inzercia, predaj, predám, bazár

Mám na predaj zvieratka väčšina značka schleich

Kategória: Hračky

Predám svoju zbierku zvieratiek väčšina značka schleich a prevažne sú tam kone zvieratká sú zachovalé no mierne použité keďže po mne ich mala mladšia sestra ktorá z hračiek už vyrástla a je mi ľúto ich iba tak kdesi nechať. Viem predať v celku za 50€ ale aj osobitne podľa výberu tam ale cena iná podľa toho aké zvieratko pre viac informácií písať správu nevolat cudzie čísla nedviham!
Mám na predaj zvieratka väčšina značka schleich
Podobné inzeráty
Africké zvieratká Schleich
Predám africké zvieratká Schleich - žirafa, zebra, lev, tiger, slon, nosorožec, ťava Pozri aj moje iné inzerátky pre iné zvieratká alebo Schleich sety. Osobný odber v BA alebo posielam poštou podľa cenníka SP.
Schleich - lesné zvieratká
Predám lesné zvieratká Schleich - medveď, veverička, líška, orol, ježko. Pozri aj moje iné inzerátky pre iné zvieratká alebo Schleich sety. Osobný odber v BA alebo posielam poštou podľa cenníka SP.
Schleich zvieratká
Predám zvieratká Schleich - ľadový medveď, tučniak, kengura, panda, korytnačka Pozri aj moje iné inzerátky pre iné zvieratká alebo Schleich sety. Osobný odber v BA alebo posielam poštou podľa cenníka SP.
Schleich - domáce zvieratká
Predám domáce zvieratká Schleich - kone, somárik, kačka, mačka, zajac, bocian a prasiatko Pozri aj moje iné inzerátky pre iné zvieratká alebo Schleich sety. Osobný odber v BA alebo posielam poštou podľa cenníka SP.
Schleich zvieratká - set psíkov
Predám zvieratká Schleich - set psíkov Pozri aj moje iné inzerátky pre iné zvieratká alebo Schleich sety. Osobný odber v BA alebo posielam poštou podľa cenníka SP.
Schleich - domáce zvieratká
Predám domáce zvieratká Schleich - kone, somárik, psíkovia, kačka, mačka, zajac, bocian a prasiatko Pozri aj moje iné inzerátky pre iné zvieratká alebo Schleich sety. Osobný odber v BA alebo posielam poštou podľa cenníka SP.