inzercia, predaj, predám, bazár

Mammut Sapuen High GTX

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám všestrannú turistickú dámsku obuv Mammut Sapuen High GTX pre všetky typy terénu. Mammut Flextron Technology® podporuje prirodzený pohyb chodidla a efektívnejšie využívanie energie počas chôdze, pričom Mammut Geographic 3D Technology® garantuje maximálny komfort. Všetky komponenty, ktoré sú v kontakte s chodidlom sú anatomicky tvarované s vysokou precíznosťou. Klasická konštrukcia jazyka umožňuje ľahké obúvanie. Podrážka Vibram® ponúka kombináciu správnej zmesi a dezénu pre maximálny grip v teréne, pričom dezén podporuje aj samočistenie, resp. ľahšie opadávanie nečistôt z podrážky. Veľkosť 41 1/3.
Mammut Sapuen High GTX
Podobné inzeráty
Mammut Sapuen low GTX UK 7,5
Predam raz obute Mammut Sapuen low GTX, velkost Eur 41,5 Uk 7,5. Jedna tura, nesadla velkost. Povodne 160€! Len vazny zaujem!!!
mammut taiss light gtx veľkosť UK 11 EUR 46
predam pól ročne topánky, model 2022sú perfektne, bohužiaľ musím kúpiť vecsiu veľkosť, spravili nové číslovanie 46. staré je 44 1/3 na velkostnq tabuľka 29,5cm topánky su pomerne veľmi zachovalé - asi 10 tutistik ( v záruke) kupované v Žiline fotky pošlem záujemcovi pôvodná cena 380e Mammut Pánske outdoorové topánky Taiss Light Mid GTX Men Hot Red/Marine Technická horolezecká obuv kompatibilná s mačkami Vitajte v novej generácii horolezeckých topánok. Vo vysokohorskom teréne sa zameriavame na ľahkosť, odolnosť a výkon. Taiss Light Mid GTX spája tieto funkcie s bezkonkurenčným množstvom materiálov a technológií. Bez kompromisov v oblasti tlmenia vývojári znížili hrúbku podrážky Vibram, aby optimalizovali pocit. A vďaka tuhej medzipodrážke z karbónových vlákien môžete očakávať rovnako vysoko výkonnú odozvu a kontrolu, ktorá je synonymom pre Taiss. Technológia Georganic 3D zaisťuje zvýšený komfort, pričom všetky časti topánky sú v kontakte s chodidlom. Konštrukcia elastického jazyka pomáha zmierniť tlakové body v hornej časti chodidla. Vlastnosti Flex index: B2 Systém šnúrok: 2 zóny Podrážka: Ľahký PU Materiál: Microfiber Racing Podšívka: GORE-TEX Kompatibilné s mačkami Strih: Základný Benefity Zvýšená gumená ochrana Kompatibilné s mačkami B2 2-zónové šnurovanie: Individuálne 2-zónové šnurovanie. Dá sa prispôsobiť osobe a situácii Kontrola kontaktu Vibram® Lite Base schoeller® soft shell materiál 3D technológia Mammut Georganic Technológie Schoeller® Soft Shell: Bezšvový softshellový materiál schoeller® ponúka topánke bezkonkurenčnú flexibilitu. GORE-TEX®: Elastická konštrukcia jazyka GORE-TEX. Vibram: Podrážka Vibram ponúka skvelú priľnavosť pre bezpečný krok – dokonca aj v tom najdrsnejšom teréne. Udržateľnosť Fair Wear: Mammut sa snaží zabezpečiť spravodlivé a bezpečné pracovné podmienky vo všetkých továrňach vyrábajúcich svoje produkty. S cieľom systematicky zlepšovať pracovné podmienky v celom dodávateľskom reťazci bol Mammut prvou outdoorovou značkou, ktorá sa pripojila k nadácii Fair Wear Foundation.
Dámska expedičná obuv Mammut Nordwand Knit High GTX Women
Predám dámsku nenosenú Gore-Tex expedičnú obuv Mammut Nordwand Knit High GTX Women veľkosti EUR 39 1/3. Obuv je kompatibilná s mačkami. Podrobný popis vlastností a technológie: . Dôvod predaja: Nevhodný darček Osobný odber a vyskúšanie možné v Bratislave alebo v Gbeloch. Pri požiadavke zaslania na dobierku je cena +5€ balné a poštovné.
