inzercia, predaj, predám, bazár

Matrac Tempur Cloud 19, rozmer 90x180 cm, mäkký, výška 19 cm

Kategória: Matrace

Predám používaný zdravotný penový matrac Cloud 19 od značky Tempur s pamäťovou penou. Rozmer 90 x 180cm, výška 19cm. Matrac je mäkký, môžete ho predtým vyskúšať. Návlek je prateľný. Dôvod predaja - prechod na 180x200 matrac.

Iba osobný odber v Bernolákove. Pri rýchlom jednaní cena 600€.

Pôvodná cena je 1400€. Viac o matraci tu: z webu:

Matrac CLOUD 19 poskytuje ako ostatné matrace Tempur® zmiernenie tlaku vo všetkých tlakových bodoch, ale aj terapeutickú oporu.

Hornú vrstvu tvorí 4 cm špeciálneho materiálu Tempur Extra Soft
Pod ňou je umiestnená Tempur podporná vrstva s hrúbkou 4 cm
Spodnú vrstvu tvorí 11 cm vysoká pružná základňa z polyuretánovej (teda studenej) peny.
Medzi vrstvami je zabezpečené prúdenie vzduchu a tento systém zvyšuje aj pružnosť matraca.
Samotný materiál TEMPUR® je jedinečný, novodobý materiál, ktorý bol vyvinutý v 70. rokoch 20. storočia. Pôvodne bol určený pre kozmonautov pre stlmenie tlaku pri štarte rakety. Jeho citlivosť na tlak a teplotu tela je umožnená otvorenou bunkovou štruktúrou materiálu. V praxi to znamená, že bunky sa nezhutňujú, ale posúvajú, a po uvoľnení sa opätovne vracajú do pôvodnej polohy.

TEMPUR® matrace sú výnimočné aj svojou schopnosťou pohltiť pohyb. Váš partner sa teda môže slobode pohybovať bez toho, aby to niekoho rušilo.

Matrac má snímateľný poťah, ktorý je možné prať na 40 °C.

