inzercia, predaj, predám, bazár

Masažny stroj na nohy

Kategória: Ostatné - biela

Predám masažny stroj na nohy stav nový
Masažny stroj na nohy
Podobné inzeráty
Masazny pristroj na nohy Hyundai FM605 B
Jeden kratvpouzity masazny pristroj, nevhodny darcek. Aktualna bezna cena okolo 40 eur Pri rychlom jednani sa vieme este dohodnut na cene. Iba osobny odber v BA Hyundai FM 605B je unikátny masážny prístroj určený pre dokonalé prekrvovanie pokožky a chodidiel. Vybavený je 3 masážnymi programami pre účinnú regeneráciu svalov a krvného obehu. Vybrať si môžete z kombinácie vibračnej masáže a infražiarenia, bublinkovej masáže s teplým kúpeľom alebo všetko dohromady. Špičkový prístroj disponuje 14 vzduchovými tryskami a masážnymi valčekmi. Vstavané vykurovacie teleso udržuje teplotu vody pri teplom kúpeli. Výkonný prístroj sa zvládne zamerať minimálne na 200 stimulačných bodov. Doprajte si profesionálnu masáž v pohodlí domova, kedykoľvek budete potrebovať. Parametre a špecifikácia: Typ:Masážny prístroj na nohy Určené pre: Lepšie prekrvenie pokožky a krvného obehu v oblasti chodidiel Masážne programy: Vibračná masáž + infražiarenie Bublinková masáž + teplý kúpeľ Vibračná masáž + teplý kúpeľ + bublinková masáž + infražiarenie Počet vzduchových trysiek: 14 Príkon: 80 W Ďalšie vlastnosti a funkcie: Cez 200 stimulačných bodov Vstavané vykurovacie teleso udržuje teplotu vody pri teplom kúpeli
Masážny stroj
Predám tento masážny stroj značky renpho. Je úplne nový, vhodný aj ako darček. Renpho masážny prístroj na hlboké tkanivá pre telo. Perkusná technológia môže pomôcť relaxovať na nohách, lýtkach, ramenách, krku, chrbte, svaloch, rukách a nohách. Najlepšie pre váš zdravý život. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Masážny stroj
Predám tento masážny stroj značky renpho. Je úplne nový, vhodný aj ako darček. Renpho masážny prístroj na hlboké tkanivá pre telo. Perkusná technológia môže pomôcť relaxovať na nohách, lýtkach, ramenách, krku, chrbte, svaloch, rukách a nohách. Najlepšie pre váš zdravý život. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Masážny prístroj na nohy BEURER FM 90
Predam masazny pristroj na nohy ,ako novy ,pouzity 2X,kupovany v decembri 2022 takze v zaruke je este viac nez 1,5 roka.cena pevna. Výkonná a upokojujúca Shiatsu masáž a masáž tlakom vzduchu pre chodidlá a nohy Výber 3 prednastavených masážnych programov Masáž reflexnej zóny s podporou cirkulácie Masáž stáčaním vzduchu s 3 úrovňami intenzity Umývateľný a odnímateľný kryt Vhodné pre veľkosť obuvi 46 Funkčný displej s farebnou kontrolkou LED na tlačidle Výkon: 48W Rozmery výrobku (D x Š x H): 42 x 36 x 25 cm
Masazny stroj Beauty Star Deluxe
Predám masážny stroj Beauty Star Deluxe, výkonný, silný a kvalitný. Stroj je zachovalý a je v perfektnom stave. Používa sa na masírovanie, zoštíhlenie a je výborný v boji proti celulitíde. Pomocou potenciometra si sami zvolíte rýchlosť a silu masáže a v balení je k nemu päť popruhov. Aplikáciou vhodného pásu zhodite kila len na miestach, kde si to želáte, čím dosiahnete lokalizované zhodenie kil a odstránenie celulitídy. Cielené a efektívne spevnenie partií tela, roztopí prebytočné tukové usadeniny a celulitídu a pokožka sa stane pevnejšou, hladšou a napnutejšou. Opasky: 1. Pás s "tisícimi prstami" - pichací efekt, ktorý v krátkom čase dosiahne zničenie nepoddajnej celulitídy 2. Anticelulitídny pás - slúži na hĺbkovú masáž, drenáž tela, zvyšuje prekrvenie, zabraňuje hromadeniu vody v tele, spevňuje a sťahuje 3. Popruh na končatiny - ideálny na masáž nôh, rieši problémy s opuchmi nôh, vodou v nohách, bolesti noh a predchádza kŕčovým žilám 4. Dvojitý popruh - na zmiernenie bolesti chrbtice, chrbta a chodidiel a pre ženy má jedinečný efekt stiahnutia a zdvihnutia prsníkov 5. Dvojitý popruh na ruku - Je určený na posilnenie svalov rúk. Nižšie otáčky slúžia na príjemnú masáž, ktorou si ako jemné ruky maséra masírujete bolestivé a zapálené miesta. Beauty Star Deluxe vás zbaví zápalov svalov, reumatizmu, bolestí kolien, chrbtice a krku. Vyššie alebo turbo otáčky slúžia na dynamickejšiu masáž a drenáž tela a na dosiahnutie rýchlejších výsledkov pri rozpúšťaní tukových usadenín a odbúravaní celulitídy.
Masazny pristroj na nohy Roadstar
Predam noby kvalitny masazny pristroj na nohy od renomovanej znacky Roadstar BFM-25