inzercia, predaj, predám, bazár

Mammut Aconcagua Light ML Jacket Men nové 3XL

Kategória: Funkčné prádlo

Stredná vrstva, na ktorú sa môžete spoľahnúť v horách: bunda Aconcagua Light ML Jacket je funkčná bunda šitá na mieru horským podmienkam. Ľahký, pohodlný a pružný materiál s vysokou priedušnosťou vám pomôže zdolať stúpanie aj klesanie. Vďaka plochému dizajnu švov sa cítite veľmi pohodlne a vyhýba sa treniu pod batohom. Technická stredná vrstva, ktorá kladie najvyššiu prioritu na dobrý výkon.
Mammut Aconcagua Light ML Jacket Men nové 3XL
Podobné inzeráty
Mammut Crashiano Longsleeve Men nové veľkosť: XL, XXL
Funkčné tričko s dlhým rukávom Mammut.
MAMMUT SERTIG LONGSLEEVE MEN nové XXL
Tričko Sertig Longsleeve Vám ponúka šikovne navrhnuté tričko prispôsobené požiadavkám horských športov, hlavne horských behov. Komfortný a ľahký materiál neváži takmer nič a bez problémov sa prispôsobí každému pohybu. Zadná a bočná časť je tvorená jemným sieťovaným materiálom. Antibakteriálna úprava a FreshTech aktívne znižuje tvorbu nepríjemných pachov a rýchlo odvádza pot. Tričko má ploché švy čo zabraňuje nepríjemnému odieraniu. UV ochrana UPF 50+ Athletic Fit Materiál: 92% Polyester | 8% Spandex
Mammut
Nove funkcne tricko znacky Mammut, velkost M
Mammut
Nove funkcne tricko Mammut. Velkost M
Dámske tričko MAMMUT
Predám originál nové dámske funkčné tričko MAMMUT, veľkosť XL. Pôvodná cena 55€.
Mammut Rime Light IN Flex Vest Women Nové Veľkost  XL
Rime Light In Flex Vest je ľahká izolačná vesta s vodoodpudivými vlastnosťami vďaka materiálu Pertex® Quantum Air. Výplň dodáva bunde optimálne vlastnosti zadržiavania tepla. Strečové prvky zvyšujú slobodu pohybu, aby sa pri výstupoch a zjazdoch zaistil dobrý pocit za každých okolností. Bunda je kompatibilná s batohom a lezeckým postrojom, čo z nej robí ideálnu voľbu pre všetky vaše horské dobrodružstvá. Ak bundu nepotrebujete, môžete ju jednoducho uložiť do ľavého predného vrecka a nosiť so sebou.