inzercia, predaj, predám, bazár

Malotraktor güde

Kategória: Malotraktory, Kultivátory

Predám malotraktor güde.
Dvojročný stav nového 2x orané.
Cena komplet spolu 900e
Kontakt
Malotraktor güde
Podobné inzeráty
Náprava z desty na malotraktor
Predám nápravu na destu,bola na malotraktore. Naprava má dorobenú uzavierku,funguje Predám s kolesami alebo bez Viac info po telefóne Pozri ďalšie inzeráty Malotraktor,Desta,malotraktor desta,Desta diely,náprava desta,náprava na traktor, náprava na malotraktor, Malotraktor desta,šipove gumy,šipove kolesá,kolesá na traktor, kolesá na malotraktor, malotraktor domácej výroby
Malotraktor - kultivator Gude NOVY
predam malotraktor s kultivatorom zn. GUDE GF 1350 (motor GK390), objem motora 389cm3, 4-taktny benzinovy motor s rucnym startovanim, Malotraktor obsahuje sadu motyčiek kultivatora (na foto ich nevidiet ale mam ich k rotavátoru), ktore sa jednoducho nasadia namiesto kolies a je z toho klasicky kultivator. Moznost dokupenia vlečky, pluhu, ...a dalsieho prislusenstva v obchode (nie u mna !). Je to novy stroj v zaruke este do oktobra 2023! dovod predaja je ze sa pouzil asi 3x a odvtedy stoji. Kontakt na majitela: . Dohoda Mozna !
Vymenim 2kolesovy malotraktor za MT8 070 mini
Ponukam na vymenu moj malotraktor znacky gude 1050, za 4kolesovy malotraktor z 80. Rokoch MT8 070 mini. Moj ma zhruba 2-3roky, je to stvortakt. Povod e s 8kolesami, dokupil som tohto roku 12ky kolesa, pridam obe, je k tomu pluch, pluch na zemiaky, vyoravac zemiakov, kultivator, a potrebne drobnosti. Foto illustracne, pri zaunme nafotim vsetko. Predavat to nepredavam, len vymena za spominany malotraktor.
vymenim dvoj kolesovy malotraktor za 4kolesovy MT070 mini
Ponukam na vymenu moj malotraktor znacky gude 1050, za 4kolesovy malotraktor z 80. Rokoch MT8 070 mini. (v priade podobne) Moj ma zhruba 2-3roky, je to stvortakt. Povodne s 8kolesami, dokupil som tohto roku 12ky kolesa, pridam obe, je k tomu pluch, pluch na zemiaky, vyoravac zemiakov, kultivator, a potrebne drobnosti. Foto illustracne, pri zaujme nafotim vsetko. Predavat to nepredavam, len vymena za spominany malotraktor.
vymenim 2kolesovy malotraktor za 4kolesovy
Ponukam na vymenu moj malotraktor znacky gude 1050, za 4kolesovy malotraktor z 80. Rokoch MT8 070 mini. (v priade podobne) Moj ma zhruba 2-3roky, je to stvortakt. Povodne s 8kolesami, dokupil som tohto roku 12ky kolesa, pridam obe, je k tomu pluch, pluch na zemiaky, vyoravac zemiakov, kultivator, a potrebne drobnosti. Foto illustracne, pri zaujme nafotim vsetko. Predavat to nepredavam, len vymena za spominany malotraktor. ( v pripade podobny 4kolesovy, ale nie Home made!)
Nepoužívaný malotraktor rotovator güde
Predám alebo vymenim malotraktor güde Nikdy nepoužití na robotu iba odskúšaný možno výmena za JAWU