inzercia, predaj, predám, bazár

Manželská posteľ (bez roštov a matracov)

Kategória: Postele

Manželská posteľ, dub sonoma/biela, 180x200, GABRIELA - pred 4 mesiacmi, používaná 3 týždne (pre dlhšiu návštevu). Stále v záruke.
V zloženom stave, odvoz nutný priamo z bytu (nákladný výťah k dispozícii).
Manželská posteľ (bez roštov a matracov)
Podobné inzeráty
SEGUM manzelska postel 200x160
SEGUM manzelska postel 200x160 predam manzelsku postel Segum Linea, rozmer 200x160 cm ma velky ulozny priestor s otvaranim na stranach klasicky dreveny rost farba biela - kozenka nozicky - buk matrace - pruzinove tastickove pouzivana cca 5 rokov, celo postele - kozenka trochu popraskana uska na dvihanie rostov su tiez popraskane (opotrebovane pouzivanim), ale stale funkcne mozne kupit aj bez matracov mozny len osobny odber v bratislave, je potrebne zniest zo 7meho poschodia, nakolko v bytovke nie je nakladny vytah celo postele, nozicky, a pripadne aj rosty je mozne odmontovat od tela postele cena: postel, bez matracov 300 e postel s matracmi 350 e !!!!len osobny odber, nakolko sa tu pohybuju aj podvodnici s ochotou poslat kuriera!!!!
Manželská posteľ
Rok používaná manželská posteľ,predávam aj s nočnými stolíkmi, bez roštov a matracov, rozmer 180x200. Posteľ je s úložným priestorom- šuflíky sú na každej strane. Odber Kamenec pod vtáčnikom. Cena 199 eur. Manželská posteľ, posteľ Luca, zostava Luca
Manželská posteľ kovová 180x200 cm
Manželská posteľ kovová 180x200 cm Predám kovovú posteľ ako na obrázku /bez doplnkov/. Posteľ je bez matracov a roštov. Rozmer 180x200 cm. Posteľ je nová, nepoužívaná, len rozbalená.
Manželská posteľ  180 x 200
Manželská posteľ 180 x 200 Veľká manželská posteľ vo veľmi dobrom stave, pevná. Kupovaná pred rokom ale využívaná len pol roka. Cena postele je 170e s možnosťou dokúpenia roštov 25e/ks a matracov 35e/ks. Možnosť dopravy.
Poschodová posteľ, ak pre 3 deti
Detská poschodová posteľ s výsuvnou prístelkou je vyrobená z kvalitného masívu borovice. Toto trojlôžko je vysoko kvalitné a stabilné. Posteľ môžete rozložiť na jednu samostatnú detskú posteľ a druhú detskú posteľ s výsuvnou prístelkou (spoj posteľou je riešený kolíkovaním, vďaka čomu možno posteľ kedykoľvek ľahko rozložiť alebo zložiť). Výsuvná prístelok je opatrená kolieskami pre jednoduchú manipuláciu. Použitý materiál je masív borovica o šírke 2,6 cm. Aby sa predišlo úrazom, sú hrany postele zaoblené. Všetok materiál je ekologický a šetrný k životnému prostrediu. Farby a laky spĺňajú všetky stanovené normy o nezávadnosti. Moderný dizajn postele je vhodný do akéhokoľvek interiéru. Rebrík si môžete na posteľ namontovať z ľavej alebo pravej strany. Posteľ je vhodná až do dospelosti Nosnosť spodného lôžka je 120 kg, vrchného 100 kg. Výsuvné lôžko má rozmer 190x80 CM. Posteľ sa predáva bez matracov. Je tam 10 cm penový matrac, ktorý sme dokupovali k posteli, ten zostáva v cene. Pod posteľou sú dva šuflíky na periny. Farba biela. Priestor medzi posteľami je zväčšený na 100 cm. Pôvodne bolo 80 cm. Posteľ je zložená 2 roky, ale používame iba spodné lôžko. Horná zábrana a ani schody ešte nie sú zložené. Posteľ je zložená. S presným návodom k rozloženiu/zloženiu. S posteľou sme boli spokojní, len potrebujeme preorganizovať detskú izbu pre 3 deti, niečím na mieru.
Manželská posteľ Utah s nočnými stolíkmi
Predám atraktívnu manželskú posteľ Utah aj s dvoma nočnými stolíkmi. Posteľ má rozmer 180x200 a je vybavená LED osvetlením, čalúnením čela, úložným priestorom a dvoma nočnými stolíkmi. Farba dreva pieskový dub/biely mat, čalúnenie je biela eko koža. LED osvetlenie zadného čela sú 2 pruhy LED svetiel, lôžko o rozmeroch 2 krát 90×200 cm. 2 nočné stolíky, rozmery stolíka 50×28×33 cm, výška bočného rámu postele cca 46 cm. Úložný priestor v dolnej konštrukcií postele ľavá/pravá úložná časť. Rozmery postele (Š 280 x V 90 x HL 205). Posteľ sa predáva bez matracov a roštov a je už rozmontovaná a pripravená k preprave. Možnosť odvozu na vozíku, alebo dodávke. K posteli dávame zadarmo aj policu na stenu 120cm vo farbe ako drevo postele ktorú sme ešte dokupovali. Celý popis postele nájdete na Možnosť dokúpiť aj kvalitné hydraulické rošty ktoré predávam v ďalšom inzeráte. Presťahovali sme sa a do nového bytu nám nepasuje rozmerovo. Posteľ je uskladnená u rodičov v Udiči. Kontakt .