inzercia, predaj, predám, bazár

Malo pouzivana Green gas M9 bareta

Kategória: Paintball

Predam tuto skoro nepoužitu plne funkčnú
Green gas baretu je presná ma cca 320fps pridam aj flašu green gasu zasobnik ma kapacitu 25 bb
predavam ju preto lebo som ju hraval ku sniperke ale už mam M4 a pištol nepouzivam.

(piste na email telefon nedviham)
Malo pouzivana Green gas M9 bareta
Podobné inzeráty
SCAR-H Mk 17 GBBR Tan + 4 zasobniky
Základní informace Reálná předloha: SCAR-H Mk 17 Mod 0 Výrobce: WE-Tech (WE/TTI) Pohon zbraně: GAS Režim střelby: singl-fullauto Ráže: 6 mm Blowback: Ano Verze: Open bolt Orientační výkon zbraně Úsťová rychlost (m/s): 130 (Green gas) Úsťová rychlost (fps): 430 (Green gas) Teoretický dostřel: 75 Doporučená váha kuliček:0,25g – 0,30g Vnější popis Délka zbraně (mm): 933/873 Hmotnost (g): 3420 Materiál těla: Kov a tvrdý Polymer Materiál pažby: Polymer Materiál pažbičky: Polymer Materiál předpažbí: Kov s RIS lišty Ražení těla: Ano Pažba: možnost vysunutí Mířidla: přední sklopné, zadní sklopné a odjímatelné z RIS lišty Vnitřní popis Délka vnitřní hlavně: 335 Hop-Up: ANO Regulace Hop-Upu: regulovatelný Plnění plynu: do zásobníku Zásobník Kapacita (ran): 30 Provedení: GAS Materiál zásobníku: Kov Styl řazení kuliček:dvouřadý viac info po tel.
Colt 1911 a Bareta 92   PREDANE
Dobry den mam na predaj 2 airsoft zbrane nikdy s nimi nebolo hrane boli len na vystavku bareta plyn full kov colt 1911 plyn tiež full kov oby dve maju blow-back všetko 100% funkčne cena za jednu je 50€ pri kupe oboch cena 80 pri osobnom odbere cena 70 za obe + optika na siperku plne funkčna Ponuka je časovo obmedzena Na email neodpovedam len hovor alebo sms pripade dobierky ju hradite vy.
Green-gas / CO2 bombičky pre airsoftové repliky
Na predaj kvalitný plyn - Green gas 800ml a CO2 bombičky 12g bombičky do airsoftových zbraní. Akciové ceny Green gas - 6,5€/ks CO2 12g - 0,48€/ks Tovar je možné zaslať aj na dobierku. Cena dobierky je +3,5€ POZRITE SI AJ ĎALŠIE NAŠE INZERÁTY
green gas Glock-19 od WE
Predám Glock-19 od WE na green gas Raz hraný 10/10 Dám k nemu plný green gas preto je cena 85€ Za príplatok mám aj guličky Pre fotky píšte Možné si vyskúšať pri osobnom odbere Vymieňaný nový hop-up Pravidelne mazaná Gumička v zásobníku je nová —————————————————————————— Mám aj M4 od Specna Arms originál model aj s baterkou a nabíjačkou Mám a predaj aj profesionálne okuliare a univerzálne púzdro
Novy green gas airsoft revolver
Novy green gas revolver fps cca 360 a je presny Pridam aj extra zasobnik a green gas flašu. (piste na email telefon nedviham)
Skoro nepouživana taktická Airsoft  výzbroj
Skoro nepouživana Airsoftová výzbroj kolenačky boli použité viac krat ale taktická vesta maska a okuliare iba raz.Original cena 100€. Green gas M9 bareta exra 35€ (piste na email telefon nedviham)