

Malm rám postele 90x200

Kategória: Postele

rám postele Malm Ikea 90x200, 1ks šuflik pod posteľ,
bez roštu a matraca, bez poškodenia, ako nové.
cena za 1ks rám 80,- (povodna cena 149,-),
cena za 1ks šuflik 20,- (PC 35,-)
Malm rám postele 90x200
Podobné inzeráty
Ikea Malm posteľ 160 cm s vysúvacím čelom - nočný stolík
Predám rám postele Ikea Malm dýha dub aj s nočným stolíkom, ktorý je integrovaný v čele postele. Popis postele je tu: Obrázky samotnej postele sú moje fotky (skutočnosť) + obrázky čela a kompletnej postele, sú z internetu, lebo čelo máme z dôvodu obmezedného priestoru schované za sedačkou. Šírka postele (matraca) je 160 cm. Čelo postele má malé poškodenie (dierku), viď foto. Predávam len ako zostavu, t.j. posteľ aj s čelom. Posteľ je v rozobratom stave, čelo je zostavené. Matrac nie je súčasťou predaja.
Predám posteľ MALM ( Ikea ) 2 ks
Predám 2 ks postle MALM 90x200 z Ikea. Postele sú nové, spalo sa na nich 3 noci (vymenili sme za jednu dvojposteľ MALM) Cena za ks : 100€ ( cena novej 119€)
Predám posteľ MALM 90x200
Predám posteľ MALM IKEA 90x200 CM komplet posteľ s roštom úložný priestor a matrac ako nová! Malo používaná! 100% stav komplet v tejto výbave stojí vyše 300eur závisí od matraca. Predám komplet za 200eur! Odkaz na stránku=
Posteľ MALM + nočné stolíky IKEA
Predám IKEA rám postele série MALM spolu s nočnými stolíkmi. Predávam čisto rám, bez matracov a roštu. Rozmer postele: 160x200 Cena 200€ Osobný odber v Bratislave. Link na postel:
IKEA HEMNES Rám postele, čierny /Luröy, 90x200 cm
Predám IKEA HEMNES Rám postele, čierny /Luröy, 90x200 cm. Rošt je zahrnutý v cene. Fotografie na požiadanie. Udržateľná krása z udržateľne ťaženého dreva, odolného a obnoviteľného materiálu, ktorý každým ďalším rokom nadobúda osobitý vzhľad. Kombinujte s ďalším nábytkom zo série HEMNES. Informácie o výrobku Odolný rám z masívnej borovice má prirodzené variácie v zrnitosti, farbe, textúre, takže každý kúsok vyzerá jedinečne. Je morený a lakovaný, vďaka čomu je odolnejší a starostlivosť je jednoduchá. Vďaka vysokému čelu sa na posteli sa pohodlne sedí. Stačí si za seba oprieť vankúš, a získate príjemnú polohu na čítanie či sledovanie televízie. Nádherné remeslo. Prečo ho neumiestniť priamo do stredu miestnosti? Pod posteľou je dosť miesta na úložné škatule. Môžete si do nich odkladať posteľnú bielizeň. Vďaka vysokému čelu pri nohách postele sa viac nemusíte obávať, že vám počas spánku bude padať paplón na zem. Vďaka nastaviteľným bočniciam môžte použiť matrace rôznej hrúbky. 17 lamiel z lepeného dreva sa prispôsobuje hmotnosti tela a zvyšuje pružnosť matraca. Materiály a údržba Materiál Rám postele Noha/ Čelo postele/ Bočnice/ Vrchná lišta/ Middle rail: masívna borovica, Lepidlo, masívna borovica, Farba, priehľadný akrylový lak Podnožka/ Vešiak/ Spodná lišta/ Čelo postele s priečkami: masívna borovica, Lepidlo, Farba, priehľadný akrylový lak Rošt Lamely: Vrstvená lepená drevená dyha, brezová dyha, Náter z adhezívnej živice Stuha: 100 % polyester Starostlivosť Čistite vlhkou handrou a jemným čistiacim prostriedkom. Utrite do sucha čistou textíliou.
Predám malo použivanú posteľ IKEA MALM
Predam malo použivanú posteľ IKEA MALM Rám postele, vysoký, biela/Luröy, 90x200 cm. V cene je komplet set : Postel + Rošt + Madrac. Rošt - LÖNSET 90x200 cm Madrac - VESTERÖY s kapsulovými pružinami, veľmi tvrdý/svetlomodrá, 90x200 cm V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom, Dakujem.