inzercia, predaj, predám, bazár

Marantz PM 35 MK2

Kategória: Zosilňovače

Predám zosilňovač Marantz PM 35 MK 2. Prístroj je v pôvodnom stave. Bol len vyčistený a boli ošetrené potenciometre a prepínače. Prístroj je muzikálny so zameraním na detail a je veľmi vyvážený v celom zvukovom spektre. Jedná sa o vylepšenú konštrukciu (Dual mono) druhej generácie. Zosilňovač má prípravu druhého páru reproduktorov so zapojením Bi-amp alebo subwooferu,je vo veľmi dobrom technickom aj optickom stave.
Marantz PM 35 MK2
Podobné inzeráty
Marantz PM7004 + Marantz CD5003 + Marantz ST6003
Nabízím set zesilovače, CD přehrávače a tuneru Marantz PM7004 + Marantz CD5003 + Marantz ST6003. Přístroje jsou plně funkční, optický stav popisují autentické fotografie přístroje (v případě potřeby mohu zaslat fotografie v plném rozlišení). K dispozici je i originální dálkové ovládání a návody. PRODÁM I JEDNOTLIVĚ: Marantz PM7004 - 460€ Marantz CD5003 - 160€ Marantz ST6003 - 200€ Na přístroje poskytuji 14 denní záruku. ( pozáruční servis zajištěn ) . Zboží je možné vidět, poslechnout a otestovat v Českém Těšíně. S výběrem Vám rád poradím prostřednictvím telefonu, emailu nebo osobně. Nabízím dovoz po celé ČR a SK. Pro jakékoli dotazy mne neváhejte kontaktovat + 013.
Marantz PM7004 + Marantz CD5003 + Marantz ST6003
Nabízím set zesilovače, CD přehrávače a tuneru Marantz PM7004 + Marantz CD5003 + Marantz ST6003. Přístroje jsou plně funkční, optický stav popisují autentické fotografie přístroje (v případě potřeby mohu zaslat fotografie v plném rozlišení). K dispozici je i originální dálkové ovládání a návody. Na přístroje poskytuji 14 denní záruku. ( pozáruční servis zajištěn ) . Zboží zasíláme kurýrní službou s doručením do 1-2 dnů. Zboží je možné vidět, poslechnout a otestovat v Českém Těšíně, nebo osobně předat na hraničním přechodu Svrčinovec. S výběrem Vám radí pomůžeme prostřednictvím telefonu, emailu nebo osobně. Pro jakékoli dotazy mne neváhejte kontaktovat + 013.
Marantz AV receiver SR5400 komplet balenie
Predám A/V receiver Marantz zo strednej modelovej rady ale špičkovej technologickej kvality s FM tunerom v stave nového kusu, kompletné balenie vrátane diaľkového ovládania bez známok užívania. Marantz z Ameriky. Nie novodobá Čína ktorá okrem nápisu nemá z marantz bohužial nič viac spoločné. Výkon zosilovača: 6x90W 8 Ohmov na kanál Dekodéry: DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS-ES Discrete 6.1, DTS-ES Matrix 6.1, Dolby Digital Surround EX, Dolby Pro Logic II DSP režimy: Headphone Surround (V.S.S.), SRS Circle Surround II, Virtual, Hall, Matrix, Orchestra, Musical, Disco, Classic, Frekvenčný rozsah LINE: 10 - 100000 Hz -3dB Frekvenčný rozsah na výstupe: 20 - 20000Hz -3dB Signal Noise Ratio: 105dB DAC prevodník: 24bit/96kHz pri multikanáli (SACD, DVD-AUDIO) alebo 24bit/192kHz stereo Výkon zdroja: 400W Váha: 15kg Marantz America
Predám MARANTZ NR 1711 Silver/gold Hdmi 2.1 DD-Atmos
Predám tento špičkový zosilovač, podpora HDMI 2.1 konzoly PS5 alebo Xbox serie x v plných 4K-120 Hz komplet krabica záruka do konca novembra.. Nechajte sa rozmaznávať špičkovým zvukom a perfektným obrazom vďaka modernému AV receiveru Marantz NR1711 v 7.2 kanálovom prevedení s výkonom 90 W na kanál a s celkom 6 HDMI vstupmi a 1 HDMI výstupom vrátami 1× 8K HDMI vstupu. Podpora Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Vision, HDR10+ a ďalších samozrejmostí. Nechýba WiFi, Bluetooth, AirPlay 2 a hlasové ovládanie. Kľúčové vlastnosti Marantz NR1711 