inzercia, predaj, predám, bazár

Mamiya 528AL - nová v krabici

Kategória: Analógové fotoaparáty

Zrkadlovka s pevným objektívom a centrálnou uzávierkou od Mamiye zo 70tych rokov.

Fotoaparát je uloženka - je teda v podstate nový, v balení ako by ste ho pred 50timi rokmi práve kúpili.

Ja som s ním vyfotil skúšobné 4 filmy, aby som sa presvedčil o jeho funkčnosti.

Nemá známky používania - je nový, má ešte stále nalepenú oranžovú plastovú krytku spodného plechu
Objektív mamiya/sekor 48/2.8 (triplet) je absolútne čistý
Elektronika spoľahlivo funguje
Bodový expozimeter s funkciou Electric-Eye - k zvolenej rýchlosti priradí vhodnú clonu, plne manuálna kontola je taktiež možná.
Aparát je plne mechanický, jedna LR44 slúži len na pohon expozimetru
Uzávierka Copal-X ide hladko, ako by sa patrilo na nepoužívaný aparát
Hľadáčik bez najmenšej smietky

Jediné, čo sa dá vytknúť - z dôvodu nepoužívania ostrenie lepí - treba ho vždy najprv trochu rozhýbať a má vždy na počiatku jemný odpor

S pôvodnou krabicou, koženým púzdrom, originál krytkou objektívu a návodom.

Osobne alebo na dobierku (+5€).
Mamiya 528AL  - nová v krabici
Podobné inzeráty
Mamiya ZE-2 QUARTZ + príslušenstvo
Predám analógový fotoaparát na kinofilm Mamiya ZE-2 QUARTZ vrátane príslušenstva. Veľmi dobrý a funkčný stav a všetky časy sedia rovnako aj expozimeter. Aparát vrátane optiky: Mamiya-Sekor E 50mm f1.7 + UV filter + predná krytka optiky Mamiya-Sekor E 135mm f3.5 + UV filter + obe krytky optiky + koženné púzdro Auto Revuenon MCE Macro 80-205mm f4.5 + UV filter + obe krytky optiky + koženné púzdro Mamiya Macro E - Telekonvertor / medzikrúžok vrátane krytov a koženného púzdra Na všetkých objektívoch clony suché, sklá čisté bez plesní, prachu a škrabancov. Clony idú hladko taktiež zaostrovanie a zoom. K tomu ďalšie telo Mamiya ZE-2 na ND a servisný manuál. Všetko je vo veľmi dobrom stave. Aparát spolu s optikami si môžete prísť aj osobne vyskúšať. Predaj len spolu, preferujem osobný odber no môžem poslať aj na dobierku cez Packetu na náklady kupujúceho. Dohoda možná. Inzerát platný do zmazania.
MAMIYA C 330 & MAMIYA SEKOR 1:2.8 f=80mm
MAMIYA C 330 PROFESSIONAL. Fotoprístroj je v plne funkčnom stave.Posuv filmu,počítadlo snímkov funguje správne.Matnica je čistá,takisto aj lupa.Mech bez poškodení,dierok a pod.Režim SINGLE,MULTI expozície.Objektív MAMIYA-SEKOR 1:2,8/80 mm Optika je čistá,bez škrabancov,pliesní a pod. Uzávierka od 1/1 až 1/500 a "B.Všetky fungujú správne.Vizuálne v peknom stave,takisto aj kamera,so značkami z používania,ako na foto. Po dohode,resp.zaplatení poštovného predom na účet a pod.,aj na dobierku,prípadne osobne v TO
MAMIYA M 645 1000s + 2.8/70 + 2.8/45 + príslušenstvo
Fotoaparát MAMIYA M 645 1000s je v plne funkčnom stave.Expozičné časy fungujú správne.Vizuálne je vo veľmi peknom stave,vhodný do zbierky,alebo na používanie.Opticky bez vád,vizuálne s minimálnymi značkami z občasného používania. (zriedkavá verzia s 1/1000s) Objektívy : MAMIYA SEKOR-C 1:2.8 F=70 mm Zriedkavý objektív so zabudovanou centrálnou uzávierkou.Plne funkčné. MAMIYA SEKOR-C 1:2.8 F=45 mm Oba objektívy su plne funkčné,bez závad,škrabancov atď Telekonvertor KOMURA tELEMORE 95 II Hliníkový kufor- Prevzatie a odskúšanie v TO,príp.po zaplatení hodnoty poštovného,pošlem aj dobierkou.
Mamiya
Predam dva fotoaparaty Mamiya 645 Stav podla mna na svoj vek velmi pekny Naposledy fotene v Oktobri - oba robia krasne fotky, ziadne light leaks Mamiya 645 1000s + Sekor 55-110/4.5 + prism finder s diodami Plne funkcna Mamiya 645 + Sekor 210/4 + prism finder s ihlou (meria/nemeria? ihla sa hybe ale radsej poviem ze nemeria / mozno staci vymenit baterku) Ja mam sekonic expozimeter takze som neriesil Najradsej spolu no kludne aj zvlast Cena dohodou - ponuky poprosim mailom Dokial je inzerat tu tak je aktualny Nemam problem bezpecne zabalit a poslat postou avsak az po uhradeni ceny vopred na ucet Inak osobne v Kosiciach
MAMIYA M 645 1000s + 2.8/70  + príslušenstvo
Fotoaparát MAMIYA M 645 1000s je v plne funkčnom stave.Expozičné časy fungujú správne.Vizuálne je vo veľmi peknom stave,vhodný do zbierky,alebo na používanie.Opticky bez vád,vizuálne s minimálnymi značkami z občasného používania. (zriedkavá verzia s 1/1000s) Objektívy : MAMIYA SEKOR-C 1:2.8 F=70 mm Zriedkavý objektív so zabudovanou centrálnou uzávierkou.Plne funkčné. MAMIYA SEKOR-C 1:2.8 F=45 mm Oba objektívy su plne funkčné,bez závad,škrabancov atď(rezervované) Telekonvertor KOMURA tELEMORE 95 II Hliníkový kufor- Prevzatie a odskúšanie v TO,príp.po zaplatení hodnoty poštovného,pošlem aj dobierkou.
Stredoformát Mamiya 645AF + 80/1.9
Ponúkam na predaj stredoformátový fotoaparát Mamiya 645AF s objektívom 80mm f/1.9. Telo je elektronické, ponúka expozičné režimy PASM, film sa prevíja motorom, ovládanie je veľmi jednoduché a podobné dnešným bez/zrkadlovkám. Po dokúpení AF objektívov vie aj automaticky zaostrovať. Stredoformát sa pre niektoré druhy fotografie kupuje najmä kvôli malej hĺbke ostrosti, avšak AF objektívy od Mamiya majú najvyššiu svetelnosť iba f/2.8. Preto k fotoaparátu ponúkam manuálny objektív Mamiya 80mm f/1.9, ktorý síce nemá autofocus, ale zato má vyššiu svetelnosť a dokáže krajšie rozmazať pozadie. S touto zostavou sa teda fotografuje buď v manuálnom režime, alebo v režime priority clony, kedy si prstencom na objektíve ručne nastavíte clonu a fotoaparát dopočíta príslušný expozičný čas. Stav tela aj objektívu je bezchybný, všetko pracuje bez problémov. Po kúpe dám záruku vrátenia peňazí na skryté poruchy na 1 mesiac. Priložím aj niekoľko expirovaných filmov na vyskúšanie. Telo samostatne ... 1100€ Objektív samostatne ... 500€ Telo + objektív spolu ... 1500€ Posielam na dobierku cez Packetu alebo osobne Bratislava.