Výška matraca cca 19 cm
Odporúčaná nosnosť do 130 kg
Vhodné uloženie na pevný, tak i na polohovateľný rošt
Matrac Tempur Cloud 19, rozmer 90x180 cm, mäkký, výška 19 cm
Podobné inzeráty
Materac TEMPUR Cloud Elite 25    90-200
Predam Materac takmer nepouzity zakupeny pred 5 mesiacmi s 10r zarukou Kolekcia TEMPUR® cloud navrhnutá ako mäkšie variant materiálu TEMPUR®, ktorý rýchlejšie reaguje na teplotu a váhu vášho tela pre pocit okamžitého uvoľnenie. Otvorená štruktúra buniek bola dôkladne testovaná, a aj napriek svoju mäkkosť jej životnosť odolá každodennému namáhaniu. Každú noc si tak môžete pripadať,ako by ste spali na obláčiku.>br> Matrac TEMPUR® Cloudu Elite tvoria:   ✔ 7 cm TEMPUR® extra mäkká vrstva ✔ 7 cm TEMPUR® podporná vrstva ✔ 11 cm DURABASE ™ odolná základňa Mäkký matrac je ideálny pre spáčov na boku. Ľahnete si a cítite sa, ako by ste sa položili na obláčik. Matrac vám ustúpi v oblasti ramien a na bokoch, aby ste mohli pohodlne spať a neprevaľovali sa.
TEMPUR® Original 19 - Tvrdý - VYRAZNA ZLAVA
Matrac tvorí kombinácia jedinečného materiálu TEMPUR a špeciálne formovaný vysoko pružný polyuretánový materiál, ktorý zabezpečí bezkonkurenčné pohodlie a ten najúžasnejší spánok, aký ste kedy zažili. 8 cm TEMPUR® podporná vrstva 11 cm Odolná základňa HR Materiál TEMPUR prerozdelí váhu Vášho tela a redukuje tlakové body, ktoré môžu viesť k zníženému prietoku krvi, prevaľovaniu a otáčaniu typickému pre tradičné matrace. Prispôsobí sa tvaru Vášho tela a nájde pre nich tú najpohodlnejšiu polohu, v ktorej Vám poskytne optimálnu oporu. Špeciálne prerezaná základňa HR poskytuje pocit z tradičného pružného matraca. Je hypoalergénny a neobsahuje žiadne bežne známe alergény. Poťah matraca je antimikrobiálne ošetrený, aby sa zamedzilo rastu mikroorganizmov a zvýšila sa sviežosť. Je certifikovaný podľa noriem Oeko-TEX ®, čo znamená, že u neho bolo vykonané testovanie na prítomnosť škodlivých látok a nepredstavuje tak žiadne zdravotné riziko. Poťah možno ľahko zvliecť a prať na 60 ° C. Je vhodný pre všetky polohy v spánku. Dodacia doba:5 dni Zlava z 2109€! Raz použitý. Viac info tu:
Matrac Tempur cloud
Predám luxusný matrac Tempur Cloud Elite 25cm Veľkosť 90x200cm. Matrac bol kupovaný v auguste min roku. Používaný bol 1 mesiac s matracovym chráničom. Dôvod predaja, kúpa matraca v celku na manželskú postel. Viac info o matraci v linku
Anatomický vankúš TEMPUR Symphony L 43x63cm
TEMPUR® Symphony L, 43x63 cm Raz použitý Cena nového 200eur Popis z obchodu: Vankúš prinášajúci komfort pri každeh polohe spánku TEMPUR® Symphony L, 43x63 cm Zmäkčený materiál TEMPUR® dokonale ladí s obojstranným prevedením, čoho výsledkom je mäkší vankúš, ktorý aj napriek tomu poskytuje kvalitnú oporu. Mierne klenutá strana poskytuje podporu pre hlavu a šiju u osôb spiacich na chrbte, zatiaľ čo druhá strana vzbudí pocit tradičnejšieho vankúša a dobre sa hodí pre osoby spiace na boku. Vyrobený z materiálu TEMPUR® pre vynikajúci komfort a oporu. Obojstranný dizajn vankúša je konštruovaný tak, aby vyhovoval pre spánok v polohe na chrbte a na boku. Vankúš je hypoalergénny a neobsahuje žiadne všeobecne známe alergény. Vankúš je antimikrobiálne ošetrený, aby predchádzal vzniku a množeniu mikroorganizmov a udržiaval sviežosť. Poťah je jednoducho prateľný v práčke. Poťah je certifikovaný podľa Oeko-TEX 100, čo znamená, že boli vykonané testy na prítomnosť škodlivých látok a nepredstavuje žiadne zdravotné riziko. Vankúš obsahuje separačný poťah, ktorý zvyšuje životnosť vankúša. Chráni jadro pred odieraním a drolením výplne a aby sa naň lepšie dával poťah. Vankúš kúpite aj so separačným, aj s vrchným poťahom.
Tempur Cloud Elite 180x200 + rosty
Matrac zn. Tempur Cloud Elite, 200x180x25, matrac aj rosty kupene vo , faktura 11/2018 , pouzivany bol s chranicom matracu prilezitostne v hostovskej izbe, nema ziadne znecistenie k tomu zdarma 2x lamelovy rost Tempur Triobase 200x90 nepouzivany, zabaleny, nutny len osobny odber.
Tempur Cloud Elite 180x200 + rosty
Matrac zn. Tempur Cloud Elite, 200x180x25, matrac aj rosty kupene vo , faktura 11/2018 , pouzivany bol s chranicom matracu prilezitostne v hostovskej izbe, nema ziadne znecistenie k tomu zdarma 2x lamelovy rost Tempur Triobase 200x90 nepouzivany, zabaleny, aktualna cena v obchode cca 4tis.eur, nutny len osobny odber