inzercia, predaj, predám, bazár

Mars a venusa na rande - John Gray

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám knihu Mars a venusa na rande - John Gray. Posielam aj na dobierku, cena dobierky 3,6 eur. Pri platbe vopred je cena dobierky 1,7 eur.
Pokiaľ tu inzerát je, ponuka stále platí. Osobný odber je možné uskutočniť v Nitre, Zlatých Moravciach, Vrábľoch a v blízkom okolí po dohode.
Mars a venusa na rande - John Gray
Podobné inzeráty
Mars a venusa na rande - John Gray
Predám knihu Mars a venusa na rande - John Gray. Posielam aj na dobierku, cena dobierky 3,6 eur. Pri platbe vopred je cena dobierky 2,6 eur. Pokiaľ tu inzerát je, ponuka stále platí. Osobný odber je možné uskutočniť v Nitre, Zlatých Moravciach, Vrábľoch a v blízkom okolí po dohode.
Mars, Venuša a láska - John Gray
Predám knihu Mars, Venuša a láska-John Gray-Inšpirujúce príbehy o partnerských vzťahoch, ktoré fungujú, vyd. Ikar, 144 strán. Kniha je vo výbornom stave. Kontakt e-mailom.
Mars, Venuša a láska (John Gray)
čítaná, ako nová. cena + poštovné
Odborné a hobby knihy za euro
Guinessova kniha rekordú 1996 Zuzana Chorvátová – Kozmetikou ku kráse Vladimír just – Proměny malých scén Jack H. McCubbin – Život dieťaťa pred narodením První pomoc pro motoristy Zmluva o ústave pre Európu Florida Věra Höppnerová - Moderní učebnice němčiny John Gray - Mars a Venuša v spálni Ján Silvester Kaščák – Ako konzervovať ovocie Sarah Brown – Vegetariánska kuchyňa I. Jozef Stígel – Vianočná kuchárka Miloslava Kleblová – Koktejly Sbíráme recepty Peter Fotta – Dominik, kazateľ pravdy Katechizmus – Zadarmo Jacques Martin – Za bronzovou bránou Boli soľou i svetlom Mária Pomajbová – Postavy bez tieňov Kniha života Júlia Parkerová, Derek Parker – V znamení slnka a mesiaca – Baran Okrem zaslania poštou možnosť osobného odberu v Trenčíne, Trenčianskych Tepliciach alebo v Bratislave.
Knihy o partnerskom živote
Predám: Erika Matějková - Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích; (stav: výborný); 4 EUR PREDANÁ: John Gray - Zdravie a šťastie s Marsom a Venušou; (stav: výborný); 5 EUR John Gray - Musí sa Mars zraziť s Venušou?; (stav: výborný); 5 EUR
Gray, J. - Mars a Venuše v ložnici
Predám knihu: Gray, J. - Mars a Venuše v ložnici (v češtine, rok vydania 1996). Cena: 4 eurá.