inzercia, predaj, predám, bazár

Manningová - Tweetni mi (príbeh pre teenagerov)

Kategória: Pre mládež

Jeane Smithová je blogerka, kráľovná sekáčov a charitatívnych výpredajov. Má vlastnú lifestylovú značku Adorkable, pol milióna followerov na Twitteri, ale v škole ju považujú za chodiacu módnu katastrofu. Je výstredná, provokatívna, nemožná. Ani náhodou nezapadne medzi spolužiakov, na ktorých sa díva zvrchu, lebo sú nudne rovnakí – všetci sa rovnako obliekajú, rovnako myslia.
Michael Lee je školská hviezda, vzorný študent, idol dievčat, skvelý futbalista, zlatý chlapec svojich rodičov. Nemajú vôbec nič spoločné. Tak prečo sa stále bozkávajú?

Autor: S. Manningová
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2012
Počet strán: 310
Rozmer: 20 x 12,5cm
Stav: nová, nečítaná, z nefajčiarskeho prostredia
Cena: 5€ + poštovné

Viac info v správe. Telefón nefunguje.

________________________________

DOPRAVA a PLATBA:

a) osobný odber (pri PD)
b) platba na účet vopred: pošta - doporučená listová zásielka - od 2,30€
c) platba na účet vopred: pošta - obyčajná zásielka - od 1,40€
Manningová - Tweetni mi (príbeh pre teenagerov)
Podobné inzeráty
Manningová - Tweetni mi (príbeh pre teenagerov)
Jeane Smithová je blogerka, kráľovná sekáčov a charitatívnych výpredajov. Má vlastnú lifestylovú značku Adorkable, pol milióna followerov na Twitteri, ale v škole ju považujú za chodiacu módnu katastrofu. Je výstredná, provokatívna, nemožná. Ani náhodou nezapadne medzi spolužiakov, na ktorých sa díva zvrchu, lebo sú nudne rovnakí – všetci sa rovnako obliekajú, rovnako myslia. Michael Lee je školská hviezda, vzorný študent, idol dievčat, skvelý futbalista, zlatý chlapec svojich rodičov. Nemajú vôbec nič spoločné. Tak prečo sa stále bozkávajú? Autor: S. Manningová Vydavateľstvo: Ikar Rok vydania: 2012 Počet strán: 310 Rozmer: 20 x 12,5cm Stav: nová, nečítaná, z nefajčiarskeho prostredia Cena: 5€ + poštovné Viac info v správe. Telefón nefunguje. ________________________________ DOPRAVA a PLATBA: a) osobný odber pri PD b) slovenská pošta - platba vopred (účet/poštová poukážka) - doporučená zásielka... od +2,10€ c) slovenská pošta - platba vopred (účet/poštová poukážka) - obyčajná zásielka .... od +1,30€
Tweetni mi, Už zase lietam
Predám knihy Detské rozprávkové knihy 2,5€/ks, v dobrom stave Už zase lietam, Tweetni mi 8€/ks, úplne nové, nečítané Romantické a historické knihy pre ženy. Vo výbornom stave, ako nové. 4€/ks Cena +poštovné /osobný odber Nové Mesto nad Váhom Pre viac inzerátov kliknite na meno
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-2
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.,Jabloňová panna-K.J Erben-1971- 2,.Divá Bára-B Němcová-1968-Příběh vesnické dívky, které její okolí přezdívalo „Divá Bára“. Němcová v ní ukazuje, že dobrota srdce a ryzí povaha člověka nesouvisí ani s jeho vzhledem, ani se společenským postavením. 3.Traja mušketieri-Alexandre Dumas-1970-ktorý prichádza do Paríža a vďaka trojitému súboju sa stáva ich neodlúčiteľným spojencom, sa stali symbolom priateľstva, odhodlanosti a obetavosti, ale aj dobrodružného života. 4.Poklad na striebornom jazere-Karl May-1966-Jeden z nejslávnejších príbehov z Divokého západu... 5.,800 míl po Amazone-Jules Verne-1967-Dcéru farmára Joama Garrala, Minu, požiada o ruku mladý lekár Manoel. Z osady Iquitos sa celá Garralová rodina so služobníctvom vydáva na obrovskej plti do Beléma k Manoelovej matke, kde sa má konať svadba. Po ceste natrafia na záhadného Torrésa a tajomná minulosť Joama Garrala je vyzradená. Podarí sa Garralovi dokázať svoju nevinu ? 6.,Maják na konci sveta denník stroskotanca-J.Verne-1975-Prvou je príbeh o statočnom strážcovi majáku na malom ostrove v Atlantickom oceáne, ktorý je obývaný pirátmi. Druhou je príbeh písaný formou denníka, v ktorom sa píše o priebehu plavby lode, na ktorej vypukne požiar... 7.,Jakubko-Hana Zelinová-1987.Zachytáva obdobie druhej svetovej vojny a SNP, dojímavý príbeh malého cigánskeho chlapca, ktorý sa ocitol u staršej osamelej ženy s veľkým srdcom. Ich očami sa detskí čitatelia môžu zoznámiť s neľahkými časmi našej nedávnej minulosti a jej tragickom vplyve na mnohé ľudské osudy. 8.,Čuk a Huk-Arkadij Gajdar-vyd.1989-Príbeh dvojičiek Čuka a Huka, ktoré žijú s mamou v Moskve a na pozvanie otca cestujú cez celé Rusko na Sibír. Zachovalá. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 3€ Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-2