Elegantný dizajn s tenkým profilom Celkom 7.2 kanálov a výkon až 90W na kanál, vynikajúce zvukové vlastnosti vďaka precíznemu vyladeniu, podrobne testované pri zostavovaní prístroja priamo v továrni Marantz. Na všetkých kanáloch 32bit D/A konverzia pre čo najnižšie skreslenie a čo najväčší dynamický rozsah. Režim Auto Eco upravujúci výkon reproduktorov na základe hlasitosti, nízka spotreba energie a zároveň vysoká kvalita zvuku. Pripojenie cez 6 HDMI vstupov a 1 HDMI výstup, podpora 8K upscalingu, Dolby Vision, HLG, HDR10+, 4:4:4 Pure Colour subvzorkovanie, 21:9 video, BT.2020 pass-through, HDCP 2.3. Samostatný HDMI vstup pre 8K, poskytuje rozlíšenie 8K pri 60fps, garancia vysokej kvality obrazu. QMS technológia eliminujúca oneskorenie videa, podpora režimu nízkej latencie ALLM, premenlivá obnovovacia frekvencia VRR, výborný herný zážitok vďaka podpore obrazu 4K pri 120fps bez oneskorenia. Plná podpora HDMI eARC – k TV pripojíte receiver pomocou jedného HDMI kábla. Hlasové ovládanie Google Assistant, Amazon Alexa, k dispozícií aj diaľkový ovládač Vstavaná podpora Apple Air Play 2 pre streamovanie hudby z Apple Music, Spotify a videí z YouTube a Netflix, možnosť ozvučenia domácnosti pomocou Air Play 2 – k dispozícií mobilná aplikácia pre ovládanie Air Play 2 zariadení v celom dome. HEOS technológia pre ovládanie všetkých HEOS zariadení v domácnosti a ozvučenie každej miestnosti. Predný USB port, podpora Hi-Res súborov ako je ALAC, FLAC, WAV až do 24bit / 192kHz a DSD až do 5.6MHz. Dvojpásmové WiFi, Bluetooth pre streamovanie hudby aj pre pripojenie Bluetooth slúchadiel, Zóna 2, FM tuner, ovládanie prostredníctvom aplikácie Marantz AVR Remote. Kalibrácia zvuku podľa miestnosti pomocou Audyssey MultiEQ, Dynamic Volume a Dynamic EQ, ovládanie aj pomocou mobilnej aplikácie Audyssey MultiEQ Editor – jednoduché prispôsobenie zvuku podľa vašich preferencií. Technické parametre Konfigurácia: 7.2 kanálov WiFi: áno Bluetooth: áno Ethernet (LAN): áno Tuner: áno 2. zóna: áno Zdieľanie po domácej sieti: áno Prehráva hudobné formáty: MP3, WMA, AAC, ALAC, FLAC, WAV, DSD Hudobné služby: Spotify, TIDAL, Deezer, Pandora, Amazon Prime Music Air Play 2: áno Chromecast: nie HEOS: áno Automatická kalibrácia zvuku: áno Spracovanie obrazu: 8K upscaling, Dolby Vision, HLG, HDR10+, 4:4:4 Pure Color s
Marantz NR 1602
Predam zosilovac zn.Marantz v super stave dovezeny zo Svajciarska.Inzerat plati do zmazania. Popis: 7.1 kanálový AV receiver Marantz NR1602 zaujme okrem svojej zaujímavej ceny aj výbavou vrátane 4× HDMI v1.4 , dekodérov HD zvuku , podpory 3D videa, sieťovými funkciami , USB vstupom , možnosťou pripojiť výrobky Apple iPod/iPhone a tiež možnosťou automatického nastavenia pomocou automatickej kalibrácie . AV receiver Marantz NR1602 je určený už pre náročnejších užívateľov vďaka svojmu spracovaniu, výbave a kvalite zvuku. Je možné pripojiť reproduktory s impedanciou 6 – 8 Ohmov.
MARANTZ PM 7000 N
Marantz PM7000N: stereo Hi-Fi zosilňovač a sieťový streamer/DAC v jednom. Prístroj je ako nový,diaľkové ovládanie taktiež,(je celý čas zabalené),kompletné balenie k dispozícii aj s dokladmi o kúpe. Dôvod predaja je prozaický: Klasická hifistická "neuróza" vyskúšať zas a znova niečo iné...Kúpil som totiž nové repro než to čo k nemu bolo pôvodne zakúpené,a chcem k nim napasovať iný zvuk... Farba viď obrázok.Len seriózny záujem.Cena je pevná. Preferujem osobný odber. Technické špecifikácie nájdete na stránke výrobcu: A recenzie sú napríklad tu: alebo tu: