inzercia, predaj, predám, bazár

Mangalica prasatá

Kategória: Prasatá

Na predaj mangalice ryšavé mäsite
100 - 110 kg
3 eur /kg
Mangalica prasatá
Podobné inzeráty
Mangalica a Durok 4ks+2male
Predám chov Mangalica a Durok 1x mangalica , 2x Durock a jeden kanec Mangalica ide o mlady chov vsetky su po prvom opraseni Cena 2,5eur/kg pri odbere celeho chovu mozna dohoda….dovod rusim chov Velke Dvorany.
Predam prasata
predam prasata Vaha 22-30kg prasata su zdrave ockovane vykastrovane a odcervene prasata boli aj su pod veterinarskym dohladom cena dohodov doveziě az kvam domov dovoz je v cene moznost registracie volat na tell
Mangalica/Durok
Predám prasatá/dvoch vykastrovaných kančekov.Váha cca 60kg Matka mangalica, kanec čistokrvný durock. Som registrovana farma a predám iba na registrovanú farmu. Bez čìsla farmy ani nevolať!!! Cena je pevná 150€/ks. Iba vážny záujem poprosím.
Mangalica x Durok
Predám bio prasata durok x mangalica vaha od 160 do 200 kg Cena zivej vahy 3€/1kg.
Prasiatka, odstavčatá
Predám prasiatka, prasatá odstavčatá, krížené mäsový typ landras x mangalica a vietnamské x mangalica. Chované vo výbehu, zdravé, odčervené. S registráciou aj bez. Cena od 30€ do 120€ za kus.
Živé prasatá Mangadurcy na predaj
Ponúkame na predaj živé prasatá Mangadurca v cene 2,64 EUR s DPH/kg. Váha cca. 200 kg/ks Miesto odberu: AT ABOV, spol. s r.o. Dúbravka (okres Michalovce) Kontakt: Ľubomír Orkuty, +390, l.orkuty@ Mangadurca je kríženec panónskeho plemena Mangalica s anglickým plemenom Duroc. Mäso z ošípaných Mangadurca je všeobecne zdravšie, chutnejšie a kvalitnejšie ako z bežného bravčového, s vnútrosvalovým tukom a mramorovaním a má podstatne nižší podiel škodlivého cholesterolu.