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.,Jabloňová panna-K.J Erben-1971- 2,.Divá Bára-B Němcová-1968-Příběh vesnické dívky, které její okolí přezdívalo „Divá Bára“. Němcová v ní ukazuje, že dobrota srdce a ryzí povaha člověka nesouvisí ani s jeho vzhledem, ani se společenským postavením. 3.Traja mušketieri-Alexandre Dumas-1970-ktorý prichádza do Paríža a vďaka trojitému súboju sa stáva ich neodlúčiteľným spojencom, sa stali symbolom priateľstva, odhodlanosti a obetavosti, ale aj dobrodružného života. 4.,800 míl po Amazone-Jules Verne-1967-Dcéru farmára Joama Garrala, Minu, požiada o ruku mladý lekár Manoel. Z osady Iquitos sa celá Garralová rodina so služobníctvom vydáva na obrovskej plti do Beléma k Manoelovej matke, kde sa má konať svadba. Po ceste natrafia na záhadného Torrésa a tajomná minulosť Joama Garrala je vyzradená. Podarí sa Garralovi dokázať svoju nevinu ? 5.,Maják na konci sveta denník stroskotanca-J.Verne-1975-Prvou je príbeh o statočnom strážcovi majáku na malom ostrove v Atlantickom oceáne, ktorý je obývaný pirátmi. Druhou je príbeh písaný formou denníka, v ktorom sa píše o priebehu plavby lode, na ktorej vypukne požiar... 6.,Jakubko-Hana Zelinová-1987.Zachytáva obdobie druhej svetovej vojny a SNP, dojímavý príbeh malého cigánskeho chlapca, ktorý sa ocitol u staršej osamelej ženy s veľkým srdcom. Ich očami sa detskí čitatelia môžu zoznámiť s neľahkými časmi našej nedávnej minulosti a jej tragickom vplyve na mnohé ľudské osudy. 7.,Čuk a Huk-Arkadij Gajdar-vyd.1989-Príbeh dvojičiek Čuka a Huka, ktoré žijú s mamou v Moskve a na pozvanie otca cestujú cez celé Rusko na Sibír. Zachovalá. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 3€ Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-1
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.Cholera-Jožo Nižnanský-1969-román Cholera, odohrávajúci sa na začiatku 19. storočia na východnom Slovensku, v časoch protifeudálnych sedliackych povstaní... 2.Tajomstvo zlatej hory-Francisco Marins-1974-Dobrodružný román rozpráva príbeh uja Juvenala, statočného, pracovitého človeka, ktorý sa dá zlákať legendou o rozprávkovom nálezisku zlata a vyberie sa na fantastickú zlatú horu Martírios. 3.Budatínsky Frgáčovci-Jozef Cíger Hronský-1970-Na rozhraní povesti a historickej poviedky. 4.Sirota Ivik-Freuchenová Pipaluk-1971- Príbeh o Ivikovi a jeho otcovi Marjarkovi, ktorý sa spolu vydajú na lov. Ivik je veľmi hrdý na to, že je už dospelý a že ho otec berie so sebou. Lenže pri love otec príde o život... 5.Dobrodružstvá Timma Thalera-Krüss James-1972-napoly reálny a napoly fantastický príbeh chudobného chlapca, ktorý v núdzi predá svoj smiech. Keď však spozná jeho skutočnú cenu, podnikne za smiechom cestu okolo sveta. 6.Podivuhodné dobrodružstvá Marka Peháča-Edmund Niziurski-1971-dobrodružný román s detektívnou zápletkou, prekypujúci humorom. 7.Koniec prázdnin-Janusz Domagalik-1974-Stojím vo veľkej aule gymnázia, ktoré mi je ešte celkom cudzie. Všade dookola iba nové tváre: učitelia, ktorých už teraz bude treba oslovovať "pán profesor", a množstvo chlapcov a dievčat, ktorí vypĺňajú celú aulu.. 8.Skvelé dievča Nicolette-Gilardová Madeleine-1972-je Parížanka, jednoduché a bezprostredné dievča z malej úradníckej rodiny. V tekto knižke sa dozviete o jej bezstarostnom živote, o kamarátoch a dobrodružstvách... V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 2,5€. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-1
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.Tajomstvo zlatej hory-Francisco Marins-1974-Dobrodružný román rozpráva príbeh uja Juvenala, statočného, pracovitého človeka, ktorý sa dá zlákať legendou o rozprávkovom nálezisku zlata a vyberie sa na fantastickú zlatú horu Martírios. 2.Sirota Ivik-Freuchenová Pipaluk-1971- Príbeh o Ivikovi a jeho otcovi Marjarkovi, ktorý sa spolu vydajú na lov. Ivik je veľmi hrdý na to, že je už dospelý a že ho otec berie so sebou. Lenže pri love otec príde o život... 3.Dobrodružstvá Timma Thalera-Krüss James-1972-napoly reálny a napoly fantastický príbeh chudobného chlapca, ktorý v núdzi predá svoj smiech. Keď však spozná jeho skutočnú cenu, podnikne za smiechom cestu okolo sveta. 4.Podivuhodné dobrodružstvá Marka Peháča-Edmund Niziurski-1971-dobrodružný román s detektívnou zápletkou, prekypujúci humorom. 5.Koniec prázdnin-Janusz Domagalik-1974-Stojím vo veľkej aule gymnázia, ktoré mi je ešte celkom cudzie. Všade dookola iba nové tváre: učitelia, ktorých už teraz bude treba oslovovať "pán profesor", a množstvo chlapcov a dievčat, ktorí vypĺňajú celú aulu.. 6.Skvelé dievča Nicolette-Gilardová Madeleine-1972-je Parížanka, jednoduché a bezprostredné dievča z malej úradníckej rodiny. V tekto knižke sa dozviete o jej bezstarostnom živote, o kamarátoch a dobrodružstvách... V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 2,5€. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.