inzercia, predaj, predám, bazár

manager, obchodník

Kategória: Financie a ekonomika

Rozširujeme našu firmu na pozície manager alebo obchodník, pracovné priestory Nitra a Topoľčany, práca s informáciami na trhu, komunikačná práca s klientom, administratíva. Zaškolenie v prvý týždeň, preplatené potrebné skúšky, kariérny rast, pracovné akcie-teambuildingy…práca na dohodu alebo živnosť...plat a pracovný čas flexibilný všetko záleží na dohode. Podmienky ukončené stredoškolské vzdelanie najlepšie s maturitou(maturita nie je podmienka) a čistý register trestov. Viac info po telefóne alebo na osobnom pohovore v NR alebo v TO.
ak ale hľadáš istotu-“práca na 8h, rýchle peniaze tak nie si vhodný kandidát. hľadám ľudí ktorý sa chcú zlepšovať a posúvať, pracovať na sebe, ako osobnostne tak aj finančne a pracovne.
manager, obchodník
Podobné inzeráty
Anketár / obchodník
Aktuálne obsadzujem 2 pozície. (Je možný aj homeoffice) 1) Anketár Pozícia vhodná pre maturantov, študentov VŠ alebo materskej dovolenke Na túto pozíciu hľadám človeka ktorý je ochotný sa naučiť nové veci a je ochotný práci venovať 2-3h týždenne. (300€ - 600€) 2) Obchodník Pozícia vhodná pre študentov VŠ a pre ľudí ktorý hľadajú druhý zdroj príjmu. Na túto pozíciu hľadám ambicióznych ľudí ktorý majú podnikateľského ducha a sú ochotný pracovať na sebe. (1200€ - 2500€) Do mailu vopred napísať: - vek - mesto - tel. č. - pozíciu o akú máte záujem
Obchodník-manažér-administratíva
Dobrý deň, do novootvorenej kancelárii vo Svätom Jure hľadám nových kolegov, ktorí sú komunikatívni, zodpovedný s príjemným vystupovaním a majú chuť učiť sa nové veci. Pozícia: Administrátiva - obchodník - manažér . Práca so zmluvami, práca na PC-firemný portál, vedenie ľudí, komunikácia s klientom. Ponúkam Vám, nové kancelárske priestory v modernej budove, spoluprácu s firmou, ktorá ma viac ako 50 ročné skúsenosti na trhu, mladý a priateľský kolektív, benefity firmy a samozrejme pravidelné školenie. Práca je vhodná na FULL-time alebo privyrobenie popri práci, materskej dovolenke. (SŠ vzdelanie potrebné) Platové podmienky od 500 eur ( závisí od výkonu ) V prípade záujmu poprosím poslať životopis s foto na email : adamsandtner8@ Ďakujem
Finančné služby
Dobrý deň, v dnešnej dobe veľkej inflácie veľa ľúdí privíta 2 príjem z nezávislej činnosti s flexibilným pracovným časom a presne toto vám viem ponuknúť. Aktuálne obsadzujem 3 pozície. Anketár Obchodník Manažér Práca je zameraná na finančné služby, poskytujeme pravidelné školenia, flexibilný pracovný čas, pozitívne zmýšľajúci kolektív, prvých 100 dní sa zaúčate, všetky veci riešim spoločne. Naučíme Vás ako rozumne narábať s peniazmi,pracovať s klientom, zvýšiť si svoju finančnú gramotnosť, osobnostný rozvoj a to najdôležitejšie ako viesť svoj tím ľudí. Ak Vás moja ponuka zaujala, môžete ma kontaktovať na tel.č a ja vám so všetkým rád pomôžem. Finančné ohodnotenie je individuálne.
Finančný analytik a obchodník
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Komunikácia s klientmi a obchodnými partnermi Príprava a prezentácia navrhovaných riešení pre klienta Zodpovednosť za plnenie cieľov a finančných plánov Administratívna práca Obchodný vedúci: Koordinácia obchodného tímu Školenie a vedenie spolupracovníkov Vyparcovanie finančných plánov Personalistiku Zamestnanecké výhody, benefity: Bezplatné a profesionálne zaškolenie (aj ONLINE) Flexibilný pracovný čas Možnosť využitia kancelárie, alebo HOME OFFICE KNOW HOW v medzinárodnej spoločnosti Garantovaný karierny rast Možnosť aktívne ovplyvniť výšku svojho príjmu Motivačné odmeny Možnosť zúčastniť sa firemných dovoleniek a firemných akcii Práca v mladom a dynamickom kolektíve Možnosť využiť CRM systém - starostlivosť už o existujúcu databázu klientov Našim klientom poskytujeme služby elitného finančného plánovania na najvyššej úrovni podľa prestížnej európskej certifikácie EFA. Informácie o výberovom konaní Ak hľadáte nové povolanie, brigádu alebo prípadne chcete zmenu, zašlite nám svoj životopis na mailovú adresu: monikamadarcikova@ Prijímacie pohovory sú rozdelené na 2 kolá: 1.Kolo- osobný pohovor 2.Kolo- vstupný online webinár Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: Stredoškolské s maturitou Nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Študent vysokej školy Vysokoškolské I. stupňa Vysokoškolské II. stupňa Vysokoškolské III. Stupňa Pozícia je vhodná pre absolventa - Áno Ostatné znalosti Microsoft Word - Základy Microsoft Excel - Základy Internet ( e-mail) - Základy Mzdové podmienky (brutto) od 300-2500 EUR/mesiac Hodnotenie výkonu prebieha na základe povízneho systému, ktorý umožňuje získať výrazne vyšší zárobok. Monika Maďarčíková Reprezentant pre OVB Allfinanz Slovensko, a.s.