inzercia, predaj, predám, bazár

Mapa Európy nástenná 1 : 3,5 mil.

Kategória: Doplnky

Predám mapu nástennú, Európa v mierke 1 : 3 500 000, rozmer: 90 x 126 cm, laminovaná s plastovými lištami, na mape sú vyznačené hlavné cestné ťahy (biele nálepky odstránim). Mapa nepoškodená.

Nitra.

Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene.

Kontakt: hrasnamartin26@

V prípade záujmu zašlem viac informácií a detailnejších fotografií.
Mapa Európy nástenná 1 : 3,5 mil.
Podobné inzeráty
LACK
Nástenná polica, biela, 190x26 cm
Predam LACK Nástenná polica, biela, 190x26 cm
DAKOTA VRTULOVÉ LETADLO - KOVOVÁ NÁSTĚNNÁ DEKORACE 120 x 80
Dakota vrtulové letadlo - kovová nástěnná dekorace, 120 x 80 x 2 cm, váha 7 kg, háčky k zavěšení. Poštovné na SK je 12 Eur.
Polička Tauris
Polička v modernom industriálnom vzhľade "Taurus" Nástenná polica "Stier" v trendovom industriálnom vzhľade poskytuje wau efekt v modernej domácnosti. Prepracovane tvarovaná silueta ukrýva malé poličky, v ktorých knihy a dekoračné predmety nachádzajú obzvlášť štýlové miesto. V obývačke, na chodbe, v jedálenskom kúte alebo v domácej pracovni sa bytový doplnok stane pútačom. Najlepšie vyzerá, keď je umiestnený na voľnej stene. Úložný a dekoratívny predmet zároveň: Nástenná polica v industriálnom vzhľade „Taurus“ je určite prínosom pre trendovú atmosféru. Materiál: Vrchný materiál: kov Farba: tmavošedý Ukážka: Monochromatický balenie/sada: 1 balenie Široká: 61 cm výška: 68 cm Hĺbka: 12 cm Hmotnosť: 2,8 kg
Westwing obrazy
Nástenná dekorácia „Prakash” (vtáky), 53 x 73 cm, cena 35€ Nástenná dekorácia „Eloisa” (kvety), 63 x 93 cm, cena 35€ Cena pri kúpe oboch obrazov 60€
VELKÁ KOVOVÁ NÁSTĚNNÁ DEKORACE - KAVÁRNA
Velká kovová nástěnná dekorace - kavárna, výška 60 cm, délka 130 cm, váha 3 kg, oko k zavěšení, hezký dekorativní kus. Poštovné na SK je 12 Eur.
Nástenná dekorácia Tree Of Love
Na predaj nástenná dekorácia čierna. Základné parametre: Priemer 58 cm, hrúbka 8 mm. Materiál: MDF drevovláknitá doska. Nové, nepoužité.