inzercia, predaj, predám, bazár

Manualny davkovač pigmentov

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Na predaj kvalitny davkovač pigmentov do farieb. Značka Chameleon.
Veľkosť kontajnerov je 2l po 16 ks.
Disponuje automatickym premiešavanim pigmentov.
Vhodný napr. do firiem na presné pigmentovanie farieb podla vzorkovnika.
Manualny davkovač pigmentov
Podobné inzeráty
Dávkovač studených nápojov SANTOS 34-2
Predám profesionálny dávkovač studených nápojov značky SANTOS Pôvodná cena viac ako 1650 € !! Link na viac info : Podrobný popis : Regulácia termostatom Miešacia lopatka zabraňuje peneniu a oxidácii Vysoko kvalitný kompresor Pojme kúsky ovocia Nerezové tělo Inzerát platný do zmazania. PREDAVAM TOHO VIAC POZRITE AJ DALSIE MOJE INZERATY.
Predám profesionálny dávkovač studených nápojov
Predám profesionálny dávkovač studených nápojov
Davkovac papierovej pasky
Predam zariadenie na namacanie, lepenie papierovej pasky zn. Lapomatic. V bezchybnom stave. Plne elektrický. Je vhodný na zabalenie veľkého množstva obalov. Všetky komponenty náchylné na koróziu sú leštené alebo pozinkované, aby bola zaručená dlhá životnosť.
Predám profi gastro umývačku riadu Fagor
Umývačka riadu Fagor CO-110 Vyrobená z nerezovej ocele. Pre taniere o priemere do 44 cm. Dvojitý systém umývania rotačnými ramenami z nerezu. Ohrev prostredníctvom oplášteních vyhrievacích telies. Umývacia vaňa s telesom o výkone 4,5 kW. Kapacita umývacej vane 34 l. Vyberateľné filtračné plechy. Automatický dávkovač oplachového, umývacieho saponátu. Termostatický nastavená teplota umývania na 60°C a teplota oplachu 90°C. Bezpečnostný termostat. Spotreba vody na cyklus 2,4l. Bezpečnostný spínač pri otvorení poklopu. Umývacie cykly: 90–120–180 sekúnd. Rozmery: 665 x 775 x 1540 mm. Príkon: 11,1 kW/400V Dodáme spolu s 3 umývacími košmi. zakúpená v roku 2018, používaná 16 mesiacov, odvtedy nám stála v sklade. 1350€ , platba na zálohovú faktúru. Doprava nie je zahrnutá v cene. Pre viac info kľudne volajte.