Mammut Sapuen SO softshellová bunda
Katalógová cena 200€ Veľkosť M Bunda s kapucňou Sapuen. Príjemná opora vďaka zmesi vlny a Dryrelease. Extrémne robustný vonkajší materiál. Mimoriadne pohodlná bunda z mäkkého materiálu pre turistiku, cestovanie a každodenné nosenie. Vlastnosti · Vysoko kvalitný materiál s robustnou nylonovou stranou a príjemnou podložkou z vlny a polyesteru · Hladký beh predného zipsu YKK Vislon® · 2 bočné vrecká, zipsy ukryté chlopňami · Náprsné vrecko so skrytým zipsom · Predformované rukávy so suchým zipsom
Mammut Eigerjoch Advanced IN Hooded, highway veľ. XL (L)
Nová pánska bunda s kapucňou Mammut Eigerjoch Advanced IN Hooded. Veľ. XL, no je ideálna aj pre L károv so širšími ramenami a prsiami. Tí by v L ku boli natesno. Možná výmena za model od Mammut: Eigerjoch Light IN Hooded. Recenzie najlepšie prečítať od uživateľov priamo na oficiálnej stránke Mammut: Nový tovar od predajcu (len) značky Mammut v CZ. Bunda predávaná už od ceny 430€ nižšie, cena tu 270 €. VT, KE a PO aj osobne. Faktúra (záruka) súčasťou. Je to teplá a ľahká zateplená bunda vhodná ako stredná aj vonkajšia vrstva. Hybridná konštrukcia a výplň z páperia a materiálu PrimaLoft® Gold Active zaisťuje optimálny odvod vlhkosti. Bunda Eigerjoch je odolná voči kontaktu so skalami a opotrebovaniu pod ťažkými batohmi vďaka mimoriadne odolnému materiálu Pertex® Quantum. Je inovatívny a bez kompromisov. Jednoducho páperová bunda s vynikajúcim pomerom tepla a hmotnosti. Ultraľahký vodoodpudivý materiál Pertex® Quantum s technológiou Diamond Fuse pre vynikajúcu odolnosť proti oderu Plnené 90 g husacieho páperia 90/10 (plniaca sila 850 cuin) Vložky Primaloft Gold Active® (80 g/m2) pre teplo v oblasti ramien, kapucne, chrbta a koncov rukávov, a to aj vo vlhkých podmienkach Nastaviteľná kapucňa je kompatibilná s prilbou a má zosilnený priezor Vnútorné náprsné vrecko na zips 2 predné vrecká na zips kompatibilné s lezeckým postrojom Malý objem balenia: bundu možno uložiť aj do predného vrecka Dvojcestný zips YKK Vislon® pre hladký chod Spodný okraj sa dá upraviť jednou rukou pomocou šnúrky, ktorú možno uložiť dovnútra Elastické manžety Vlastnosť oblečenia: Ochrana proti chladu, Odvod potu, Ochrana proti vetru, Ochrana proti dažďu Technológie Bluesign® , Pertex® Quantum , YKK Vislon® , PrimaLoft Gold , PFC Free DWR , RDS - Responsible Down Standard , Fair Wear
Mammut MONOLITH GTX women
Predám Mammut MONOLITH GTX women - veľkosť UK 8.5 Dámska nepremokavá gore-texová obuv určená na ťažkú turistiku a ľahkú vysokohorskú turistiku a tiež na ľadovcové túry s použitím poloautomatických mačiek. - termoizolačný komfort do -20 °C (EN ISO 20344) - stabilita a flexibilita vďaka Mammut® Motion-Control - šnurovanie Mammut® Base Fit zabraňuje kĺzaniu nohy v topánke a prenáša silu na podrážku - asymetrické šnurovanie zohľadňujúce anatómiu nohy a zvyšuje presnosť - vonkajšia textília Dro pstop - použitie: horolezectvo, náročnejšia turistika a VHT Nosené 3krát kupované vo Švajčiarsku bez dokladu o kúpe dovoz trasa NM - ZA mozny Dohoda možná.